Sveiki, mano supratimu šios dvi taisyklės prieštarauja viena kitai:
7. Jei esate su darbine uniforma ir dirbate su darbine transporto priemone, jums yra draudžiama leisti kitiems asmenims, bei patiems užsiimti nusikalstama veikla (šaudymų, ket-n ir visais kitais teisėsaugos įtarimais). (1/1)
10. Darbuotojas, pamatęs asmenį atliekantį / padariusį nusižengimą, už kurį jo darbas neturi teisės įtarti, negali to asmens stabdyti, kviesti kolegą, kad jį įtartų (pavyzdys: darbuotojas, dirbantis armijoje, pamato asmenį, važiuojantį ne pagal kelių eismo taisykles. Jis negalės jo stabdyti, kviesti kolegą iš kito darbo grupės, kad jį įtartų už šį nusižengimą). (1/1)
Kodėl aš taip manau? Šiandien buvo tokia situacija. Ieškojau gaudomą asmenį kuris turėjo 1 žvaigždutę. Suradęs tą asmenį išėjo taip, kad jis tuo pat laiku pavogė mašiną (jis vagys). Surakinau jį jau kai jis vairavo pavogtą mašiną. Iš pradžių nežinojau kurią taisyklę vadovautis, bet nebuvo prisijungusių nei Aro, nei Armijos, nei Kobros, todėl išsirinkau 10-tą taisyklę. Pasiūliau jam baudą ir paleidau. Aš suprantu, kad logiškai mąstant vagies tikrinimas nėra /ita, bet šis "star dėjimas" yra paminėtas čia https://lsgyvenimas....2-star-dėjimas/Todėl manau, kad tai skaitosi kaip star dėjimas. Man čia vienam šios dvi taisyklės kertasi?
Be to manau ši taisyklė neteko galios, nes vakar bandžiau ar eina surakinti žaidėją kuris afk, man sistema neleido.
47. Draudžiama rakinti asmenį, kai jis niekam netrukdydamas yra AFK. (1/2)
Išimtis:
47.1. Jei asmuo yra AFK ir yra gaudomų sąraše. Galima siūlyti baudą nesurakinus asmens. (Privalomi įrodymai, kad asmuo buvo AFK)
Laukiu atsakymo, ačiū.
Šį pranešimą redagavo pewpew: 31 sausio 2019 - 11:32