Sveiki Lsgiečiai. Mano vardas yra Artūras kitaip sampe žinomas Arte_Solid. Man jau yra 18 metų, greitu metu bus ir 19tasis gimtadienis į kurį kviečiu visus.:3 Atrodau išties jaunai, dažnai manęs paprašo paso, bet gi tai neproblema. Gyvenu aukštai tai yra miestas Mažeikiai, jei kas žada važiuot ir norit sutikt mane papaišykit man į Smsa.:3 Mano hobis nežinau net pats, mėgstu nagrinėti kompiuterius, tvarkyti, bandyti skriptinti ar net programuoti. Taipat mėgstu žaisti pokeri, bet aišku ne sampo, nes sampo pokeris palieka sampo.. Šiuo metu esu be pareigų, bet laikui einant ketinu stotis ant kojų ir vėl susigrąžinti pareigas, jug žiema artėja, o veikti tai nėra ką. Serveris yra tikrai įdomus, įdomiai sukurtas, neprilygsta nei vienas kitas serveris, bet kartais kažko tai pritrūksta, kartais užsinori pakeist rutina ir gaunasi blogiau.. Ateities planai yra gan nemaži, kaip ir kiekvienas žmogus nori geros ateities, pilnos laimės, tai dėl jos teks pasistengti, o pirmas tikslas baigus mokykla išvažiuoti į užsienį.
Šį pranešimą redagavo Arte_Solid: 29 spalio 2014 - 18:54