Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Pretendacijos taisyklės.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Lukas Kacerauskas_*

Guest_Lukas Kacerauskas_*
  • Svečias

Kiekvienas pretendentas turi būti susipažinęs su šiomis taisyklėmis, prieš rašant anketą į direktoriją. Tokių dalykų nežinojimas gerokai gali sumažinti pretendento šansus.

1.. Vienu metu galima pretenduoti tik į vienos firmos direktorius (taip pat galioja, kai sutampa skirtingų paskyrų ip adresai nebent įrodysite jog ant vieno ip žaidžia skirtingi asmenys), kitaip visos pateiktos pretendento anketos bus atmestos.
2. Jei meras atmetė anketą - kitą anketą gali būti pateikta po 2 savaičių. Jei patys užrakinote ar paslėpėte, nauja anketa į direktoriaus postą gali būti pateikta po savaitės. Užrakintos / paslėptos anketos atrakinti / atslėpti negalima.
3. Kandidato, prašančio balsų forume, žaidime ar kitoje erdvėje (FB, Skype, Discord ir k.t), anketa iš karto atmetama. (Išimtis - parašai). Jei kitas žmogus bando pakenkti kandidatui prašant kitų, kad už tą kandidatą balsuotų - pats kenkėjas bus įrašytas į juodąjį sąrašą ilgam laikui ir negalės pretenduoti į direktoriaus pareigas pagal nustatytą laiką.

4. Kandidatas privalo turėti pakankamai patirties taškų darbui, į kurį pretenduoja.
5. Anketa privalo būti tvarkinga, užpildyta, laisva forma.
6. Asmuo jau turintis direktoriaus pareigas negali pildyti anketos(neskaitant nelegalių darbų direktorių, bei laikinų direktorių pvz. 'metų direktorius').
7. Draudžiama daryti spaudimą, kenkti darbo direktoriui, kitiems kandidatams kurie pretenduoja į tą patį darbą. Pvz: pastovus ir bereikšmis direktoriaus kritikavimas merui, skundu dejimas (isskyrus tie atvejai, kaip skundas buna patvirtinamas), balsavimas už savo konkurentus neigiamai. (negalioja, jei neigiama nuomonė buvo parašyta prieš parašius anketą.)
8. Kandidatas privalo laikytis visų serverio, forumo taisyklių. Nusižengus taisyklėms, kandidato anketa bus atmesta.
9. Anketos į direktoriaus postą pavadinime turi būti nurodytas jūsų dabartinis pilnas vardas, jeigu per kandidatavimo laikotarpį pasikeistumėte slapyvardį turėtumėte jį per 24h pakeisti anketos pavadinime.
10. Kandidatas privalo būti aktyvus tiek serveryje, tiek forume. Anketos gali būti atmetamos dėl mažo aktyvumo.
11. Jei prarandate direktoriaus pareigas, o ne atsistatydinate iš jų, anketą galite rašyti praėjus nemažiau, kaip 14 dienų nuo tos dienos, kaip praradote direktoriaus postą.
12. Jei kandidatas, pretenduojantis į direktoriaus postą, yra tos firmos juodajame sąraše - anketa bus iškart atmetama.
13. Nusižengus serverio taisyklėms žaidime/forume, negalima užrakinti arba paslėpti savo kandidatuojančios anketos į direktoriaus postą. Padarius taip, jūsų anketa bus atmesta merų ir kitą anketą galėsite rašyti tik praėjus 1 mėnesio laikotarpiui. (Užrakinti anketą už pažeidimus, kurių negali būti pretenduojant į direktoriaus postą, turi atlikti meras, o ne jūs.)
14. Draudžiama savo anketose pastoviai komentuoti tokius dalykus, ar panašius kaip "up", "laukiu daugiau nuomonių", "dėkui visiems už nuomones", merams pamačius tokius pranešimus anketa bus rakinama, o kitą galėsite pildyti tik po dviejų savaičių.
15. Jei gavote neteisingą BAN/KICK žaidime ar neteisingą įspėjimą forume ir buvote atblokuotas, privalote apie tai pranešti merams per 48h, kitaip Jūsų anketa bus atmesta.
16. Jeigu esate įrašytas į cheat listą, bei to darbo į kurį pretenduojate juodajį sąrašą, pretenduoti į direktoriaus pareigas negalite. Taip pat, jei anketa parašyta anksčiau, o patekote į šį listą pretenduojant turite pranesti merams , arba Jūsų anketa taip pat bus atmetama.
17. Draudžiama kopijuoti kitų kandidatų anketas.
18. Draudžiama pastoviai rašinėti merams "duokite direktorių", "kada rinksite direktorių" ir pan. Taip darant kandidato anketa bus atmetama.(paklausti kodėl, "negaunu direktoriaus ?" ar " ar turiu tinkamų savybių ?" ir pan. galima).
19. Merai jūsų anketa gali atmesti dėl netinkamo elgesio, netinkamos kandidatūros, patirties, kompetencijos trūkumo, nepasitikėjimo ar kitų reikšmingų priežasčių turinčių įtakos, kandidatavimui į direktorius.
20. Privaloma pildant anketą į direktorių padaryti viešą balsavimą, jei pamiršote padaryti viešą balsavimą turite 1 valandą laiko ta padaryti, to nepadarius, anketa bus atmesta.
21. Jei žaidėjas gauna administratoriaus pareigas, jo anketa į direktoriaus pareigas (išskyrus teisėsaugos) yra užrakinama.

22. Atsistatydinus iš direktoriaus pareigų, naują anketą galima pildyti tik po savaitės.



Kitiems žaidėjams pamačius, jog pretendentas nesilaiko bent vienos iš šių taisyklių, galite parašyti skundą šioje temoje https://lsgyvenimas....us-postą/page-2, taip pat galite pranešti dabartiniams merams privačia žinute. Prisiminkite, merai du, o žaidėjų begale.

Pretendento kriterijai į kuriuos žiūrima pateikti kartu su visais šablonais.
Sėkmės ir stiprybės pretenduojant!


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)