Prisijungti Registruotis

Carl_Cox | Welcome back! Atnaujinta.
Parašė 29 gegužės 2014 - 19:09

Abraomas, 29 Geg 2014 - 16:49, pasakė:
Labas, koks mielas. Smagu matyti, kad kažkas šitam serveryje dar ir iš gyvenimo žino ko nori, siekia tikslų.
O tu dar pykdavai, kad tave vadina visaip... bet tai ką gali galvoti, kai vyras - vyrui komplimentus žeria
Šį pranešimą redagavo Rytis Weems: 29 gegužės 2014 - 19:10
Guest_Basmasteris_*
Parašė 29 gegužės 2014 - 19:23

Parašė 29 gegužės 2014 - 19:29

PeeWee, 29 Geg 2014 - 17:23, pasakė:
ai tipo jei bičas bičui pasako, kad jis gerai atrodo tai čia pizdėc, gėjus ? kada jūs pradėsit mąstyt pagal savo amžių ? suprasčiau 8 metų berniukas tokią repliką mestų, nu bet Ryti..
Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę Karina. Man tiesiog tokie dalykai nepriimtini, švelniai tariant man net šlykštu, kada bahūras bahūrui pasako, koks jis yra mielas, žodžių pritrūksta. Suprasčiau jai ant prikolo ir pnš. Trumpai tariant bahūras turi būti bahūras.
P.S Abraomai nekeitinėk postų, protingiau neatrodysi.
Šį pranešimą redagavo Rytis Weems: 29 gegužės 2014 - 19:38
Guest_Basmasteris_*
Parašė 29 gegužės 2014 - 19:47

Rytis Weems, 29 Geg 2014 - 17:29, pasakė:
Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę Karina. Man tiesiog tokie dalykai nepriimtini, švelniai tariant man net šlykštu, kada bahūras bahūrui pasako, koks jis yra mielas, žodžių pritrūksta. Suprasčiau jai ant prikolo ir pnš. Trumpai tariant bahūras turi būti bahūras.
P.S Abraomai nekeitinėk postų, protingiau neatrodysi.
:DD eik tu? prirašiau, kad į pm rašytum, bet matau tikrai nepasižymi savigarba ir vyriškumu. Pasižiūrėk į laiką kada keičiau, ką čia dar pavaizduoti bandai? Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną prie sampo ir aiškindamas žmonėms kaip jie turi elgtis? Turėtum pasidomėti vyriškumo sampratą. Gaila tavęs. Kažkada maniau, kad tiesiog laikai asmeninį pyktį, bandžiau paaiškinti tau tai asmeninėse žinutėse, bet dabar matau, kad esi tiesiog beviltiškas. Kalbant apie mano pirmą postą, nepažįsti manęs ir nesupranti mano bendravimo. Rašiau tai su paerzinimu ir maža ironija, o tu tik pasirodei visu gražumu. Pirma dar su ironiška šypsena žiūrėjau į tavo šiuos apgailėtinus postus, dabar jau kyla panieka tau. Į tolesnes diskusijas su tavimi nebesileisiu, būtina atsiriboti nuo tokių šlykščių homofobų.
Parašė 29 gegužės 2014 - 19:51

Abraomas, 29 Geg 2014 - 17:47, pasakė:
:DD eik tu? prirašiau, kad į pm rašytum, bet matau tikrai nepasižymi savigarba ir vyriškumu. Pasižiūrėk į laiką kada keičiau, ką čia dar pavaizduoti bandai?
Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną prie sampo ir aiškindamas žmonėms kaip jie turi elgtis? Turėtum pasidomėti vyriškumo sampratą. Gaila tavęs. Kažkada maniau, kad tiesiog laikai asmeninį pyktį, bandžiau paaiškinti tau tai asmeninėse žinutėse, bet dabar matau, kad esi tiesiog beviltiškas. Kalbant apie mano pirmą postą, nepažįsti manęs ir nesupranti mano bendravimo. Rašiau tai su paerzinimu ir maža ironija, o tu tik pasirodei visu gražumu. Pirma dar su ironiška šypsena žiūrėjau į tavo šiuos apgailėtinus postus, dabar jau kyla panieka tau. Į tolesnes diskusijas su tavimi nebesileisiu, būtina atsiriboti nuo tokių šlykščių homofobų.
gal tu per protingas cia visiems ? kalbi kai nezinau kas, nu niekada nesikeikiu ir dar karta pasakysiu butum protingas nezaistum sito zaidimo, nes tai juk ne bahuriska "Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną" chill out seni
kazkaip man niekada nesikeikiu ka apie mane mano
Parašė 29 gegužės 2014 - 19:59

Abraomas, 29 Geg 2014 - 17:47, pasakė:
:DD eik tu? prirašiau, kad į pm rašytum, bet matau tikrai nepasižymi savigarba ir vyriškumu. Pasižiūrėk į laiką kada keičiau, ką čia dar pavaizduoti bandai?
Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną prie sampo ir aiškindamas žmonėms kaip jie turi elgtis? Turėtum pasidomėti vyriškumo sampratą. Gaila tavęs. Kažkada maniau, kad tiesiog laikai asmeninį pyktį, bandžiau paaiškinti tau tai asmeninėse žinutėse, bet dabar matau, kad esi tiesiog beviltiškas. Kalbant apie mano pirmą postą, nepažįsti manęs ir nesupranti mano bendravimo. Rašiau tai su paerzinimu ir maža ironija, o tu tik pasirodei visu gražumu. Pirma dar su ironiška šypsena žiūrėjau į tavo šiuos apgailėtinus postus, dabar jau kyla panieka tau. Į tolesnes diskusijas su tavimi nebesileisiu, būtina atsiriboti nuo tokių šlykščių homofobų.
O man būtina atsiriboti nuo tokių iškrypusių ir kitame pasaulyje gyvenančių žmonių, tačiau tai be galo sunku, kada mes esam viename serveryje, o aš nebūčiau aš jei neišsakyčiau savo minčių. Man tu esi švelniai tariant visiškas niekada nesikeikiu, rašantis tas nesamoningas litanijas, bahūram rašantis komplimentus, kai tuo tarpu yra daug merginų, su kuriomis net nepasisveikini. Ką čia ir bebridursi, man tiesiog tu esi šleikštulį keliantis žmogus, šiuo momentu nieko taip nekenčiu, kaip tavęs.
Parašė 29 gegužės 2014 - 23:15

Matthew/zz, 29 Geg 2014 - 17:51, pasakė:
gal tu per protingas cia visiems ? kalbi kai nezinau kas, nu niekada nesikeikiu ir dar karta pasakysiu butum protingas nezaistum sito zaidimo, nes tai juk ne bahuriska "Manai tampi dideliu bahūru varvindamas akis kiaurą dieną" chill out seni
supykpo kad lietuviu kalba ivaldes;DD
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)