Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Tomukas_Daletore | Atnaujinta 2018-02-09
Autorius
Dallu^^
, Geg 02 2016 15:00
#41
Parašė 09 vasario 2018 - 17:37

#43
Parašė 15 vasario 2018 - 20:47

Cepelinai su mėsa
AUTORIUS:
Smitas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 203)

@ Shutterstock
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuskustos bulvės sutarkuojamos ir nusunkiamos.
2.
Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkius.
3.
Virtos bulvės sugrūdamos ir sumaišomos su žalių bulvių tarkiu, krakmolu, pasūdoma, gerai išminkoma.
4.
Įdarui pakepinamas smulkintas svogūnas. Malta mėsa maišoma su kepintu svogūnu, druska ir pipirais.
5.
Imama maždaug po 80 g tešlos, išplojama, uždedama įdaro, paplotis sulenkiamas, kraštai gerai užspaudžiami ir daromi pailgi kukuliai.
6.
Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami 20 — 25 minutes, atsargiai pamaišant.
7.
Padažui riebaluose kelias minutes pakepinami spirgučiai, tuomet sudedami smulkinti svogūnai, pakepinami dar kelias minutes, tuomet supilama grietinė.
8.
Išgriebti iš vandens cepelinai sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami padažu.
sv
Šį pranešimą redagavo Smitis: 15 vasario 2018 - 20:47
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)