Nuo siol jokie cleo, modai pakeitimai ( net taikinuko ) per stafkes yra neleistini. privalo buti default sampas be visokiu cleo ir pns. Filmuoti privalote su sampiniais garsais, nieko needitint nedet jokios muzikos. Esme tokia, kad visiem salygos turi buti vienodos
Prisijungti Registruotis
Stafkių atnaujinimas
Parašė 26 gruodžio 2014 - 14:56
Nuo siol jokie cleo, modai pakeitimai ( net taikinuko ) per stafkes yra neleistini. privalo buti default sampas be visokiu cleo ir pns. Filmuoti privalote su sampiniais garsais, nieko needitint nedet jokios muzikos.
Kaip suprast ta dalyka? Net taikinuko keist nebegalima?...... Orginalus turi but?
Vienas žmogus yra svarbi komandos dalis, bet vienas žmogus niekada nebus komanda.
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:03
Pagal mane tai cia ir patiems saudytojams geriau. Didesnis FPS bus. Pas mane kai filmuoji buna 140-160. Tai be modu turi siekti iki 200:P GG
P.S
Vega viskas prasidejo nuo to
Tai vapse dabar uzdraude net gun iconus keist :DD
Šį pranešimą redagavo Mаrio: 26 gruodžio 2014 - 15:04
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:07
oMG! :DDDDD nesąmone... ------------------ DĖKIT BANUS KAS NAUDOJA MODUS!
Šį pranešimą redagavo Rookiz/Booyah: 26 gruodžio 2014 - 15:07
Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.
Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:13
Ok kuo tolyn to durnyn šitas servas keliauja...
Dar uždrauskit pelytės ratuką pasukti kai kovoji stafkese. Kad reiktu užsikrauti gi gal kitas nežino. Rokai gal galva tau peršalo per žiema? Nors šalčio kažkaip nebuvo
If you don't share someone's pain. You can never understand them.
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:23
Niekada sąžiningos stafkes nebus, nes ir nevisada HP nusiema.
Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.
Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/
Guest_Ace Amaru_*
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:30
Nu pagalvokim dabar. Taikinukas - textūra, ne koks cleo šūdas. Tau patogiau gal šaudyt su kitu taikinuku, kitas naudoją kitą, kuris galbūt jam nėra patogus, - kas maišo jam persirašyt į kitą ? Sakot clean gta, pvz: cleo town zone's, rašo virš minimapo koks rajonas ar dar kas, bet pala, ar tai padeda tau šaudyt taikliau ? Hp bar ar kas kitas, rodo kiek tau hp viršui - tai padeda tau šaudyt taikliau ? Tai tegul naudoja tuos modus, ką jie blogo daro? dabar turim viską trint, kas ir išvis ne prie ko. Deaglo modas padės taikliau šaudyt ? Įsirašo kad būtų gražesnis gta, maloniau žaisti. Kas gali padėt taikliau šaudyt ? Aimas ? įkels video ir pasimatys visas tas aimas. Nebesuprantu aš jūsų. Uždrauskit visai tas stafkes tada gal.
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:31
Nu pagalvokim dabar. Taikinukas - textūra, ne koks cleo šūdas. Tau patogiau gal šaudyt su kitu taikinuku, kitas naudoją kitą, kuris galbūt jam nėra patogus, - kas maišo jam persirašyt į kitą ? Sakot clean gta, pvz: cleo town zone's, rašo virš minimapo koks rajonas ar dar kas, bet pala, ar tai padeda tau šaudyt taikliau ? Hp bar ar kas kitas, rodo kiek tau hp viršui - tai padeda tau šaudyt taikliau ? Tai tegul naudoja tuos modus, ką jie blogo daro? dabar turim viską trint, kas ir išvis ne prie ko. Deaglo modas padės taikliau šaudyt ? Įsirašo kad būtų gražesnis gta, maloniau žaisti. Kas gali padėt taikliau šaudyt ? Aimas ? įkels video ir pasimatys visas tas aimas. Nebesuprantu aš jūsų. Uždrauskit visai tas stafkes tada gal.
LSG LOGIC OVERPOWERED
If you don't share someone's pain. You can never understand them.
Guest_Hoperis_*
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:37
Labai gerai sugalvota. Jei jum patinka modintais taikinukais ir kitais šūdais bėgiot žaiskit single player. O jei laikot save gerais DMeriais manau sugebėsit ir default gta sa naudodami laimėt. Niekada nemaniau kad tokia idėja bus sugalvota bet pagaliau galima bus pasireikšti stafkėse...
Parašė 26 gruodžio 2014 - 15:39
Nepatinka - neik, kas rimtas gali ir be visokiu suduku pasaudyt, toks jausmas, kad tau tas taikinukas visas gyvenimas
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)