Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Visa informacija apie nelegalius darbus


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
• Donatas •

• Donatas •

    Senas vilkas ^•^

  • Elitas
  • 928 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b

*
Populiarus

Nelegalūs darbai - kas tai?

Norint išlaikyti darbų slaptumą, per daug informacijos apie šiuos darbus nėra atskleidžiama. Tai nelegali veikla serveryje, atskleidus per daug informacijos padėtumėme teisėsaugai.

Kaip ir paprasti darbai su pakvietimu - nelegalūs darbai, tai darbai, kurie reikalauja direktoriaus pakvietimo. Deja, į nelegalius darbus nebūna jokių atrankų - reikia mokėti kyšius direktoriui, kad būtų išduotas pakvietimas. Paduoti kysį ir gauti pakvietimą galima bet kada.

 

Už pačius nelegalius darbus atsakingas gauju priziuretojas(kaip ir visuose kituose darbuose) bei stipriausių gaujų paskirti nelegalių darbų direktoriai. Visus juos galite pasižiūrėti duomenų bazėje arba prisijungę žaidime ir parašę "/direktoriai" komandą(rodys tik tuo metu prisijungusius direktorius).

 

 

 

Nelegalūs darbai.

1. Patys "galingiausi", sujungti į vieną firmą - Kontrabandininkai ir Dealeriai.

 

Kontrabanda (kyšio kaina iki - 30.000$).

Šis nelegalus darbas reikalauja 11000 XP. Tai darbas patyrusiems vairuotojams, gerai besiorentuojantiems Los Santos mieste ir už jo ribų. Teisėsauga darys viską, kad sustabdytų kontrabandos vežimą, tad darbe gaunamas adrenalino kiekis bus tikrai nemažas. Jeigu puikiai vežama kontrabanda, puikus talentas bėgime nuo pareigūnų - darbas labai pelningas.

 

Dealeriai (kyšio kaina iki - 50.000$).

Šis nelegalus darbas reikalauja 13000 XP. Darbas ypač patyrusiems ir pasižymėjusiems žmonėms serveryje. Su maža patirtimi serverio ekonomikoje čia nesiūloma dirbti. Teisėsauga darys viską, kad susektų dealerius parduodančius nelegalias prekes. Turint "verslininko gyslelę" užsikraunami milžiniški turtai.

 

2. Turbūt patys vikriausi, tikri pabėgimo nuo teisėsaugos meistrai - Vagys.

 

Vagys (kyšio kaina iki - 40.000$).

Šis nelegalus darbas reikalauja net 15000 XP. Darbas nuostabiausiai mokantiems pabėgti nuo pareigūnų, pažįstantiems visą San Andreas vietovę, mokantiems ieškoti paslėptų vogiamų mašinų. Teisėsauga iš visų jėgų gaudys vagis - tai turbūt daugiausiai adrenalino duodantis darbas. Turint "vagio instinktą", nulį panikos bėgant nuo teisėsaugos bei nuostabų aktyvumą darbe - užsidirbami dideli turtai.

 

3. Labiausiai teisėsaugą žalojantys, tikri "beširdžiai" - Baikeriai.

 

Baikeriai (kyšio kaina iki - 25.000$).

Šis nelegalus darbas reikalauja 7000 XP. Darbas mokantiems žaloti teisėsaugą, susekti žmones - tikriems serverio "beširdžiams". Svarbiausia pažinoti svarbias vietas, kur dažniausiai būna daug žmonių. Teisėsauga kaip ir visuose kituose nelegaliuose darbuose, bandys sustabdyti baikerius. Šį kartą, kad nebūtų surišti nekalti žmonės. Labai gerai susekant savo aukas, randant naujų aukų - darbas taipogi pasidaro gana pelningas.

 

 

 

Nelegalių darbų gavimas.

Baikerių nelegalaus darbo gavimas - lengviausias, tačiau lėčiausias būdas būtų užimti sėklų sandėlį du sandelius iš eilės. Greičiau, bet sunkiau - per vienerius sandėlius užimti ir sėklų ir ratų sandėlius, arba LSD ir sėklų sandėlius. Baikerių darbas gaujai išliktų tol, kol nebūtų padarytas vienas iš tokių užgrobimų.

 

Vagių nelegalaus darbo gavimas - reikia du sandėlius iš eilės išlaikyti ratų sandėlį, arba per vienerius sandėlius užimti ir ratų ir LSD sandėlį. Vagys kitai gaujai atiduodami tik tada, kai kokia nors kita gauja padaro vieną iš sių užgrobimų.

 

Kontrabandininkų/Dealerių nelegalaus darbo gavimas - vienintelis būdas - du sandėlius iš eilės užimti LSD sandėlį. Kaip ir baikeriuose bei vagyse - darbas vienai gaujai išlieka iki tol, kol kokia kita gauja nepadaro tokio pačio užgrobimo.

 

Papildomas būdas visiems trims nelegaliems darbams - jeigu per vienerius sandėlius užgrobiamas ginklų ir kurio nors nelegalaus darbo sandėlis (sėklos - baikeriai, ratai - vagys, LSD - dealeriai), užgrobusiai gaujai iš karto atitenka užgrobto sandėlio nelegalus darbas. Jeigu užgrobiamas ginklų sandėlys ir du papildomi nelegalių darbų sandėliai per vienus sandėlius - gaujai atitenka du nelegalių darbų sandėlių užkariauti darbai. Tarkime: Grove Street Famillies gauja užkariauja ginklų, sėklų ir LSD sandėlius per vienerius sandėlius. Grove Street Famillies gaujai atitenka baikerių ir dealerių/kontrabandininkų darbai.

 

Visi trys darbai per vienerius sandėlius?! - Taip, tai įmanoma. Vienintelis būdas tai padaryti - per vienerius sandėlius gaujai užimti visus tris narkotinius sandėlius. Laikyti visus tris nelegalius darbus vienu metu tikrai nėra lengva - reikia saugotis nuo visų nelegalių darbų gavimo būdų.

 

Svarbu!

Gaujos, kurios nelegalių darbų juodajame sąraše, neturi jokių šansų gauti nelegalų darbą iki tol, kol jų bausmės laikas nepasibaigs. Iš gaujos darbai nėra atimami, kai gauja parduodama - gaujos pavadinimas tas pats, skiriasi tik vadų vardai.

 

 

 

Jei darbas būna konfiskuotas, tai pirma gauja užėmusi tam darbui reikiamą sandėlį iškart gauna tą darbą.

 

Nelegaliu direktorių skaičius firmose. Baikeriai - nedaugiau 2, Vagys - nedaugiau 2, Dyleriai - nedaugiau 3.

 

Nelegalūs direktoriai, algų dienomis (trečiadienį ir šeštadienį) gali būt pakeisti tik iki 14:00, vėliau paprašius pakeisti direktorių jis nebus keičiamas.


  • 10




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)