Pasakysiu aš tau kas yra bmw iš dalies tiesą parašiai,šiaip aš pats esu didelis bmw fanas,tačiau vien dėl eksplotacijos kažin ar pirksiu.Šiaip geri automobiliai buvo,tačiau geri jie buvo kai buvo nauji,o kai jiems jau po 20metų,tai paprasčiausiai tapo kibirai kurie iš tavęs pastoviai siurbia pinigus.Ir jeigu tu nusipirkai bmw kuris iš tavęs neima tiek daug pinigų,tai nereiškia,kad buvę savininkai irgi į jį neinvestavo ir taip aišku,kad bmw automobiliai genda,dalys brangios,ryja taip pat normaliai ir pastoviai su jomis būna problemų,jeigu žmogus nusiperka bmw ir nieko į ja neinvestuoja,vadinasi jam pasisekė,kad buvę šeimininkai kur kas daugiau įkišo šaibų.Taip,su bmw važinėti yra didelis kaifas dėl važiavimo visos Mazda,toyta ir kiti japonai neprilygs,tačiau ant eksplotacijos žymiai bus pigiau.Jeigu tau negaila kišti daug pinigų į automobilį,jeigu turi jų pakankamai tai aišku kodėl gi ne ? galima ir bmw pirkti,tačiau jeigu iš paskutinės algos vos sukrapštai kurą užpilti,tai šis automobilis tikrai ne tau. Vat tau atsakymas kas yra bmw,tikrieji bmw fanai niekada nepripažins blogiausio šio automobilio,nes kad ir koks jis bebūtų,jiems niekada nebus gaila į jį investuoti,čia yra ne mano vieno tokia nuomonė,daug domėjausi apie šiuos automobilius ir patikėk manim atsiliepimų daug neigiamų dėl eksplotavimo.
Sorry,bet kadangi jau čia su forumo dalyviais pradėjome apie tai diskutuoti,tai kažkaip man vienam dabar pareiti į kitą temą nežką,nes nei jie ką pamatys,nei ką tai norėjau čia šiek tiek žmogui apie tai parašyti,jeigu labai blogai,tai manau pratrinsi visus komentarus.
Sako norejau zmogui kazka apie bmw parasyt.. :DD silento bent komentarus idomu skaityt, matosi, jog supranta, o tu 5 skirtingais budais parasei, kad nepigu turet bmw