Didelė pagarba šitam Administratoriui. Labai rimtai žiūri į savo pareigas. Sekmės.
Prisijungti Registruotis
Mindaugas_Antones (Viceprezidentas)
Parašė 22 vasario 2018 - 20:12
Šiandien, Mindaugas įrodė, kad jam tvarkytis serveryje vieni niekai, tvarko visas iškilusias problemas, atsako į visus iškilusius klausimus ir į bet kokius pagalbos šauksmus kaip tik gali! Šiandien gražino verslą, galiu pasidžiaugti, kad nei tas, kuris mane apgavo, nei aš, nei joks kitas asmuo nenukentėjo, jis sugebėjo išspręsti šią problemą gražiai ir be pykčių. Nuostabu, jei beveik 3 metus serveryje užima aukščiausias pareigas, puikiai tvarkosi, dirba be priekaištų (Mano akimis) ir niekam neatsuka nugaros. Linkiu Mindaugai, kad išbūtum čia dar ne vienerius, ir ne trejus metus Kiek sveikata leis. Anksčiau galvojau, kad Mindaugas yra užsispyręs, nebendraujantis su tokiais žemesnio sluoksnio žaidėjais Bet mano nuomonė apie jį pasikeitė ir jei dar kas mano kaip aš, raginu ir jus pakeisti savo nuomones. Mindaugas ne toks, jis noriai padeda, bendrauja, pasikalba ir jam nerūpi kas tas žmogus yra, ar jis naujokas, ar senbūvis.. Benai jeigu skaitai šitai, pakelk Mindei algą, vis gi reikės išlaikyti savo šeimyną Jis to nusipelnė, puikiai prižiūri serverį! Sėkmės Mindaugai pareigose, kantrybės, griežtumo, bet teisumo pavyzdį.
Parašė 03 kovo 2018 - 18:44
Kai nepiktas labai šaunus administratorius ir vice prezidentas. Galvojat nesusitvarko jis? Būm jis iš kišenes tik trauko kozerius ir visus jumis nudaužo. Taip ir toliau tėvs.
2021 08 24 - 2022 05 25
https://imgur.com/zNr0FAn
Parašė 23 liepos 2018 - 17:32
4 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 3 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
-
Google (1)