Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Tomas_Vokietis | Atnaujinau

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
173 atsakymai į šią temą

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

As pavydziui nesuprantu, jus cia meginat prikolint del alkoholio ar kaip cia yra? "Sportuoji, bet fotke su alum". Tai, koks skirtumas as nesuprantu? Suprantu, jeigu kiekviena diena jis gertu, o dabar? As manau, kad to, geriant kiekviena diena, reikia praeit kursa 1 metus, kad sveikata pablogetu... I savaite po bokala padarius, net nemanau, ar kazkas keisis.

Į savaitę po bokalą gal ir nieko neatsitiks. Bet kokiu atveju geriau negert:D

Mačiau rašei būsenoj, kad alkoholis nieko bendro neturi su raumenų augimu. Dažnas alkoholio vartojimas, 0.5 buteliukas alaus kasdien, gali visiškai sustabdyti raumenų augimą.

• 0

Rusas Geliniai Naguciai

Rusas Geliniai Naguciai

Been there. Done that.

• Veteranas
  • 1.525 Pranešimai
  • Gyv. vietaIsla De Muerta
  • Darbas:d
  • VIP:n

Levas nickas.

• 0
Kas ant kito sako tas ant saves pasisako

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Levas nickas.

Kodėl lievas? :/

• 0

Rusas Geliniai Naguciai

Rusas Geliniai Naguciai

Been there. Done that.

• Veteranas
  • 1.525 Pranešimai

Kodėl lievas? :/

Nes Tomas ir dar pilietybe (Voketis). Kaip cia suprast?

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Nes Tomas ir dar pilietybe (Voketis). Kaip cia suprast?

Nes esu Tomas iš Vokietijos :D

• 0

Rusas Geliniai Naguciai

Rusas Geliniai Naguciai

Been there. Done that.

• Veteranas
  • 1.525 Pranešimai

Nes esu Tomas iš Vokietijos :D

Gero nicko pavizdys : Tomas Rusas

Negero nicko pavizdys : Tomas Voketis.

</sarcasm>

• 2

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Gero nicko pavizdys : Tomas Rusas

Negero nicko pavizdys : Tomas Voketis.

</sarcasm>

Ja ja :D

• 0

ГΣЯMΛ🧿

ГΣЯMΛ🧿

akvilė natūralus mineralinis vanduo

• Kinematografas
  • 2.712 Pranešimai
  • Darbas:taip
  • VIP:taip
  • ADMIN:taip
  • XP:taip
  • 2021 Metų moderatorius:Apie viską
  • Geriausias 2021 metų:Forumo skilties moderatorius
  • Geriausias 2018 metų:Metu Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:kelionių kūrėjas!

Reiks atsimint, kad nestumt.
zd

• 4

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Reiks atsimint, kad nestumt.
zd

:D zd

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

:DDDD primushk tomą ;DDD

sveikas vokiety. B)

nereikia manęs mušt

• 0

Lukas_Lizaitis

Lukas_Lizaitis

Dažnas dalyvis

• Veteranas
  • 75 Pranešimai
  • XP:50k

Kaip tu gali sudaryt geriau nei tie kur fb būna jei nematai to žmogaus negali stebėt kur jam truksta darbo ir pan. žodžiu perdedi vaikins ryškiai. ir pas tave patį to darbo gerokai trūkumas kaip tu gali kažkam kitam kažka sudaryt.. nebent patart kanors. aišku svarbu judi mldc.

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Kaip tu gali sudaryt geriau nei tie kur fb būna jei nematai to žmogaus negali stebėt kur jam truksta darbo ir pan. žodžiu perdedi vaikins ryškiai. ir pas tave patį to darbo gerokai trūkumas kaip tu gali kažkam kitam kažka sudaryt.. nebent patart kanors. aišku svarbu judi mldc.

O tie kur fb būna mato ko žmogui trūksta? Rašiau keletui puslapių, pusei nei nuotraukos nereikėjo, nei duomenų, tiesiog pinigus pervesk ir atsiūsim, dažnai jų postus pakomentuoju, tikriausiai esu vienintelis komentuotojas, kurio komentarus taip aktyviai jie trina. 

Aš žn, kad aš negaliu idealios programos sudaryt, aš tą parašęs esu, bet bandyti noriu, čia kiekvieno reikalas iš kur gauti tą programą, ar pirkt pas trenerį, ar ieškot intike, ar dar kažkur, neverčiu niekieno būtent iš manęs imt. 

Ačiū už kritiką, pas mane darbo daugiau nei smegenų pas tave galvoj. Ne tau žinot, kiek aš darbo esu įdėjęs. Su pagarba.

• 0

Lukas_Lizaitis

Lukas_Lizaitis

Dažnas dalyvis

• Veteranas
  • 75 Pranešimai

Oho aš parašiau normaliai kad negali sakyt kad už kažka geriau sudarai darydamas tokiom pat sąlygom o tu matai dar ir žinai kiek pas mane smegenų. 3 menesiai darbo ir geriau gali betkas atrodyt už tave nieko cia pas tave nera kaip pas kulturista asaros tik. smaukais toi salei ten nuejas tam kad pasifotkyt galetum. Sorri uz klaidas bet matau kad su vafliu bazarinu nera ko normaliai cia terliotis. Pasirodo ir as pastumt moku :) sekmes.

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Oho aš parašiau normaliai kad negali sakyt kad už kažka geriau sudarai darydamas tokiom pat sąlygom o tu matai dar ir žinai kiek pas mane smegenų. 3 menesiai darbo ir geriau gali betkas atrodyt už tave nieko cia pas tave nera kaip pas kulturista asaros tik. smaukais toi salei ten nuejas tam kad pasifotkyt galetum. Sorri uz klaidas bet matau kad su vafliu bazarinu nera ko normaliai cia terliotis. Pasirodo ir as pastumt moku :) sekmes.

Tu karočia. Aš nežinau kaip čia mandagiai tau atsakyt. Aš tau paaiškinau, kokiom jie sąlygom sudarinėja. Nedaėjo vistiek. Ok, 3 mėnesiai darbo ir geriau už mane atrodys... Kad taip sakai, turbūt žinai, nuo ko aš pradėjau? Aš į kultūristus dar ir nesilyginu. Smaukaus po salę, kad pasifotkint galėčiau. Nu joo, tik tam ir einu ten. Tas tavo stumimas žinai, ką aš apie jį galiu pasakyt, tik už ekrano pastūmt ir moki, kažką parašyt va tokio. Sampą žaidžiu jau senei, pripratęs prie virtualių erelių, žinau, kad žvirblis esi. Nė vienam niekas neužkliuvo, tik tau kažkas nepatinka. Ok. Eik pasikačialink, po trijų mėnesių gal net ir pasaulio kultūristų čempionatą laimėsi. Tikiu, kad tu galėtum.   :)

Šį pranešimą redagavo Tomas Vokietis: 15 kovo 2016 - 20:44

• 0

Lukas_Lizaitis

Lukas_Lizaitis

Dažnas dalyvis

• Veteranas
  • 75 Pranešimai

Protingas žmogus nemates nevardina kito kaip "žvirblio" nesmagu taip sakyt ir nederėtų bet vaikins už mane neatrodai žymiai geriau kad galėtum taip šnekėt nors aš net nesportuoju tam kad atrodyčiau gerai nes tai yra kaip kiti sako "tinginių sportas" vargo nedaug, aišku visi sportuoja skirtingai mano nuomone. mane labau domina calisthenic'a ne vaizdas o sugebėjimai. užeik fb Lukas Ližaitis. Nieko įpatingo bet nesisiūlau sudarinėt programas ir nevardinu kad už kažka geriau padaryčiau. + nesu gyvenime buves sporto salei viska siekiu namų sąlygom savo svoriu. Šeip atsiprašau kad "užsikabinau" nesupratau kam man to reikėjo :) pakviesk į draugus būtų įdomu pažėt kas dar ten iš taves gaunasi :D Peace :D

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Protingas žmogus nemates nevardina kito kaip "žvirblio" nesmagu taip sakyt ir nederėtų bet vaikins už mane neatrodai žymiai geriau kad galėtum taip šnekėt nors aš net nesportuoju tam kad atrodyčiau gerai nes tai yra kaip kiti sako "tinginių sportas" vargo nedaug, aišku visi sportuoja skirtingai mano nuomone. mane labau domina calisthenic'a ne vaizdas o sugebėjimai. užeik fb Lukas Ližaitis. Nieko įpatingo bet nesisiūlau sudarinėt programas ir nevardinu kad už kažka geriau padaryčiau. + nesu gyvenime buves sporto salei viska siekiu namų sąlygom savo svoriu. Šeip atsiprašau kad "užsikabinau" nesupratau kam man to reikėjo :) pakviesk į draugus būtų įdomu pažėt kas dar ten iš taves gaunasi :D Peace :D

Ką tu čia apie protingą žmogų kalbi? :D pats pradėjai pjaut grybą, nežinodamas nieko pradėjai komentuot dėl tų programų kažką, po to, kad kiekvienas per 3 mėn geriau galėtų užsikačialint :D ok, aš nieko nesakau, nesakiau ir kad už tave geriau atrodau, kad ir kaip tu beatrodytum.. Man neįdomu tas irgi. O aš atrodau geriau sau, negu atrodžiau prieš mėnesį, prieš du, tai man yra svarbiausia, tai yra mano tikslas. O tu manęs nedomini, nesuprantu kam čia tą savo fb numetei. Tu gali galvot, kad atrodai už visus geriausiai, kad esi achuieniausias sportininkas, manęs tas irgi nedomina. Viską darau dėl savęs, ir kiekvienas, kuriam aš neatrodau gerai, tikrai nesakys man priekaištų. Kad ir ką besportuoji, sportuok toliau, viskas gerai, bet tu man vistiek žvirblis būsi. 

Ir dar be to, koks dar tinginių sportas? Nuo kada kultūrizmas yra tinginių sportas? :D Pjauni juodai. Va sportas su savo kūno svoriu, tai gal ne tinginių, bet sportas, kuris kažkada nebeteiks jokios naudos..

Šį pranešimą redagavo Tomas Vokietis: 15 kovo 2016 - 21:37

• 0

Lukas_Lizaitis

Lukas_Lizaitis

Dažnas dalyvis

• Veteranas
  • 75 Pranešimai

Įdomiausia tas kad abudu viena karta varom kitaip kitą karta vėl kitaip bet nei tu žmoniškai nei aš. nu ramiai kaltas pats prikibau sorri :D Kodėl tavo nuomonė nebeteiks naudos? apie kokia nauda tu šneki? ydomu pasidarė :)

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Įdomiausia tas kad abudu viena karta varom kitaip kitą karta vėl kitaip bet nei tu žmoniškai nei aš. nu ramiai kaltas pats prikibau sorri :D Kodėl tavo nuomonė nebeteiks naudos? apie kokia nauda tu šneki? ydomu pasidarė :)

Yra toks faktas, kad kas liečia raumenų augimą, streetworkoutas kažkada nebepadės, nes raumenų augimui reikia svorio vis didesnio, tai kai pasieki tam tikrą lygi streetworkoute, galima sakyt, kad stovi vietoj, nes tau per maža tik tavo kūno svorio. Bet to dažniausiai niekam nesakau, nes turnikiniai mane iškart puola :D

• 0

ᴄᴀʀʟᴏꜱ ɴᴏvᴀʀʀᴇꜱ

ᴄᴀʀʟᴏꜱ ɴᴏvᴀʀʀᴇꜱ

Vėrchatūra

• Veteranas
  • 1.784 Pranešimai

Sveikas. :)

• 0

Give a man a fish, and you feed him for a day; show him how to catch fish, and you feed him for a lifetime.

Lukas_Lizaitis

Lukas_Lizaitis

Dažnas dalyvis

• Veteranas
  • 75 Pranešimai

Yra toks faktas, kad kas liečia raumenų augimą, streetworkoutas kažkada nebepadės, nes raumenų augimui reikia svorio vis didesnio, tai kai pasieki tam tikrą lygi streetworkoute, galima sakyt, kad stovi vietoj, nes tau per maža tik tavo kūno svorio. Bet to dažniausiai niekam nesakau, nes turnikiniai mane iškart puola 

Tikrai esi teisus savo šakoj. bet juk rašiau kad aš neauginu raumenų man nerūpi išvaizda man rūpi sugebėjimai,greitis,jėga,lankstumas,ištvermė o tam reikalui tikrai per akis savo svorio svarbu dažnai keist programas,tempa. netgi turiu drauga kuris taipogi sportuoja vien namų salygom gal nuo kokių 15m (dabar 26m) ir visdar progresuoja pagal tiek kiek dirba nors ir mėgsta užbaliavot :D Tad negaliu sutikt su tavo nuomone pilnai :) Beje koks ūgis svoris tavo?ir kaip dažnai darai cardio?

• 1

2 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)