Taigi esu Gytis, serveryje Jezus_Kristus, turiu 20 metų, bei esu iš Šiaulių, nors dabar gyvenu su Jovita Anglijoj, Leeds mieste. Na tiesą pasakius gyvenu ir su vaikystės draugais, 3 aukštų name, šiuo metu dirbu ir laukiu studijų pradžios, studijuosiu applied computing, visą gyvenimą orientavaus aplink IT sritį. Sampe buvau gan nemažai pasiekęs, prieš pradedant žaist čia žaidžiau vienam pirmųjų GRP servų, kaip pastebėjau nemažai žaidėjų žaidžia čia, iš ten. Ten taip pat buvau administratorius buvau gan gerai pasižymėjęs, aišku tame serveryje po daugumos atnaujinimų pradėjo žaisti vis mažiau žmonių, kol galutinai žlugo, na jis dar gyvuoja, bet pamačius 10 žmonių dieną on jau vadinama daug, o tai laikais siekdavom Lietuvos rekordus. Tad buvo užėję LoL hype porą metų, kol nepakvietė Vulgaris žaisti čia. Na po laiko susipažinau su Jovita, pasiekiau autoklubo direktorių, ten įvykdęs savo visus pasiūlymus parašiau anketą į admin, kurią po laiko patvirtino. Šiuo metu jokių pareigų neužemu, bet karts nuo karto užeinam į serverį. Taip tai daugumą laiko gyvenime pralankiau alipinizmą, nuo pat mažens jau mėgdavau laipiot medžiais, pastatais ir t.t. ir po laiko atradau sau tinkamą sporto šaką, su komandą ir individualiai esu užėmęs ne vieną pirmą vietą Lietuvoje. Vasarą mėgstu eit į žygius su Lietuvos kariuomėnę, esu įveikęs 64km trasą, bet vis dar siekiu tikslo įveikt 2x100km. Taip pat dalyvauju įvairiuose muzikos festivaliuose, mėgstu sunkų metalą, bei gerą gyvą muziką, tad gal netyčia pavyks su kuom nors iš jūsų ir susitikt ten.
Šį pranešimą redagavo Jėzus: 18 kovo 2016 - 14:48