Prisijungti Registruotis
Kuris adminas(arba admine) jum labiausei patinka?
Parašė 22 kovo 2012 - 17:43
Karina Peewe , nuostabi pagalboje
Gintas Burba visuomet užtas, patars
Martynas Traigys Eventai žmogau, evnetai
Audrius Beniušis Mūsų visų vardan jo darbas.
Lukas Kačerauskas Atsakingas žmogus, padeda
Dake iš vis geras čiuvas, nežinau pattynka jis man.
Galėčiau vardint ir vardint, bet kam to? Visi geri!
Parašė 22 kovo 2012 - 20:09
Parašė 22 kovo 2012 - 20:20
Dake - Tiesos ieškotojas, nepasiduodantis, kovojantis už gerą VISIEMS, atsakingas ir t.t
Antones - Tas pats kaip Dake.
Karina - Linksma, neignoruojanti, tačiau pagalboje nevisada "atsiduoda" 100proc.
Dokis - Linksmas, supratingas, tačiau kartais tie "prikolai" damuša.
Kacerauskas - Žmogus su tvirta valia, bet silpnokais nervais, sekmės jam.
Traigys - Šaunus žmogus, linksmas, supratingas ir šaunu, kad jis supranta kas yra gera, o kas bloga.
Deivis - Įdomus žmogus. : Ieško tiesos sau ir draugams, aplinkiniai jam nelabai rūpi. Iš kitos pusės, rupestingas bei teisingas žmogus, kuriuo gali pasitikėti.
Kristina - Mažai jau matau prisijungusią, tačiau vistiek malonu su ja pabendrauti. Tai mes darom retai, todėl neką galiu pasakyti apie ją.
Rokas - Paprastas žmogus ( Todėl manau , kad geriausias ) , nieko neslepia kas jam ant širdies: Išsipasakoja, supyksta - parodo, linksmas - juokiasi kartu, piktas - išsilieja kaip visi žmonės. Jis supranta "prikolus" geriausiau negu Dake arba Antones, tačiau jie kaip ir sakiau, tiesos ieškotojai, o Rokas tiesiog žmogus prie "prikolų"
Burba - Gavęs adminą surimtėjo, tačiau neprarado linksmumo gyslos ir vis dar linksma su juo kaip ir ankščiau.
Taigi mano nuomone ir bent jau man geriausias administratorius yra Rokas.
-Big Smoke 2004
Parašė 23 kovo 2012 - 19:44
Gerai varai.Audrius - Labai pasikeitęs ( į gerąją pusę ) , pradėjo jam rūpėti žmonės, nebeignoruoja, daro konkursus ir t.t
Dake - Tiesos ieškotojas, nepasiduodantis, kovojantis už gerą VISIEMS, atsakingas ir t.t
Antones - Tas pats kaip Dake.
Karina - Linksma, neignoruojanti, tačiau pagalboje nevisada "atsiduoda" 100proc.
Dokis - Linksmas, supratingas, tačiau kartais tie "prikolai" damuša.
Kacerauskas - Žmogus su tvirta valia, bet silpnokais nervais, sekmės jam.
Traigys - Šaunus žmogus, linksmas, supratingas ir šaunu, kad jis supranta kas yra gera, o kas bloga.
Deivis - Įdomus žmogus. : Ieško tiesos sau ir draugams, aplinkiniai jam nelabai rūpi. Iš kitos pusės, rupestingas bei teisingas žmogus, kuriuo gali pasitikėti.
Kristina - Mažai jau matau prisijungusią, tačiau vistiek malonu su ja pabendrauti. Tai mes darom retai, todėl neką galiu pasakyti apie ją.
Rokas - Paprastas žmogus ( Todėl manau , kad geriausias ) , nieko neslepia kas jam ant širdies: Išsipasakoja, supyksta - parodo, linksmas - juokiasi kartu, piktas - išsilieja kaip visi žmonės. Jis supranta "prikolus" geriausiau negu Dake arba Antones, tačiau jie kaip ir sakiau, tiesos ieškotojai, o Rokas tiesiog žmogus prie "prikolų"
Burba - Gavęs adminą surimtėjo, tačiau neprarado linksmumo gyslos ir vis dar linksma su juo kaip ir ankščiau.
Taigi mano nuomone ir bent jau man geriausias administratorius yra Rokas.
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)