Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

League of Legends bendruomenės taisyklės.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
NI🅱🅱A

NI🅱🅱A

    My Life Is A Meme

  • Veteranas
  • 4.324 Pranešimai
  • XP:
  • Laimėjo konkursą:The best car stunter 2016

Sveiki, taigi čia yra įsikūrusi League Of Legends bendruomenė, šioje skiltyje jūs galite dalintis viskuo kas susieję su šiuo žaidimu, taip pat prašyti pagalbos, padėsiu kiek galėsiu. Norint palaikyti tvarka šioje skiltyje, jūs privalote laikytis forumo, bei šios skilties taisyklių arba būsite baudžiami.

 

TAISYKLĖS

 

1. Diskutuoti galima tik išlaikant padorumo ribas, neįžeidinėjant kitų forumo dalyvių ir nepažeidžiant kitų šių taisyklių punktų. Toleruokite kitaip mąstančius žmones; jeigu tema jums atrodo neįdomi ar nepriimtina – geriau nieko nerašykite. Neįžeidinėkite pašnekovo. Jeigu negalite susilaikyti – geriau keikitės privačioje žinutėje. Jei persistengsite – žinutė greitai ir tyliai išgaruos, o Jūs sulauksite sankcijų. 

 

2. Stenkitės temas kurti aiškiai bei gražiai. Jei temos pavadinimas bus negerai suformuluotas, moderatoriai pasilieka teises koreguoti temos užrašą.
 
3. Draudžiama naudoti necenzūrinius žodžius (keiksmažodžius) pranešimuose.
 
4. Draudžiama įžeidinėti, ar naudoti žodžius pažeidžiančius kito nario teises, ar jo savigarbą.
 
5. Draudžiama kelti programas, nuorodas, kurios kenktų mūsų forumo vartotojams.
 
6. Draudžiama „prikelti“ temas, siekiant jas iškelti į viršų. Visokie „up“ ir kiti vieno žodžio sakiniai bus traktuojami kaip taisyklių pažeidimas. Jei norite „prikelti“, parašykite naują įdomią mintį ar klausimą.
 
7. Draudžiama pardavinėti tiek už serverio tiek už realius pinigus paskyras bei skinus.
 
8. Taip pat temos, kurios bus neaktyvios 7 ar ilgiau dienų, bus užrakintos.
 
9. Temos pavadinimas privalo būti normalus, be necenzūrinių žodių, taip pat tokie pavadinimai kaip ":DDD" "xDD" ir t.t. yra netinkami. NEW
 
Nuo šiol visos temos yra kruopščiai stebimos ir jeigu nusižengsite bet kuriai iš šių taisyklių, ne tik tema bus ištrinta, bet bus nubaustas ir pats kūrėjas.

Šį pranešimą redagavo Alfredo_Santiago: 07 rugpjūčio 2019 - 12:34
2019/08/07 paredaguota

  • 2

If you don't share someone's pain. You can never understand them.





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)