Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
PrisijungtiRegistruotis
tu nebeprikolink taip stipriai, mano prisistatymas geresnis
Kam prisistatymas geresnis, o kam nuotraukos geresnės ^.^ Ir be to aš prisistatymą kūriau pagal reikalavimus t,y, pagal anketą, todėl ir daug negalėjau prirašyti
Kam prisistatymas geresnis, o kam nuotraukos geresnės ^.^ Ir be to aš prisistatymą kūriau pagal reikalavimus t,y, pagal anketą, todėl ir daug negalėjau prirašyti
aš tiesiog nieko nesakysiu ir numesiu šį trumpą video :
mmm, valgio gaminimas <3 čia tas 'nemandagu klaust' vyresnių nei 30metų moterų sindromas, kurioms jau gėda savo amžių sakyt. sakyk amžių ir viskas, nes jau berniukai nerimauja. o šiaip malonu, sveika atvykus į iškrypėlių serverį !
ajajaj ;0 nejaugi cia toks srvas pakrype bet neiskrype cia:D cystai ant asmenu pasokai;S cool !
Šį pranešimą redagavo Shack_Matt: 30 gegužės 2014 - 10:21
Merginos, prašau nesipykit . Karina yra teisi, jos prisistatymas yra geresnis + ji jau yra senbuvė ir jos prisistatymas atitinka visą šabloną, tiesiog ji viską darė laisva forma. O kalbant apie tave ,naujokė, tai siūlau gerbti kitas senbuves merginas, nes jos čia yra mačiusios viską, o čia kelti kaprizus ir rodyti savo charakterį nėra verta .
Tai tiek norėjau pasakyti , o dabar aš varau kai kur, susitvarkyti savų reikalų.
Šį pranešimą redagavo Haroldas_Dark: 30 gegužės 2014 - 14:53
Kuo aš čia galiu rizikuot man įdomu jei nieko nepasiekus? Pasižiūrėk kas geriau čia rizikuoja, su didele patirtim ir kas daug pasiekus. SENBUVĖ FORUME, bet kiek girdėjau į žaidimą prisijungia tik kartą į mėnesį taip sakė Yokashima_Tanaka
Jucke, 30 Geg 2014 - 12:08, pasakė:
Labas , bet nelabai tikiu,kad tokia panele dar + vasara eis žaisti samp ;DD
Šiaip tik nuo sekmadienio prasidės vasara. ^^ Ką tu žinai gal jau tada ir čia manęs nebus
Haroldas_Dark, 30 Geg 2014 - 12:52, pasakė:
Merginos, prašau nesipykit . Karina yra teisi, jos prisistatymas yra geresnis + ji jau yra senbuvė ir jos prisistatymas atitinka visą šabloną, tiesiog ji viską darė laisva forma. O kalbant apie tave ,naujokė, tai siūlau gerbti kitas senbuves merginas, nes jos čia yra mačiusios viską, o čia kelti kaprizus ir rodyti savo charakterį nėra verta .
Tai tiek norėjau pasakyti , o dabar aš varau kai kur, susitvarkyti savų reikalų.
Tu pirmiau atkreipk dėmesi kas pirmas mane užsipluolė su savo ALE TIPO geresniu prisistatymu GALĖTU TIE JŪSŲ SENBUVIAI BENT PARODYT PAGARBĄ NAUJOKAMS... Aš čia atėjau ne varžytis su kažkuo, o tiesiog linksmai praleist laiką, todėl ir kūriau prisistatymą savo forma, o ne kaip kiti žmonės. TODĖL PRAŠYČIAU NEVARYT ANT MANĘS gerbemasis...