Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

TeamSpeak papeikimas Karolina @ Kazlovska

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
10 atsakymai į šią temą

siurblys

siurblys

Iškalbingiau už 1000 žodžių

• Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metų kritikas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu kritikas
  • Laimėjo konkursą:Serverio sportininkas

Mano nickas TeamSpeake: Marozas

Normaliai sedejau ir pradejo ji stumt ant manes. Pradejau irasinet ir staiga nutilo. Bet vistiek girdejosi, kaip ji kazka stumia ant manes. Na aisku, to nepakanka, bet...

Specialiai movino mane is The Mafia kanalo, ateidavau ir ismovindavo.

<17:19:12> You were moved from channel "The Mafia" to "Grove Street Families" by "Karolina" 
<17:19:12> Channel group "Svečias" was assigned to "Marozas" by "Los Santos Gyvenimas - TeamSpeak.".
<17:19:15> You switched from channel "Grove Street Families" to "The Mafia"
<17:19:15> Channel group "Svečias" was assigned to "Marozas" by "Los Santos Gyvenimas - TeamSpeak.".
<17:19:17> You were moved from channel "The Mafia" to "Los Santos Vagos" by "Karolina" 
<17:19:17> Channel group "Svečias" was assigned to "Marozas" by "Los Santos Gyvenimas - TeamSpeak.".
<17:19:18> You switched from channel "Los Santos Vagos" to "The Mafia"
<17:19:18> Channel group "Svečias" was assigned to "Marozas" by "Los Santos Gyvenimas - TeamSpeak.".

Girdejau, jog ji gavo moderatoriu per pazintis. Tad, jeigu uz tokius dalykus jai nenuims ts modo, as kreipsiuos i valdzia!

• 3

siurblys

siurblys

• Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai

Gary Paulsen, 23 Lap 2015 - 16:39, pasakė:

Gi neismes jos Kolumbas :D

@Mindaugas_Antones, daryk isvadas.

• 0

KarolinaKaz

KarolinaKaz

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 205 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
Žinai pats už ką kickinau ir žinai kodėl movinau kitur.:)
  • 0

Patys geriausi kuriems sakau DIDELĮ AČIŪ už geriausiai praleista laiką čia : Aurimas_Kolumbas,Mantis_Most,Tony_Martin,Simas_Hatinis,Mantas_Impact,Aidas_Impact,Tom_Torreto,Joe_Russell,Tomas_Mestny[Flipas],

Kenny_Quattro,Philip_Osterloh,Modestas_Green,Ivan_Weed,Seriyosha_Mestny,Marcilago_Pulia,Deividas_Ruzas,Carlo_Gambino[Jucke].

I4jZx4S.png

Mano anketa į Skelbėjų direktorės postą:

http://lsgyvenimas.l...rektorės-postą/

Ateik ir išreišk savo nuomonę! Ji man labai svarbi :) 

Guest_Timats_*

Guest_Timats_*
  • Svečias

rip

• 0

siurblys

siurblys

• Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai

Sako: zinai uz ka. Jo b l e t. Pati pradejai stumt belekaip ir po to movint visur. Nera jokios priezasties, del kurios tektu zmogu movinti per visus kanalus.

• 0

Dzo

Dzo

Rimtas

• Senbuvis
  • 349 Pranešimai
  • Darbas:pd

sako atsilupes tu :DDDDD

• 0

Tomas_Like

Tomas_Like

Tursis

• Veteranas
  • 2.943 Pranešimai

:DDDDDDD

• 0

Samurai

Samurai

▐ Samurai▐

• Forumo dalyvis
  • 868 Pranešimai
  • Gyv. vietaVakar
  • Darbas:b
  • XP:e30.

Nesamones tam ts vyksta kai Kolumbas pareigas gavo ;(

• 0

GG WP BACK TO SCHOOL

KarolinaKaz

KarolinaKaz

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 205 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:sk

http://www.part.lt/p...725a6d3e475.png

Kick'inau už šitą ir po to pasakiau už ką,iš kanalo move'inau,nes taves ten nieka snenorėjo. :) 

• 0

Patys geriausi kuriems sakau DIDELĮ AČIŪ už geriausiai praleista laiką čia : Aurimas_Kolumbas,Mantis_Most,Tony_Martin,Simas_Hatinis,Mantas_Impact,Aidas_Impact,Tom_Torreto,Joe_Russell,Tomas_Mestny[Flipas],

Kenny_Quattro,Philip_Osterloh,Modestas_Green,Ivan_Weed,Seriyosha_Mestny,Marcilago_Pulia,Deividas_Ruzas,Carlo_Gambino[Jucke].

I4jZx4S.png

Mano anketa į Skelbėjų direktorės postą:

http://lsgyvenimas.l...rektorės-postą/

Ateik ir išreišk savo nuomonę! Ji man labai svarbi :) 

siurblys

siurblys

• Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai

KarolinaKaz, 23 Lap 2015 - 17:50, pasakė:

http://www.part.lt/p...725a6d3e475.png

Kick'inau už šitą ir po to pasakiau už ką,iš kanalo move'inau,nes taves ten nieka snenorėjo. :)

Nu ir ka b l e t sita fotke parodo, as nesuprantu? Niekas nenorejo :D O kur taisykle, jeigu zmones kanale nenori kito zmogaus, modas privalo ji movint per visus kanalus? 

Tada atsakyk man toki klausima. Is kur as sugebejau ateiti i The Mafia kanala? Atsakymas toks: patys zaidejai sededami tame kanale man dave pw, o as atejau. Tik prasnekejau tu iskart mane ismovinai. 

Nebijo, nepaeis tau niekas, nes pasielgai ne pagal taisykles. Turi buti atimtas modas.

• 0

Aurimas_Kolumbas

Aurimas_Kolumbas

Velnias

• Elitas
  • 2.403 Pranešimai

Šiandien biški gavau pasipiktinimu iš žaideju kad nesitvardo ir peržiurejus skunda ji neturejo jokio leidimo movinti po visus chanelius nes jei esi nelaukiamas kanale ji tik gali iskickinti iš kanalo. Skirsiu jei 1/2 manau pastebes ka blogo daro ir susipras.

• 0

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)