seip tai vato net ne dubstep o oh land draugas pasake patiko ir imeciauta oh land tai nezinau kodel jus zavi, tikra bjaurybe
Prisijungti Registruotis
LSG Drift / Stunt III dalies video siuntimas pradedamas !
Parašė 26 vasario 2012 - 22:16
Parašė 27 vasario 2012 - 15:43
,
http://www.youtube.c...feature=related
Kur tie ** parašykit " L-X " bet to brukšnelio ir veiks antra daina .
Parašė 27 vasario 2012 - 15:46
jeigu cia ne daina tada isvis pasaulyje nera dainu.nea, as tik pastebejau ,kad jau net 5 balsus turi tas dalykas kurio nepavadinciau muzika
Parašė 28 vasario 2012 - 20:01
if you need elegy just whisper me and i'l give it to youO filmuoti butinai lsg? jai ne tai nufilmuociau gan gera drifta :} jai tik lsg tai duokit kas elegy
Parašė 28 vasario 2012 - 22:36
Sprendžiant iš tavo šnektų apie Sony Vegas VIP chate, tikėjausi kažko geresnio.
Pirma: baisu žiūrėt pirmąjį video. Muzika nepritaikyta. Efektai gal ir nieko padaryti pradžioj, bet 10sec pauzės, kai matai juodą ekraną, važiavimas po tris kartus ta pačia trasa, vaikiško šrifto raidės, įvairumo trūkumas tiesiog ŽUDO.
Antra: baisu žiūrėt antrąjį video. Kitaip negu pirmąjį, šis nuvylė jau vien per pristatymą. Atsibostantys efektai, kai kiekvieną tekstą pristato vienodai. Jokių efektų beveik nėra, tiesiog žiūri kaip kas nors žaidžia, monotoniška.
Vienintelis dalykas pralinksmino: žmogus 30sec eina į mašiną, šūstrai atsisėda, o parodo tik du stuntus su juo.
Nusivyliau ;|
Parašė 28 vasario 2012 - 22:59
Kiek esu matęs SAMP drift video, tai net ir megėjiški geresni.
Sprendžiant iš tavo šnektų apie Sony Vegas VIP chate, tikėjausi kažko geresnio.
Pirma: baisu žiūrėt pirmąjį video. Muzika nepritaikyta. Efektai gal ir nieko padaryti pradžioj, bet 10sec pauzės, kai matai juodą ekraną, važiavimas po tris kartus ta pačia trasa, vaikiško šrifto raidės, įvairumo trūkumas tiesiog ŽUDO.
Antra: baisu žiūrėt antrąjį video. Kitaip negu pirmąjį, šis nuvylė jau vien per pristatymą. Atsibostantys efektai, kai kiekvieną tekstą pristato vienodai. Jokių efektų beveik nėra, tiesiog žiūri kaip kas nors žaidžia, monotoniška.
Vienintelis dalykas pralinksmino: žmogus 30sec eina į mašiną, šūstrai atsisėda, o parodo tik du stuntus su juo.
Nusivyliau ;|
Just do better ^^
Parašė 28 vasario 2012 - 23:34
Padėkot turėtum, kad pamokėlę šiokią tokią pasakiau, galbūt daugiau tokių klaidų nedarysi. Jei pas mane būtų kažkas 4 kart geriau negu 128mb vaizdūškė, supuvęs pentiumas ir pusė gigo ramų, sukurčiau dar ne tokių video, nes turiu šiokį tokį grožio ir meno suvokimą.Just do better ^^
Parašė 29 vasario 2012 - 16:16
Padėkot turėtum, kad pamokėlę šiokią tokią pasakiau, galbūt daugiau tokių klaidų nedarysi. Jei pas mane būtų kažkas 4 kart geriau negu 128mb vaizdūškė, supuvęs pentiumas ir pusė gigo ramų, sukurčiau dar ne tokių video, nes turiu šiokį tokį grožio ir meno suvokimą.
Tai tu gal ir stilistas koks būsimas ?
Parašė 29 vasario 2012 - 16:24
Tai tu gal ir stilistas koks būsimas ?
Nekreipk temos, asir ta paty pasakyciau, apie video. Nu ir ka man pasakysi? Sukurti geresny? ^^
<a href="http://www.youtube.c...Q">Driver</a> <a href="http://www.youtube.c...uYQh0">Slydimas su CLOVER!</a>
Parašė 29 vasario 2012 - 17:12
Tiesą sakant, taikausi į architekto arba į dizainerio specialybes.Tai tu gal ir stilistas koks būsimas ?
Galėjai ir labiau pasistengt, akivaizdu, kad atmestinai viskas padaryta, o tiek smarkiai išreklamuota.
Parašė 29 vasario 2012 - 17:15
Padėkot turėtum, kad pamokėlę šiokią tokią pasakiau, galbūt daugiau tokių klaidų nedarysi. Jei pas mane būtų kažkas 4 kart geriau negu 128mb vaizdūškė, supuvęs pentiumas ir pusė gigo ramų, sukurčiau dar ne tokių video, nes turiu šiokį tokį grožio ir meno suvokimą.
O praktiką pamiršai be suvokimo dar.
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)