Prisijungti Registruotis
Mindaugas_Antones (Viceprezidentas)
Parašė 06 rugsėjo 2018 - 20:24
Matau tavęs dar negyriau, tai pasakysiu, puikus administratorius/viceprezidentas, padedi, neignoruoji dažniausiai, kai reikia ir nesi užsiemęs. Susitarėm dėl žaidimų, darai mažai klaidų, manau esi puikus Viceprezidentas, nežinau ar geriausias, nes prie Italo serveryje buvau mažai laiko. Sėkmės ir toliau serveryje, neatsistatydink.
Rocky Balboa - Kol pradėsite tikėti savimi, neturėsite gyvenimo.
Atminkite, kad protas yra jūsų geriausias raumenys. Didelės rankos gali judėti uolomis, bet dideli žodžiai gali judėti kalnuose.
Parašė 09 spalio 2018 - 12:53
Sejp daug ka galima parašyt apie šita zaideja. Ilga laika jau laiko pareigas,ne kiekviena žmogus tiek gali išlaikyt,puikiai tvarkytis,spręst skundus,priziuret Administratorius,tvarka serveri,forume,cia reikia turėt geležinius nervus,bet sitas žmogus toks yra,su savo pareigom puikiai tvarkos,ir aktyvumas yra didelis. Per tiek metu kiek losiu sitas Vice yra galima sakyt geriausias is visu,dėl savo darbu,ir pns. Visada suteikia pagalba,galima čia daug rašyt litanijų,kiekvienas mano "nardymas" ir pns,bet čia tik išsakyta kaip yra. Tai sėkmes taip ir toliau laikyt pareigas,tvarkytis puikiai,ir toliau rengt konkursus,atnaujinimus forume ir pins!
Parašė 10 spalio 2018 - 01:19
Aš prisidedu prie savo kolegos ir tapatį galiu pasakyt. Čia tikrai reikia turėt geležinius nervus ir labai daug kantrybės, kai atsiranda žmonių kurie nori tik pakenkt, uždirbt procentu. Beabejo čia reikia belekiek kantrybės tokį ilga laiko tarpa būt atsakingų už visa serverį, rast laiko ir sampui praktiškai be atostogu žmogus esi .. Aišku iš pradžių bišk nekaip elgiaus kai grįžau į serverį, nes buvau pažaidęs gal pora dienų ir nebuvau pastebėjęs, kas čia vyksta, kodėl nebuvo daug pakeitimu, bet poto supratau, kai gavau pats pareigas, kad žmonės nenoriški paliko.. Taipat gan gera konkursą sumastei ir su itin geru prizu, bet dalyviu skaičiuojam ant vienos rankos, kaip ir minėjau praitam sakinį "nenoriški žmonės". Matau, kad stengies ir kai teko šiektiek dar pabendraut supratau, kad nesi toks ir blogas žmogus kokių tave laikiau. Sėkmės tau šiose pareigos ir linkių toliau išlikt šiam poste.
Parašė 12 lapkričio 2018 - 03:19
kieciausias bicas serve, maladec antoske atiminek daugiau milu ! HAHA SAUNIAUSIAS!
Parašė 21 lapkričio 2018 - 22:01
Medikų direktorius 1x - 2017-01-05 - 2017-01-06
Autoklubo direktorius 1x - 2017-09-28 - 2017-10-28
Mechanikų direktorius 1x. 2018-01-22 - 2018-02-16
Administratorius 1x. 2020.09.09 - 2020.10.06
3 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 3 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)