Karina ;*
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Mini konkursas.
Autorius
Leksis
, Spa 12 2011 20:47
Parašė 22 spalio 2011 - 22:51
man asmeniskai beveik visi labai geri padepantys ,bet balsiuoju uz doki_drauga norejau uz andriu bet prisiminiau esu ji gyvai mates ir jis negere alaus tada susipazinimo proga:D jo vietoj DOKIS butu geres manau o siaip tai visiems duociau po 1 minimum taska kiekvienas turi ir gero ir blogo ;S
Chillin
Parašė 23 spalio 2011 - 16:08
Nelyskit Gariui į šikną ir nebalsuokit už jį, direktoriaus neduos :S... O aš savo balsą duodu Arba Dokiui arba Audriui....
Nusprendžiau, kad Audrius daugiausia prisidėjo prie servo neskaitant Beno... Benas visada išliks geriausias admin'as, bet šį kartą sakau Earl...
Nusprendžiau, kad Audrius daugiausia prisidėjo prie servo neskaitant Beno... Benas visada išliks geriausias admin'as, bet šį kartą sakau Earl...
" I'll have two number 9's, a number 9 large, a number 6 with extra dip, a number 7, two number 45's, one with cheese, and a large soda "
-Big Smoke 2004
-Big Smoke 2004
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)