Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Priminimas žaidėjams (išmokti atmintinai)


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Rokas_Italas

Rokas_Italas

    Nurašytas

  • Elitas
  • 1.865 Pranešimai
  • Darbas:Bedarbis
  • VIP:Taip
  • XP:888
  • Rokas_Italas
  • Geriausias 2020 metų:Kritikas

*
Populiarus

Apsaugok savo paskyrą nuo vagysčių! Administracija padėti vagysčių atvejais negali, todėl prašome patiems pasirūpinti savo sąskaitų saugumu. Mūsų rekomendacijos:
 
   Aferos. Jokiais būdais nepasitikėkite žmonėmis, kurie mėgina išpešti iš jūsų slaptažodį. Tokiu atveju nufotografuokite incidentą ir tuoj pat kelkite į forumą "Skundai".
 
   Komplikuotos situacijos neįsidiegus Anti-Virus programų. Jeigu esate mėgėjas siųstis įvairius failus iš interneto, ypač mūsų tinklapio (žaidimo modifikacijos), privalote turėti anti-virus programas, kitu atveju gali prarasti paskyrą. Dėmesio! Failuose gali tykoti įvairūs virusai, kurie perteikia jūsų paskyros duomenys kitam asmeniui (vagiui). Patariame labai atsargiai rinktis failus iš mūsų serverio žaidėjų ar forumo.
 
   Slaptažodžio įtvirtinimas. Niekados, niekados nedėkite tokių pačių slaptažodžių skirtinguose SA:MP serveriuose. Nesileiskite gundomi ir neeikite į kitus serverius žaidėjų kviečiami. Taip pat, jokiu būdu nedėkite itin lengvų slaptažodžių, kaip jūsų vardas ar pavardė. Geriau būtų, jog slaptažodį sudarytų raidės ir skaičiai. Nepamirškite nusistatyti el. pašto.
 
   Apgaulingos svetainės. Neapsigaukite užsukdami į kitą tinklapį. Mūsų svetainė visados buvo ir bus lsgyvenimas.lt. Todėl bet kokios panašios svetainės, kuriuose siūlomi prizai ar dar kas, ir yra reikalaujami prisijungimo duomenys, yra apgaulingos. 
 
   Nepasitikėkite kitų Skype. Jau geriau parašykite mums forume, aferistai bandys jus suvilioti palikdami jums jauką ir bandys manipuliuoti, bet atsiminkite, kad geriau jau pasiklausti mūsų, čia pat forume, nei vėliau gailėtis. :) (Pilna žmonių kurie apsimeta skypej Benu ir bando iš jūsų išvilioti slaptažodžius. Atsiminkite! Benui nereik jūsų slaptažodžio. Jis pats jį sužinotų, jei tik norėtų)
 
 
Bus pildoma žinomomis aferomis.

  • 8

Jau nurašytas..





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)