Unpredictable į Z-LOTO moderatorių
______________________________________________________________________________________________________________
Sveiki visi skaitantys mano anketą žaidime esu pasivadinęs Unpredictable_Wolf slapyvardžiu,mano būvęs slapyvardis Aer_Oxis patirtis serveryje apie 16 tūkstančių xp.Tik atėjęs į moderatorius aišku imsiuosi darbo, stengsiuos atrasti trukumus juos iškeisti į privalumus, į šias pareigas įnešiu gan didelią tvarką aktvyumą, didelią atsakomybę, ryžtą, bei stiprią ir tvirtą valią,bėja esu gan aktyvus tiek žaidime,tiek forume todėl manau dėl aktyvūmo su manimi problėmų nekils.Užtikrinsiu saugų, bei sąžiningą lošimą, visada padėsiu naujokams kurie neturės supratimo apie Z-LOTO,greitai reaguosiu į žaidėjus norinčius pirkti bilietus,esu gan aktyvus taigi manau jog man pavyks greitai išparduoti bilietus,kad nereikėtų skatinti žaidėjų juos pirkti.
_______________________________________________________________________________________________
Mano nuveikti darbai forume,serveryje: Dėja,bet forume pareigų kolkas neesu turėjęs,serveryje esu būvęs naujokų verbuotojas.
_______________________________________________________________________________________________
Šiame forume jos kolkas neturiu,bet sudėjus mano visų serverių patirtį turiu labai didelią patirtį ne tik moderavime,bet ir administravime.Absoliučiai pats dirbu su IPB forumais apie 3 metus tai moku absoliučiai viską,ir labai gerai gaudausi moderavime kas ir kaip,man patinka turėti didelią atsakomybę ant savo pėčių,nemėgstų tinginiauti, ir tikrai žinau kas yra moderavimas vien pats žodis išduodą,kad nėra labai lengvą, bet su laiku prie visko priprantama pats esu moderavęs skiltis sudėjus apie 1 metus.
Taip atitinku visus kriterijus.
Serveryje žaidžiu daugiau nei puse metų, serveryje esu pasiekęs tik vienas pareigas tai - naujokų verbuotojas, prabūvau šiose pareigose apie 2 savaites aktyviai padėjau naujokams,plačiau papasakojau apie serverį ir manau man tai puikiai sekėsi,bet kadangi mano aktyvūmas turėjo sumažėti,nes aš nebegalėjai prisėsti prie kompiuterio apie mėnesį aš pasitraukiau iš pareigų.
Manau ši skiltis manau yra skirta būtent man,aš toks žmogus kuris mėgsta azartą,žaidimus dažnai užsuku į tokius dalykus kaip pokerį (aišku žaidime),esu žmogus mėgstantis begalo didelią tvarką,desciplina todėl tikrai nepakesiu didelės netvarkos,bei balagano.
Truputį apie savę,savo charakterį: Esu iš Panevėžio,man yra 15 metų,mėgstu dažnai kartas ant karto pasportuot,gerai praleisti laiką su draugais,bei pasėdėti prie kompiuterio,kai reikia būnu griežtas,linksmas,gaunant pareigas visada išlieku toks pat,esu geraširdis žmogus kuris nenorės niekam kliudyti,kenkti,peikti ir panašiai,bet visada laikausi duotos tvarkos,nenuleidžių rankų,tvarkausi su sau pavestomis pareigomis,esu komunikabilus,nedarau taip,kad ten sakau sukrausiu aukso kalnus,bet jų nesukraunu,laikausi duoto žodžio.
______________________________________________________________________________________________________________
Ačiū,kad nepatingėjot paskaityti mano anketos
Šį pranešimą redagavo Unpredictable: 25 birželio 2016 - 15:08