šablon :
sv družokai ir šiaip sampo žmonės. Mano slapyvardis žaidime yra Matas_Hanley ( buvę Matas_Bulkius, Demetrio_Marcus, Erelis_Tankistas ). Serveryje vaidenuosi kažkur nuo 2012 metų. Atėjęs į moderatorių pasistengsiu suaktyvinti veiklą ( nors kaip matau naujieji GL lošimai yra ganėtinai aktyvūs ir taip ) ,bet stengsiuosi suaktyvinti ir paprastuosiu žaidimus mažinant bilietų kainas bei jų kiekį. Daugiau tai stengsiuosi prižiūrėti, tvarkyti skiltį. Serveryje esu buvęs x kartų nelegalių darbų direktoriumi, naujokų verbuotojumi, mechanikų direktoriumi, united driver nariu. Forume - esu dabartinis žaidimų skilties moderatorius. Moderavime patirties turiu ir ją kaupiu , nes šiuo metu esu moderatorius. Visus kriterijus atitinku. Kuo aš esu geresnis už kitus ? Tą jau turi spręsti forumo administratoriai. Tiesiog aš visados ieškau kažko naujo, bandau užsiimti savo pradėtais darbais. Mano karjera projekte nėra jau tokia įspūdinga. Prieš kokius tris ar du metus gavau pirmąjį savo direktorių ( tai buvo baikerių direktorius ), po to užpildžiau į naujokų verbuotojus, pabuvau ten keletą algų ir užpildžiau į gaisrinės direktorių, bet tą temą užrakinau, nes atėjo vasarą ir aš leavinau. Rudenį, po grįžimo iš po leavo, vėl užpildžiau į gaisrinę, bet tą anketą atmetė ( pripažystu savo kaltę ). Po mėnesio užpildžiau anketą į mechanikų direktorių, patekau į debatus, bet juos pralaimėjau prieš Raminta. Po to atsistatydino Olandas ir aš tapau direktoriumi ir gana tvarkingai su viskuo susitvarkiau su savo kolege Raminta. Tai kaip ir yra mano mini istorija . Tvarką skiltyje žadu įvesti savo griežtumu, atkaklumu darbui bei skilties prižiūrėjimu.