Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

CS:GO bendruomenės taisyklės.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Mantiz_Wall_*

Guest_Mantiz_Wall_*
  • Svečias

Sveiki, taigi čia yra įsikūrusi Counter-Strike: Global Offensive bendruomenė, šioje skiltyje jūs galite dalintis viskuo kas susieję su šiuo žaidimu, gražiausius fragus, ace'us ir kitokius video, pirkti, parduoti, mainytis skin'us (galiu atstoti kaip tarpininkas), taip pat prašyti pagalbos, padėsiu kiek galėsiu. Norint palaikyti tvarką šioje skiltyje, jūs privalote laikytis forumo, bei šios skilties taisyklių arba būsite baudžiami.

 

 

 

1. Diskutuoti galima tik išlaikant padorumo ribas, neįžeidinėjant kitų forumo dalyvių ir nepažeidžiant kitų šių taisyklių punktų. Toleruokite kitaip mąstančius žmones; jeigu tema jums atrodo neįdomi ar nepriimtina – geriau nieko nerašykite. Neįžeidinėkite pašnekovo. Jeigu negalite susilaikyti – geriau keikitės privačioje žinutėje. Jei persistengsite – žinutė greitai ir tyliai išgaruos, o jūs sulauksite sankcijų. 

 

2. Stenkitės temas kurti aiškiai bei gražiai. Jei temos pavadinimas bus negerai suformuluotas, moderatoriai pasilieka teises koreguoti temos užrašą.
 
3. Draudžiama naudoti necenzūrinius žodžius (keiksmažodžius) pranešimuose.
 
4. Draudžiama įžeidinėti, ar naudoti žodžius pažeidžiančius kito nario teises, jo savigarbą.
 
5. Draudžiama kelti programas, nuorodas, kurios kenktų mūsų forumo vartotojams.
 
6. Draudžiama „prikelti“ temas, siekiant jas iškelti į viršų. Visokie „up“ ir kiti vieno žodžio sakiniai bus traktuojami kaip taisyklių pažeidimas. Jei norite „prikelti“, parašykite naują įdomią mintį ar klausimą.
 
7. Draudžiama pardavinėti CS:GO turtą už realius pinigus bei keisti į SA:MP valiutą, tačiau galite mainytis daiktais, giftais ir etc.
 
8. Taip pat temos, kurios bus neaktyvios 7 ar ilgiau dienų, bus užrakintos.
 
9. Draudžiama kurti dvi tokias pačias temas ar tokią pat tema nukopijuoti iš kito asmens.
 
10. Temos pavadinimas privalo būti normalus, be necenzūrinių žodių, taip pat tokie pavadinimai kaip ":DDD" "xDD" ir t.t. yra netinkami.
 
 
 

Nuo šiol visos temos yra kruopščiai stebimos ir jeigu nusižengsite bet kuriai iš šių taisyklių, ne tik tema bus ištrinta, bet bus nubaustas ir pats kūrėjas.

 

Šį pranešimą redagavo Alfredo_Santiago: 03 rugpjūčio 2019 - 23:14

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)