Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Carl_Cox | Welcome back! Atnaujinta.

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
138 atsakymai į šią temą

*Tom_Gates*

*Tom_Gates*

Dažnas dalyvis

• Forumo dalyvis
  • 53 Pranešimai
Sveikas.
  • 0

Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Sveiki.

• 0

Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

Labas, koks mielas. Smagu matyti, kad kažkas šitam serveryje dar ir iš gyvenimo žino ko nori, siekia tikslų.  :D

• 0

peeWee

peeWee

kiWis

• Elitas
  • 2.358 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • VIP:n

Abraomas, 29 Geg 2014 - 16:49, pasakė:

Labas, koks mielas. Smagu matyti, kad kažkas šitam serveryje dar ir iš gyvenimo žino ko nori, siekia tikslų.  :D

konkurencija !

• 0

Rytis Weems

Rytis Weems

🌍🌿🌊

• Veteranas
  • 1.838 Pranešimai

Abraomas, 29 Geg 2014 - 16:49, pasakė:

O tu dar pykdavai, kad tave vadina visaip... bet tai ką gali galvoti, kai vyras - vyrui komplimentus žeria :blink:

Šį pranešimą redagavo Rytis Weems: 29 gegužės 2014 - 19:10

• 0

Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

Rytis Weems, 29 Geg 2014 - 17:09, pasakė:

O tu dar pykdavai, kad tave vadina visaip... bet tai ką gali galvoti, kai vyras - vyrui komplimentus žeria :blink:

Ai ką tu supranti.. :D Tingiu net aiškinti tau kažką.

• -1

Rytis Weems

Rytis Weems

🌍🌿🌊

• Veteranas
  • 1.838 Pranešimai

Abraomas, 29 Geg 2014 - 17:16, pasakė:

Ai ką tu supranti.. :D Tingiu net aiškinti tau kažką.

Gal ir tiesa... aš niekada nesupratau, kitos orientacijos žmonių

• 0

Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

Rytis Weems, 29 Geg 2014 - 17:21, pasakė:

Gal ir tiesa... aš niekada nesupratau, kitos orientacijos žmonių

:D koks šlykštus žmogus esi. Užjaučiu tave ir tavo sugyventinį būsimą. Nori pratęst diskusiją, rašyk į pm, nebeteršk forumo. :3

Šį pranešimą redagavo Abraomas: 29 gegužės 2014 - 19:24

• -1

peeWee

peeWee

kiWis

• Elitas
  • 2.358 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

ai tipo jei bičas bičui pasako, kad jis gerai atrodo tai čia pizdėc, gėjus ? kada jūs pradėsit mąstyt pagal savo amžių ? suprasčiau 8 metų berniukas tokią repliką mestų, nu bet Ryti..:D

• 0

Rytis Weems

Rytis Weems

🌍🌿🌊

• Veteranas
  • 1.838 Pranešimai

PeeWee, 29 Geg 2014 - 17:23, pasakė:

ai tipo jei bičas bičui pasako, kad jis gerai atrodo tai čia pizdėc, gėjus ? kada jūs pradėsit mąstyt pagal savo amžių ? suprasčiau 8 metų berniukas tokią repliką mestų, nu bet Ryti.. :D

Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę Karina. Man tiesiog tokie dalykai nepriimtini, švelniai tariant man net šlykštu, kada bahūras bahūrui pasako, koks jis yra mielas, žodžių pritrūksta. Suprasčiau jai ant prikolo ir pnš. Trumpai tariant bahūras turi būti bahūras.

P.S Abraomai nekeitinėk postų, protingiau neatrodysi.

Šį pranešimą redagavo Rytis Weems: 29 gegužės 2014 - 19:38

• 0

Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Baikit čia pyktis, iš konkurentų tapote vieningi :D Joke. Labas.

• 0

Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

Rytis Weems, 29 Geg 2014 - 17:29, pasakė:

Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę Karina. Man tiesiog tokie dalykai nepriimtini, švelniai tariant man net šlykštu, kada bahūras bahūrui pasako, koks jis yra mielas, žodžių pritrūksta. Suprasčiau jai ant prikolo ir pnš. Trumpai tariant bahūras turi būti bahūras.

P.S Abraomai nekeitinėk postų, protingiau neatrodysi.

:DD eik tu? prirašiau, kad į pm rašytum, bet matau tikrai nepasižymi savigarba ir vyriškumu. Pasižiūrėk į laiką kada keičiau, ką čia dar pavaizduoti bandai? :D Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną prie sampo ir aiškindamas žmonėms kaip jie turi elgtis? Turėtum pasidomėti vyriškumo sampratą. Gaila tavęs. Kažkada maniau, kad tiesiog laikai asmeninį pyktį, bandžiau paaiškinti tau tai asmeninėse žinutėse, bet dabar matau, kad esi tiesiog beviltiškas. Kalbant apie mano pirmą postą, nepažįsti manęs ir nesupranti mano bendravimo. Rašiau tai su paerzinimu ir maža ironija, o tu tik pasirodei visu gražumu. Pirma dar su ironiška šypsena žiūrėjau į tavo šiuos apgailėtinus postus, dabar jau kyla panieka tau. Į tolesnes diskusijas su tavimi nebesileisiu, būtina atsiriboti nuo tokių šlykščių homofobų.

• 0

MatthewH .i.

MatthewH .i.

Asas

• Forumo dalyvis
  • 1.087 Pranešimai

Abraomas, 29 Geg 2014 - 17:47, pasakė:

:DD eik tu? prirašiau, kad į pm rašytum, bet matau tikrai nepasižymi savigarba ir vyriškumu. Pasižiūrėk į laiką kada keičiau, ką čia dar pavaizduoti bandai? :D Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną prie sampo ir aiškindamas žmonėms kaip jie turi elgtis? Turėtum pasidomėti vyriškumo sampratą. Gaila tavęs. Kažkada maniau, kad tiesiog laikai asmeninį pyktį, bandžiau paaiškinti tau tai asmeninėse žinutėse, bet dabar matau, kad esi tiesiog beviltiškas. Kalbant apie mano pirmą postą, nepažįsti manęs ir nesupranti mano bendravimo. Rašiau tai su paerzinimu ir maža ironija, o tu tik pasirodei visu gražumu. Pirma dar su ironiška šypsena žiūrėjau į tavo šiuos apgailėtinus postus, dabar jau kyla panieka tau. Į tolesnes diskusijas su tavimi nebesileisiu, būtina atsiriboti nuo tokių šlykščių homofobų.

gal tu per protingas cia visiems ? kalbi kai nezinau kas, nu niekada nesikeikiu ir dar karta pasakysiu butum protingas nezaistum sito zaidimo, nes tai juk ne bahuriska "Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną" chill out seni 

• 0

kazkaip man niekada nesikeikiu ka apie mane mano

Rytis Weems

Rytis Weems

🌍🌿🌊

• Veteranas
  • 1.838 Pranešimai

Abraomas, 29 Geg 2014 - 17:47, pasakė:

O man būtina atsiriboti nuo tokių iškrypusių ir kitame pasaulyje gyvenančių žmonių, tačiau tai be galo sunku, kada mes esam viename serveryje, o aš nebūčiau aš jei neišsakyčiau savo minčių. Man tu esi švelniai tariant visiškas niekada nesikeikiu, rašantis tas nesamoningas litanijas, bahūram rašantis komplimentus, kai tuo tarpu yra daug merginų, su kuriomis net nepasisveikini. Ką čia ir bebridursi, man tiesiog tu esi šleikštulį keliantis žmogus, šiuo momentu nieko taip nekenčiu, kaip tavęs.

• 0

Dalius_Gabanas

Dalius_Gabanas

Viršila

• Veteranas
  • 1.372 Pranešimai

sveikas, malonu.

• 0

white guy

white guy

Dalyvis

• Forumo dalyvis
  • 31 Pranešimai

Matthew/zz, 29 Geg 2014 - 17:51, pasakė:

gal tu per protingas cia visiems ? kalbi kai nezinau kas, nu niekada nesikeikiu ir dar karta pasakysiu butum protingas nezaistum sito zaidimo, nes tai juk ne bahuriska "Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną" chill out seni 

supykpo kad lietuviu kalba ivaldes;DD

• 0

Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

#Novovic, 29 Geg 2014 - 18:25, pasakė:

sveikas, malonu.

labasz.

• 0

Матвеюсь!

Матвеюсь!

Rimtas patarėjas

• Forumo dalyvis
  • 946 Pranešimai
  • Gyv. vietaBiržai.
  • Darbas:kr
  • XP:labai daug
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius!

Sveikas 

• 0

Kas nemąsto tas dirba - o kas dirba tas merso geliko nevairoja , dawaj kenty , eta bil Mats Stela.

Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Atnaujinau truputi, įmečiau kitą fotke. 

• 0

peeWee

peeWee

kiWis

• Elitas
  • 2.358 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

nežinau, kaip dabar tau su panom, bet ateityje tai jos lips ant tavęs.:D

• 0

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)