Prisijungti Registruotis
Informacija
Guest_Lukas Kacerauskas_*
Parašė 01 birželio 2012 - 23:13
Siunčiant nuotrauką, prašome siųsti pagal pavyzdį:
Temos pavadinimas - Objekto numeris.
1. Jūsų Vardas_Pavardė
2. Fotografija (su /info)
Dėl iškilusių klausimų rašykite šioje temoje.
Parašė 05 birželio 2012 - 13:16
Sveiki, parašykite savo nuomonę mano anketoje į transporto firmos direktorius. Ačiū.
http://www.lsgyvenim...p?topic=35897.0
Parašė 05 birželio 2012 - 14:10
Padarei kitas salygas zaidimo kad tik pirmam taskas o gal geriau bent pirmiems 10?
Pirmam radusiam objekta ir nusiuntusiam man i PM duodamas +1 taskas daugiau, negu yra teikiama paprastai. Tokiu budu norejau sukurti konkurencija sioka tokia.
Parašė 05 birželio 2012 - 16:31
Žaidime - Split_Seconds
Dar žinomas kaip - Davai Žaidžiam
Parašė 05 birželio 2012 - 17:31
Parašė 05 birželio 2012 - 17:37
Taigi klausimas iškilo. Kaip suprantu čia "Orientacijos" konkursas. Bet pavyzdžiui dabar Objekto Nr.3, pastatas rastas(Bent jau kaip pats teigia Kazanova), tačiau mes turime iš kažkokio kampo jį numatyt, nors čia nėra, rask kordinatėmis pažymėtą tašką konkursas. Tad nemanau kad tai reikia slėpti. Na man tai čia, vadintusi rask paslėptą žodį ar kažkas panašaus.
Visiskai sutinku, norint orentuotis visu pirma reikia tureti pagal ka orentuotis. Duota uzuomina nuveta prie apzvalgos boksto, taciau uzmuominos apie tai kur tiksliai yra ar kokiu kampu yra matomas uzrasas nera. Tad cia jau gaunasi kaip ir slepynes.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Žaisti LSG serveryje pradėjau 2010m. Rugsėjo mėn. Būta gana ilgų pertrauku...
Buvę nick'ai: Lux_Lukas, Felipe_Calderon. Dabartinis nick'as: Helder_Postiga
Nebežaidžiu.
Guest_Shumpert_*
Parašė 05 birželio 2012 - 17:38
Taigi klausimas iškilo. Kaip suprantu čia "Orientacijos" konkursas. Bet pavyzdžiui dabar Objekto Nr.3, pastatas rastas(Bent jau kaip pats teigia Kazanova), tačiau mes turime iš kažkokio kampo jį numatyt, nors čia nėra, rask kordinatėmis pažymėtą tašką konkursas. Tad nemanau kad tai reikia slėpti. Na man tai čia, vadintusi rask paslėptą žodį ar kažkas panašaus.
Aha... Orientacija... Duodama mums mįslė ir mes ieškome objekto. Mes radome šiandien pastatą, bet to negana. Kad žmonėms būtų lengviau padarytas užrašas. Nes manau vakarykštis antras objektas buvo sunkokas. Žinant, kad šviečiančių objektų serveryje yra tikrai ne vienas ir ne du. Orientacija vadinamas, kad žmonės rastų ta pastatą, o kad įsitikintų, kad tai būtent tas pastatas, užrašomas užrašas. Manau paprasta.
Parašė 05 birželio 2012 - 19:06
Taip pat, atnaujinta informacija apie konkursa - surasyta objektu destymo tvarka: http://lsgyvenimas.l...d=1:latest-news
Parašė 10 birželio 2012 - 15:36
Regitroj ieškojau to "objekto" kokią valandą su viršum ir niekur neradau. Kame diela? Kur butent tai buvo ?
Žaidime - Split_Seconds
Dar žinomas kaip - Davai Žaidžiam
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)