Sveikas skaitytojau,
1. Patirtis (laiku ir XP taškais) žaidime ir forume. Dabartinis, visi buvę nick'ai žaidime: Dabartinis slapyvardis žaidime tai: Tom_Venttos, buvęs Erikas_Vercett. Patirties esu sukaupęs apie 55,000xp, nei daug, nei mažai [Per viduriuką taip ] Serveryje, kiek pamenu jau žaidžiu apie du, pusantrų metų. Forume sėdžiu kiekvieną diedą tiek ryte, tiek vakare.
2. Ką žadate atnešti į skiltį, kurią norite prižiūrėti?(galima pateikti pavyzdžių, savo darbelių tai skilčiai, priklauso nuo to, kokia tai skiltis); Neminėsiu labai daug visko, ko tikrai negalėsiu įgyvendinti ir nepajėgti savo jėgomis, bet turiu keletas idėjų, pavyzdžiui:
- Įvairūs konkursai, kaip: "Gangsterių pasaulis" "Žaidimas iš aukštai", "Žiemos atrakcija", " Gamtos įspūdžiai". Žinoma su laiku dar sugalvosiu naujų .
- Atgaivinti skiltį "modifikacijos" [Šitas turbūt bus paprasčiausias darbas].
- Raginti žaidėjus jog aktyviau dalintusi savo turimomis/naudojamomis modifikacijomis ir kt.
- Kurti modifikacijų pamokėles, kaip kur ir kaip įsikelti, įsirašyti.
- Sukurčiau atskiras skiltis su metų laikais [Vasaros, rudens, žiemos, pavasario] jog žaidėjai galėtu lengviau orientuotis ir ieškoti savo norimų modifikacijų.
- [Patobulinimas] MINI event'ų kuriuose būtų prizai už atspėtą modifikaciją. Jie vyktu kiekvieną savaitę po 2-3 kartus.
3. Jūsų nuveikti darbai forume; Kartą buvęs modifikacijos skilties moderatoriumi, bet kadangi su kitu moderatoriumi nekaip sutarėm tai mane išmetė... Ir begalybe kartų padėta žaidėjams šioje skiltyje.
4. Patirtis moderavime; Karta jau buvęs šios skilties moderatoriumi, su viskuo susipažinęs, viską žinau, viską moku.
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Ar esate geresnis už visus kitus, kurie pretenduoja į tą pačia skiltį? Argumentuokite; Šito pats spręsti negaliu, kadangi nežinau, ką apie mane galvoja kiti žmonės, kitiems patinki, kitiems gal ne. Kadangi yra tikrai daug gerų kitų kandidatų, šio klausimo negaliu atsakyti teigiamai.
6. Papildoma informacija apie jus, jūsų karjerą serveryje ir forume, kuri gali sudominti; Esu Tomas,. Turiu 14 metų [Vaikas dar], užsiimu sportu [Irklavimu]. Laisvalaikiu mėgstu išvykti kur nors į gamtą, ar taip su draugais kur pabuvoti. Labai nemėgstu betvarkės, netvarkingų žmonių taipogi esu gana rimtas, griežtas žmogus. Forume, esu vienas iš aktyviausių rašytojų, pagalbininkų, taipogi manau esu mėgiamas, tai galima spręsti iš mano reputacijos [+R3P] tašku. Kartą buvęs baikerių direktorius, dabartinis mechanikų direktorius,
7. Kokiu būdu, savo prižiūrimoje skiltyje užtikrinsite tvarką, padėsite vartotojams?: Kaip jau ir minėjau esu aktyvus žaidėjas. Kiekviena diena užeinu į "modifikacijų" skiltį, peržiūriu visas temas kuriose žaidėjai kreipiasi pagalbas. Užrakinčiau temas [Kaip ir dabar daroma] kuriose yra išspręsti iškelti klausimai. Griežtai bausčiau "Free" post'erius, taipogi trinčiau temas susijusias su "nelegaliomis programomis [čytais], o jų autoriai būtų baudžiami.
O čia keletas mano nuotraukų iš modifikuoto žaidimo: Venttos'o galerija
Šį pranešimą redagavo Tuomis: 02 vasario 2015 - 19:04