Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

GFX kovų taisyklės / informacija


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

GFX KOVŲ TAISYKLĖS

1. Norint balsuoti nereikia komentuoti po temą - tam yra skirta balsavimo sistema.

2. Draudžiama sukčiauti.

3. Draudžiama prašyti balsų.

4. Nefreepostinti temose.

5. Neplagijuoti kitų darbų.

6. Prasidėjus kovai DRAUDŽIAMA keisti darbą. Pamačius, jog darbas/komentaras yra redaguotas, dalyvis bus diskvalifikuojamas.

7. Privaloma išsisaugoti psd failą. Jeigu kyla įtarimų, jog vienas iš dalyvių naudoja ne savo darbą, jam privaloma parodyti psd failą. Neparodžius jis bus diskvalifikuojamas.

 

Informacija

Sekamdienį atrakinama registracijos tema, kurioje gali užsiregistruoti 6 žmonės. Vėliau, kai užsiregistruoja, dalyviams bus duota tema, pagal kurią turės sukurti tam tikrą GFX darbą. Pradžioje dalyviai kovoja 1x1, bus dvi grupės, vėliau, penktadienio vakare sukuriama balsavimo tema, kurioje žaidėjai balsuoja kuris iš tos grupės buvo geriausias, po balsavimo lieka tik 2 žmonės. Šeštadienį sukuriama tema balsuoti iš 2 žmonių darbų, tada - laimi 1 žmogus, kuris laimi 10.000, 3+rep ir 5 taškus.

 

D.U.K.

- Pagavau plagijuotoją - ką daryt? Jei jau pagavote sukčių, kuris įkėlė ne savo darbą - parašykite man forume į PM, jis bus nubaustas bei diskvalifikuojamas, o jūs gausite šiokį tokį atlygį.

- Pasitikėdamas juo nesusisiekiau su vienu iš GFX moderatorių, ir kai laimėjau jis mano laimėtų pinigų. Čia ne moderatorių bėda, niekaip jų nubaust negalėsime. Kaip ir sakiau, jei nenorit rizikuot ir atsakingai laimėti litus - susisiekit su manimi arba kitu moderatoriumi ir duokite man pinigus, taip būsite užtikrinti, kad gausit savo laimėtus pinigus.

- Ką daryt, jei mano priešininkas yra diskvalifikuojamas? Jo žinutė bus ištrinta ir turėsite laukti kito priešininko.

- Kaip įkelti savo darbą? Savo komentare BŪTINA paminėti savo nicką, o po juo įkelti darbą.


Šį pranešimą redagavo L e o C u r r y: 20 spalio 2019 - 19:04
pakeista taisyklė

  • 1

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)