Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Pamoka] Kompiuterių parduotuvės internete


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
™Rokas G™(Zygis)

™Rokas G™(Zygis)

    Kaip su tavim taip ir tu su kitais

  • Veteranas
  • 1.969 Pranešimai

Kompiuterių parduotuvės internete

 

Fortakas.lt

Spoiler

 

Kompiuterių salonai “Fortakas”: prekyba kompiuteriais, jų priedais, fotoaparatais, televizoriais, navigacine įranga ir kitomis elektronikos prekėmis.

Pagalba ir konsultacijos tel. 8-700-30100, pagalba@fortakas.lt

Salonai:

• KAUNAS, Savanorių pr. 214
• VILNIUS, Algirdo g. 25
• KLAIPĖDA, Sausio 15-osios g. 1 / Žiedų skg. 2A
• PANEVĖŽYS, Klaipėdos g. 36
• ALYTUS, Rotušės a. 16 (I aukštas)
• ŠIAULIAI, Vytauto g. 58

Paslaugos:

Garantinis ir pogarantinis aptarnavimas;
Prekyba išsimokėtinai;
Prekių pristatymas į namus;
Prekių užsakymas. Apie galimybes užsakyti pageidaujamą prekę teirautis salono vadybininkų;
Stalinių kompiuterių komplektavimas su Jūsų pageidaujamais parametrais.

 

TipTop.lt

Spoiler

Jei gyvenate miestelyje Jums daugiau nereikės važiuoti į didžiuosius miestus, eikvoti savo laiko ir pinigų kelionei, kad rastumėt didesnį prekių asortimentą ir mažesnę kainą. Mūsų elektroninėje parduotuvėje, rasite savo norimą prekę bei galėsite ją atsiimti savo mieste be papildomų mokesčių. 
Čia galite rinktis prekes iš visų didžiausių Lietuvos kompiuterinės įrangos didmenininkų, taip pat ir iš Lenkijos, Latvijos didmenininkų  prekių asortimento. Šiai dienai Tiptop.lt  –vieną iš didžiausių kompiuterinės įrangos asortimentą turinčių elektroninių parduotuvių Lietuvoje.

Esame dinamiški ir galime pasiūlyti šviežiausias prekes tiesiai iš didmenininkų sandelių per 1-3 d.d. nuo užsakymo pateikmo. Klientui pageidaujant (ypač aktualu verslui), yra galimybė įsigyti nestandartinių charakteristikų ir komplektacijos kompiuterinę įrangą. Tai leidžia įgyvendinti glaudus mūsų  bendradarbiavimas su gamintojų atstiovais tokiais, kaip Dell, Asus, HP ir kiti.

TipTop.lt – kompiuterių parduotuvė ne tik internete, bet ir šalia Jūsų namų. Tai draugiškų IT specialistų kolektyvas, pasiryžęs Jums  padėti.

 

RDE.lt

Spoiler

„RD Electronics“ – tai didžiausias elektronikos ir buitinės technikos parduotuvių tinklas Latvijoje, o taip pat internetinė parduotuvė RDE.LT, kuri atvėrė duris klientams Lietuvoje.
Esame oficialūs „Samsung“, „Apple“, „Sony“, „LG“, „Philips“, „Braun“, „Canon“, „Electrolux“, „AEG“, „Indesit“, „Asus“, „Dell“, „Nikon“ ir daugelio kitų garsių gamintojų produkcijos platintojai, todėl prekes siūlome už ypatingą kainą.

 

Skytech.lt

Spoiler

Tai draugiškiausias Lietuvoje kompiuterinės ir skaitmeninės technikos prekybos tinklas. Mūsų atstovybes galite rasti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, ir Plungėje. Čia Jus pasitiks besišypsantys vadybininkai, kurie visada pasiryžę padėti išsirinkti norimą prekę.

SKYTECH internetinė parduotuvė Jūsų laukia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Pirkti internetu dabar yra ne tik patogu, bet ir greita, pigu ir paprasta.

 

Varlė.lt

Spoiler

VARLE – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais technikos tiekėjais ir gamintojais iš Lietuvos ir užsienio. Turėdami labai daug tiekėjų ir produktų, mes galime tiksliai parinkti kiekvienam klientui jo poreikius atitinkančią prekę ir atvežti iš gamintojų sandėlių. VARLĖS kolektyvas yra augantis, jaunas, veržlus, nuolat tobulėjantis. Mes dirbame ir su klientais, ir su gamintojais, ir su produktais, todėl realiai išmanome apie prekes ir prisiimame atsakomybę už Jūsų sėkmingą apsipirkimą.

 

Kodėl verta rinktis VARLE.LT?

  • Sąžiningai žemos kainos
  • Naudingos įžvalgos ir konsultacijos
  • Malonus bendravimas aptarnavimo metu
  • Žinomas prekinis ženklas
  • Rūpestingi, išmanantys darbą konsultantai
  • Patikimumas ir kompetencija

Pc-Help.lt

Spoiler

UAB „PC HELP“ – tai jaunų ir ambicingų žmonių grupė, įkūrusi savo įmonę tam, kad savo žinias ir patirtį galėtų optimaliai pritaikyti spręsdami įmonėms ir pavieniams klientams iškilusias kompiuterinės technikos problemas. Kvalifikuoti IT technikos specialistai greitai ir kokybiškai atlieka kompiuterinės technikos tvarkymo darbus, konsultuoja įvairiais kompiuterinės technikos klausimais, jeigu reikia, suteikia pagalbą ne tik biure ar kliento namuose, bet ir telefonu.

 

Mes įsipareigojame atlikti visą Jūsų kompiuterinio ūkio priežiūrą, padėsime renkantis programas Jūsų kompiuteriui, konsultuosime naujos modernios technikos įsigijimo už optimalią kainą bei suderinamumo klausimais. Dirbame greitai, atsakingai ir profesionaliai, suteikdami maksimaliai kvalifikuotą ir nebrangią pagalbą Jūsų kompiuterinei technikai. Savo darbams suteikiame garantijas – darbo kokybės įrodymą.

 

Kilobaitas.lt

Spoiler

Informacinės technologijos – išradimas, kuris stipriai išplečia kokybės ir naujų galimybių ribas.
„Kilobaito” kvalifikuotų darbuotojų ir Jūsų poreikių derinyje visada surasite geriausią sprendimą. Mūsų specialistai visada pasirengę patarti, paaiškinti ir padėti įsigyti kokybišką ir kiekvienam pagal poreikius reikiamą IT produktą.
Per šešiolika veiklos metų „Kilobaitas“ įsitvirtino ir surado savo klientų ratą sparčiai besivystančių informacinių technologijų rinkoje, todėl ir toliau sieksime, kad mūsų vardas būtų siejamas su patikimos, efektyviai dirbančios ir kokybę vertinančios firmos vardu.

Su pagarba
 

„Kilobaito“ kolektyvas

 

UAB „Kilobaitas”
Įmonės kodas 135198984
PVM mokėtojo kodas LT351989811
Buveinė Savanorių pr. 213-8, Kaunas

 

1a.lt

Spoiler

  • Internetinė parduotuvė www.1a.lt įkurta 2008 metais, pirmaujančios Latvijoje internetinės parduotuvės www.1a.lv, steigėjų iniciatyva, kurie dirba šioje srityje nuo 2002 metų, o 2010 metais pradėjo vykdyti veiklą ir Estijoje - www.1a.ee
  • Internetinės parduotuvės www.1a.lt pavadinimą sudaro pirmasis skaitmuo ir pirma abėcėlės raidė, kas kartu simbolizuoja internetinės parduotuvės viziją – visuomet būti rinkos lyderiu puoselėjančiu aukštą aptarnavimo kultūrą, žemą kainų lygį bei teikiančiu vertingus pasiūlymus savo klientams.

KODĖL RINKTIS BŪTENT WWW.1A.LT?
 

  • PATIKIMUMAS  1a.lt naudoja SSL sertifikatą, kuris garantuoja duomenų šifravimą ir autentiškumą, tuo pačiu apsaugant informaciją nuo perėmimo ar klastojimo. UAB 1A.LT yra registruota valstybinėje duomenų apsaugos inspekcijoje ir jai suteiktas duomenų valdytojo identifikavimo kodas P5515;
  • KOKYBĖ  Jūs galite būti tikri produktų kokybe, nes visos www.1a.lt parduodamos prekės perkamos iš oficialių distributorių, visoms prekėms suteikiama 2 metų (fiziniams asmenims), arba viso gyvenimo (lifetime) gamintojo garantija, o produktų garantinis aptarnavimas atliekamas autorizuotuose gamintojų servisuose;
  • PASITIKĖJIMAS – pelnėme didžiulį klientų pasitikėjimą, tai paaiškėjo 1a.lt vykdytoje klientų apklausoje, kurioje net 98,5% mūsų klientų buvo labai patenkinti įsigytomis prekėmis ir aptarnavimu, o kas svarbiausia planuoja pakartotinai apsipirkti pas mus;
  • PASIEKIMAI 1a.lt yra didžiųjų gamintojų partnerė ir apdovanojimų bei aukštų įvertinimų laimėtoja: Intel auksinis partneris, Asus platininis partneris, projekte smulkiajam ir vidutiniam verslui "Gazelė 2012" nominuota ir pripažinta kaip viena iš sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai besivystančių Lietuvos bendrovių ir kt.

Kompiuteriai.lt

Spoiler

Populiariausias prekes nuolat turime savo salonuose, tačiau jei norite užsukti ir įsigyti ar apžiūrėti konkretų jau išsirinktą modelį - rekomenduojame prieš tai paskambinti mums ir užsitikrinti, kad prekę tikrai turėsime.

Šiuo metu neturimas prekes dažniausiai galime per 1-2 darbo dienas atsivežti iš gamintojo sandėlių. Jei dar tiksliai nežinote ko Jums reikia - užsukite ir padėsime Jums lengvai išsirinkti! Mes esame internetinė parduotuvė, todėl nereikėtų tikėtis pas mus rasti didelės ekspozicijos salės - tačiau čia rasite malonią asmeninę konsultaciją, siūlomų prekių išmanymą ir, žinoma, geras kainas!

Atvykę ir išsirinkę, prekes vietoje galėsite apmokėti grynais, mokėjimo kortele arba įsigyti išsimokėtinai.

 

Tema palieku atrakinta kad komentaruose galėtumėte parašyti/papildyti

savo žinomas internetinias parduotuves.

 

Bereikšmiai komentarai ar ne į temą bei keismažodžiai

bus trinami o forumo nariai baudžiami ispėjimais.

 

 

 

 

 

 


  • 0

Buvusios pareigos:

LSG Radijos Savininkas/Prezidentas

nuo 2019.11.02 iki 2021.07.25

Mztk1Vw.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)