---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Jūsų slapyvardis bei patirtis serveryje:
2. Tikslai atėjus į moderatoriaus pareigas. Ką žadate įnešti naujo šiose pareigose?
3. Jūsų nuveikti darbai forume, žaidime:
4. Ar turite patirties moderavime?
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Kuo galite būti geresnis už tuos, kurie pretenduoja į tą pačią skiltį? Argumentuokite.
6. Papildoma informacija apie jūsų karjerą projekte:
7. Kokiu būdu žadate įvesti tvarką šioje skiltyje?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sveikas skaitytojau(-e)! Mane draugai vadina Curry, na o slapyvardis Stephan_Curry, serveryje žaidžiu 3 metus su pertraukomis, ir surinkau 46.000 patirties taškų, per šiuos kelerius metus Aš buvau
Baikerių direktoriumi
Vagių direktoriumi
Gaisrinės direktoriumi
Naujokų verbuotojas
Kadangi forume dar rimtos pareigos neturėjau, nusprendžiau siekti šio tikslo iki galo. Būdamas Gaisrinės direktoriumi patirties įgavau žymiai daugiau negu prieš tai, tad manau susitvarkyti sunku neturėtų būti. Mano manymų šioje skiltyje reikėtų kruopštumo, daug neskubėti, nustatyti tikslią lenktynių dieną, laiką. Race'us daryti kuo dažniau, jog tie žmonės kurie apart šaudymo labai mėgsta važinėtis su mašina ir laimėti daug pinigų galėtų parodyti savo įgūdžius ir taip paįvairinti veiklą. Be to jeigu gaučiau šias pareigas iškart padaryčiau jog su "ADMIN", ar draugo, nuomotomis mašinomis neitų į lenktynes, nebent nuomotomis mašinomis, bet niekas neatsakys jeigu nuomos laikas pasibaigs, o dėl "ADMIN", ar draugų mašinų nėra jokios kalbos, nes niekas nežino ar draugas kitu momentu administratorius staigiu metu išeis iš serverio ir mašinos lenktynininkas nebeturės, tai tiesiog gaišins laiką tiek mano, tiek pačio lenktynininko. Stengsiuosi atgaivinti "Gatvės lenktynininkas" skiltį, nes kas pradedamas tą reikia užbaigti, bei atgaivinti kitas temas kurios nelabai ir bekreipiamos kaip "B-list". Mano manymų į kriterijus atitinku, nes esu ne vieną gatvės lenktynininkų moderatorių pažinąs, ir matęs kaip jie ką daro, ką reikia daryti, o ko - ne, esu ir laimėjęs šias lenktynes, tad susipažinęs su pačia mintimi esu. Na, o visa karjerą pradėjau kaip ir visi - traukinio stotyje, atėjęs į serverį visus metus laiką leidau linksmumui, bet po metų pamaniau jog jau reikia griebti jaučiui už ragų ir imtis kažko rimtesnio, ko siekiau, to ir nepalikau, pirmas žingsnis buvo į Transporto direktorių, nepavyko, po poros mėnesių pildžiau į Gaisrinę ir pavyko To žadu siekti ir toliau. Tvarka bus įvykdyta griežtumu, išdirbinės, darys nesąmones - b-list, susimokės ir žinos jog nebegalima to daryti, aišku pusę minties pasidalinsiu ir su kitais, tiesiog jeigu atgaivinčiau b-list'us bei kitas temas kurios apleistos viską sugriežtinčiau, nes ir veiklos atsirastų, o už laimėjimą ir pinigų gautum, tad manau niekas nenorėtų mokėti 20.000e už kvailystes, jeigu gali laimėti 2x daugiau.
Lauksiu Tavo nuomonių