Prisijungti Registruotis

Jokūbas_Shadow (Atnaujinta)
Parašė 01 sausio 2012 - 01:57

na su tavim bendravau ir galiu pasakyt kad esi protingas bei lengvai galima su tavim bendraut nepasikeles[glow=green,2,300]Sveiki, mano vardas realiame gyvenime Jokūbas, SAMP'e Jokubas_Shadow.Gyvenu šiame pasaulyje 16metų, didele dali iš jų Vilniuje.Pagrindines mano veiklos ne už PC tai po pamokinė veikla, tokia kaip Tinklinis ar Futbolas. Kartais einu išgert su draugais, bet dabar apsiriboju nes dėl to tik problemos su tėvais ;/ O šiaip daug laiko praleidžiu žaisdamas LSG serveryje, net nedarau namų darbų(nes ir be jų gerai atrodau ;D ). Na apie save pasakyt ne visada lengva nes tai gali pasakyti tik tie žmonės su kuriais tu gerai bendrauji ir jie mato koks esi pagal bazarą
todėl kas su manim bendravo tas turėtu žinoti koks aš esu
![]()
Čia yra mano foto kartu su Adomu, manau atpažinsite kas kur ^.^ [glow=red,2,300]http://www.part.lt/img/3b13504bb930b4307d933b2c45c2058a665.JPG [/glow]
NEW:
[glow=red,2,300]http://www.part.lt/perziura/78cc88dca0abe030f82e5956ae630aa8441.jpg[/glow]

Parašė 03 vasario 2012 - 19:55

Gal tavo acc forumo pavoge ? Kad ce nesamones prirase

Guest_Jokubas_Shadow_*
Parašė 14 vasario 2012 - 00:06

ArnisLalis, 1328291704, pasakė:
Yes buvo fail'as per informatiką pamiršau atsijungt nuo forumoSveiki, mano vardas realiame gyvenime Jokūbas, SAMP'e Jokubas_Shadow.Gyvenu šiame pasaulyje 16metų, didele dali iš jų Vilniuje.Pagrindines mano veiklos ne už PC tai po pamokinė veikla, tokia kaip Tinklinis ar Futbolas. Kartais einu išgert su draugais, bet dabar apsiriboju nes dėl to tik problemos su tėvais ;/ O šiaip daug laiko praleidžiu žaisdamas LSG serveryje, net nedarau namų darbų(nes ir be jų gerai atrodau ;D ). Na apie save pasakyt ne visada lengva nes tai gali pasakyti tik tie žmonės su kuriais tu gerai bendrauji ir jie mato koks esi pagal bazarą
todėl kas su manim bendravo tas turėtu žinoti koks aš esu
Gal tavo acc forumo pavoge ? Kad ce nesamones prirase

2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)