1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Dabartinis Laura_Verone, prieš tai buvę Viktorija_Veronne, Laura_Cherry
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Noriu išbandyti savo jėgas kokiose nors pareigose. Esu gan raštinga, neblogai sekasi rašyti straipsnius ar interviu.
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Serveryje kažkuo pasižymėjusi dar nesu.
4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Aprašyti kas vyksta serveryje: serverio įvykius, žaidėjų veiklą.
5. Parašykite trumpą pastraipą (5-7 sakinius) apie savo žaidimo istoriją Los Santos Gyvenime: Į šį serverį atėjau su brolio paskatinimu ir tikrai to nesigailiu. Visgi LSG vienas iš populiariausių serverių Lietuvoje. Neneigsiu, kad esu išbandžiusi nemažai serverių, pirmas serveris, kuriame žaidžiau buvo brolio, o vėliau jam pasinaikinus kartu atėjom žaisti čia. Su brolio pagalba greitai prasimušiau šiame serveryje, kadangi jis užėmė aukštas pareigas čia, buvo man palikęs valdyti Da Nang Boys gaują. Žaidžiu su pertraukomis,kai tenka kur nors išvykti, arba tiesiog noriu pailsėti nuo žaidimų, o grįžus stengiuosi vis tobulėti ir siekti aukštesnių pareigų.
6. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: laura.laura915
6. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: laura.laura915