Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Garbės Moderatoriai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

*
Populiarus

Visai kaip ir „Garbės Direktoriai“, garbės moderatorių sąraše puikuojasi visų laikų geriausi. Tik šį kartą ne direktoriai, o skilčių moderatoriai. Šie asmenys sugebėjo sutvarkyti savo moderuojamas skiltis taip, kaip niekas iki šiol jų nesugebėjo sutvarkyti. Moderatoriai, kurie puikuojasi šiame sąraše, žengia labai didelį žingsnį ateities tikslų link, nusipelno didžiulės kitų žaidėjų bei aukštų serverio pareigūnų pagarbos, gauna 100.000 eurų premiją ir nusipelnytą Garbės Moderatoriaus titulą forume. Už stiprius nusižengimus forume arba žaidime - garbės moderatorius gali prarasti savo titulą.

 
Benny_Anthony (Gaujų kovos/statistika) - prisidėjimas prie Gaujų Etikos Kodekso įdėjimo, nuolat nešamos idėjos bei sklandus dviejų žmonių darbo atlikimas vienam.

 


Haroldas_Dark (Prisistatymai) - pastovios naujovės prisistatymų skiltyje, pačios prisistatymų skilties informacijos ir taisyklių sukūrimas ir išvystymas, geras pavyzdys kiekvienam - pastovus, griežtas, teisingas ir atsakingas prižiūrimos skilties moderavimas - viskas daryta su meile savajai skilčiai.

 
Eimantas_Deleon (Forumas) - pastovus naudingas darbas, įgautas pasitikėjimas dirbti visame forume. Nuolat prižiūrima tvarka,naudingi pasiūlymai forumo labui ir jo kokybei. Puikus atsidavimas šiam darbui.


 

Cesare_Manzella (Forumas) - Nepriekaištingos tvarkos prižiūrėjimas, įvestos naujovės forume,įgautas pasitikėjimas darbuose,pilnas atsidavimas šiam darbui.

 

Marko_Popovich (Apie viską/Forumas) - labai naudingos, didžiūlės naujovės apie viską skilltyje, forumo pasiekimu sukūrimas, taisyklių įvedimas ir išvystymas, geriausias pavyzdys kiekvienam iš būsimu skilties moderatorių, pastovūs griežtas prižiūrėjimas ir atsakingas moderavimas.

 

Tomas_Vokietis (Sportas) - už pavyzdingą darbą sporto skiltyje, įdomius, bei naudingus straipsnius, patarimus, prikeltą ir atgaivintą skiltį, griežtai prižiūrėtą skiltį, visų laikų geriausias sporto skilties moderatorius.

 

Deividas_Ruzas (Forumas) - begalinis atsidavimas šioms pareigoms, puikios idėjos serverio labui, greitas padėjimas su forumo bėdomis serverio žaidėjams, malonus bendravimas, nuolatos prižiūrimas forumas.

 

Natas_Camri (Prisistatymai) - ilgas bei pavyzdingas darbas skiltyje, begalinis atsidavimas skilčiai, naujovių ieškojimas, temų bei taisyklių redagavimas, atsakingas požiūris į moderatoriaus pareigas.

 

Mantis_Pihaz (Francesco_Bonaccorsi) (Forumas) - didelis aktyvumas forume, begalinis atsidavimas šioms pareigoms, moderatorių rinkinimas, forumo prižiūrėjimas, pagalba forumo administratoriams.

 

Christian_Bale (Žaidimo pagalba) - ilgas buvimas moderatoriu, atsidavimas savo pareigom siekiant padėti žaidėjam išspręsti problemas, dėl serverio/žaidimo problemų.

 

Juozas_Daletore (Modifikacijos/Forumas) - vienas iš geriausių modifikacijų skilties moderatorių, idėjas daug darbo į savo skilti, kuriant žaidėjam modpack`us, padedant rašant geriausias modifikacijas ant skirtingų PC. Savo modifikacių daryma ir dalinimasisi jomis su LSG žaidėjais, pastovus naudingas darbas, begalinis atsidavimas šioms pareigoms, malonus bendravimas, griežtai prižiūrimas forumas.

 

Denzel_Mclaren (Vaizdo medžiagos) - Ilgas bei pavyzdingas darbas skiltyje, begalinis atsidavimas, naujovių ieškojimas, pastovūs griežtas prižiūrėjimas ir atsakingas moderavimas.

 


Rimante_Chantell (Naujokų Verbuotojai) - ilgas bei pavyzdingas darbas skiltyje, labai naudingos, didžiulės naujovės naujokų verbuotojų skiltyje, pagalbos suteikimas naujokams tiek forume, tiek serveryje, atsakingas požiūris į moderatoriaus pareigas.

 

Don Versus (Forumas) - didelis aktyvumas forume, begalinis atsidavimas šioms pareigoms, padejimas forumo administratoriams, sunkiomis dienomis. moderatorių rinkinimas, forumo prižiūrėjimas. Aciu uz gera darba, tikiuosi bus taip ir toliau.

 

Jeppe_Aakjaer (Forumas) - didelis aktyvumas forume, begalinis atsidavimas šioms pareigoms, padejimas forumo administratoriams, sunkiomis dienomis. moderatorių rinkinimas, forumo prižiūrėjimas. Aciu uz gera darba, tikiuosi bus taip ir toliau.

 

Bradley_Beal (Forumas) - aktyvumas forume, jo nepriekaištingas prižiūrėjimas, padėjimas kolegoms, administratoriams, moderatoriams , sunkiais momentais. Naujovių ieškojimas, padėjimas forumo administratoriams juos išpildyti. Ačiū už gerą darba.

 

James_Versace (Naujokų Verbuotojai) - ilgas ir atsakingas darbas skiltyje, naujovių ieškojimas, aktyvumas forume, atsidavimas skilčiai, griežta tvarka tiek forume, tiek su naujokų verbuotojais. Ačiū už gerą darbą!


 

Juozas_Kaval (Gaujų kovos/statistika) labai atsakingas ir ilgas darbas skiltyje, gaujų naujovių ieškojimas, aktyvumas forume, atsidavimas skilčiai, griežta tvarka tiek forume/žaidime, su gaujomis. Ačiū už gerą darbą!

 

Mark_Jefferson (Sportas) - už ilgą ir labai pavyzdingą darbą sporto skiltyje, už prikeltą ir atgaivintą forumą, griežtai prižiūrėtą skiltį, vienas iš geriausiu sporto skilties moderatorių.

 

Steven_Yeun (Gaujų kovos/statistika) - labai atsakingas ir ilgas darbas skiltyje, gaujų naujovių ieškojimas, aktyvumas forume, atsidavimas skilčiai, griežta tvarka tiek forume/žaidime, su gaujomis. Ačiū už gerą darbą!

 

Deivas_Smith (Naujokų Verbuotojai) - ilgas bei pavyzdingas darbas skiltyje, labai naudingos,didelis aktyvumas, didžiulės naujovės naujokų verbuotojų skiltyje, pagalbos suteikimas naujokams tiek forume, tiek serveryje, atsakingas požiūris į moderatoriaus pareigas.

 

Alfredo_Santiago- (Forumas) - aktyvumas forume, jo nepriekaištingas prižiūrėjimas, padėjimas kolegoms, administratoriams, moderatoriams , sunkiais momentais. Naujovių ieškojimas, padėjimas forumo administratoriams juos išpildyti. Ačiū už gerą darba.

 

Shazze_Sobolevv (Modifikacijos) - ilgas ir nepriekaištingas darbas savo skiltyje, didelis idėjų nešimas, aktyvumas forume, tvarkos palaikymas savo skiltyje. Ačiū už gerą darbą.

 

 

 

Johnny_Deagle (Žaidimo pagalba & Gidai) - Didelis atsidavimas savo skiltyje, ilga kadencija, aktyvumas, pavyzdinis darbas.

 

 

 

Rock_Lacoste (Prisistatymai) - Už neabejingą darbą visos kadencijos laikotarpiu, pavyzdingą skilties tvarkos palaikymą, pastovų naujovių ieškojimą bei įgyvendinimą, už kantrybę bei puiku bendradarbiavimą su forumo valdžios atstovais. 

 

 

 

Shawn_Cocaine (Gaujų kovos/statistika) - Pavyzdingas, atsakingas darbas skiltyje, aktyvumas forume, naujovių įvedimas, tvarkos palaikymas ir t.t. Ačiū už puikiai atlikta darbą.

 

 

 

Carlos_Cocaine (Gaujų kovos/statistika) - Už puikias tris kadencijas, aktyvumą forume, nepriekaištingą skilties prižiūrėjimą, gaujų naujovių ieškojimą, atsidavimą skilčiai, griežtą tvarką forume/žaidime su gaujomis. Ačiū už gerą darbą!

 

 

 

Kamila_Dust (Naujokų Verbuotojai) - Už nepriekaištingos tvarkos prižiūrėjimą skiltyje, puikų bendradarbiavimą su naujokų verbuotojais, naujovių ieškojimą bei jų įgyvendinimą. Darbas kuris turi tapti pavyzdžiu kiekvienam šios skilties moderatoriui! 

 

 

 

Hamidou_Diallo (Naujokų Verbuotojai) - Ilgas bei atsakingas darbas skiltyje, didelis naujovių įnešimas, pagalbos suteikimas naujokams tiek žaidime tiek forume, palaikoma puikia atmosferą visos kadencijos laikotarpiu. 

 

 

 

Gabe_Akira (Apie Viską) - Už besąlygiška atsidavimą ir meile skilčiai, gerą aktyvumą visos ilgos kadencijos laikotarpiu, griežtas bei atsakingas skilties moderavimas. 

 

 

 

Marius_Janul (Gaujų kovos/statistika) - Už neišpasakyta aktyvumą visų kadencijų laikotarpiu, nepriekaištingą skilties prižiūrėjimą ir naujovių ieškojimą bei įgyvendinimą, puiku bendradarbiavimą su valdžios atstovais ir nepaliekanti žaidėjų abejonių atsakingu moderavimo darbu. 

 

 

 

Mark_Jefferson (Forumas) - Už pastovią pagalbą žaidėjams, forumo moderatoriams, valdžiai, greitą reagavimą į situacijas, už nuoširdų atsidavimą visoms skiltims ir jų moderatoriams, griežtą bet sąžiningą tvarką forume bei atliekant įvariausius darbus.

 

 

 

Thomas_Bright (Vaizdo medžiagos) - Begalinis atsidavimas, naujovių ieškojimas, pastovūs griežtas prižiūrėjimas ir atsakingas moderavimas.

 

 

 

Dzordas_Flinkeris (Prisistatymai) -  Atsakingas ir kruopštus darbas skiltyje, naujų įdėjų steigimas, aktyvumas forume, nepriekaištingos tvarkos prižiūrėjimas skiltyje.


  • 7




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)