Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
LSG Drift / Stunt III dalies video siuntimas pradedamas !
Autorius
Blake
, Sau 24 2012 23:45
Parašė 20 vasario 2012 - 20:09
nemoku ir neuzsiimu situ beprasmiu laiko svaistymu
Tau visur žiūriu tik laiko švaistymas. Tai bėk tu į tą laisvą gyvenimą, palakstyk lauke nuogas, pasidžiauk žiema. Ateini ir čia komentuoji vis tais pačiais žodžiais " Beprasmiškas, laiko švaistymas, eikit pakviepuot grynu oru. " atsigauk žmogau. Dabar sėdi prie pc tai pat laiką švaistai ponuli ^^
Parašė 20 vasario 2012 - 21:13
Tau visur žiūriu tik laiko švaistymas. Tai bėk tu į tą laisvą gyvenimą, palakstyk lauke nuogas, pasidžiauk žiema. Ateini ir čia komentuoji vis tais pačiais žodžiais " Beprasmiškas, laiko švaistymas, eikit pakviepuot grynu oru. " atsigauk žmogau. Dabar sėdi prie pc tai pat laiką švaistai ponuli ^^
kokie mes pikti
Parašė 21 vasario 2012 - 14:54
Šiaip tai tu čia savo nuomonę, per garsiai pradėjai reikšti, gerbk šaro darbą, jam nieks nemoka už jo sugaištą laiką.
Kaip as noriu taip ir reiskiu ta nuomone ir man nusisikt ka mano kiti jeigu man sudas - ir sakau sviesiai tiesiai sudas, jei geras - sakau patiko, saunuolis ir t.t, o cia nematau nieko gero
Parašė 21 vasario 2012 - 15:29
puse velnio driftas aisku geras 10/10 editas 9.5/10 muzika 7.5/10 tavo kantrybe 10/10 be to dar kursi?
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)