forumas ir zaidimas yra 2skirtingi dalykai.Man atrodo taip jau buvo bet gal isnyko tai priminsiu.Siulau kad butu baudziama uz nepagarba Skunduose.Pavizdziui darbuotojas gauna skunda uz kuri gresia 1/2.Jisai neturi yrodimu ir pradeda izeidinet skundo autoriu.Ir kai direktorius pamates baudzia pareiguna uz nepagarba t.y. 3 taisykles nesilaikima.Manau Policijos darbas yra labai svarbus ir reikia grieztai laikytis taisykliu netik zaidime bet ir forume.Toks mano pasiulymas.
Prisijungti Registruotis
Pasiūlymai/klausimai teisėsaugai.
Parašė 20 gegužės 2017 - 17:18
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Parašė 24 gegužės 2017 - 21:47
Siūlyčiau, kad fūristams būtų išimtys dėl KET nesilaikymo. pvz: nutrenkus su priekabą, stulpą ar išvažiavus į priešingą pusę dėl išvengimo, nutrenkti kažką, nes tikrai yra sunku su fūra ir priekaba išsukti posūkį neužvažiavus ant bordiūro ar nenutrenkus stulpo, nes tai yra ilgas sastatas ir fūra yra nemanevringa.
Parašė 24 gegužės 2017 - 22:22
Newb. Priekaba ne mašina, tu už ją neatsakai.Siūlyčiau, kad fūristams būtų išimtys dėl KET nesilaikymo. pvz: nutrenkus su priekabą, stulpą ar išvažiavus į priešingą pusę dėl išvengimo, nutrenkti kažką, nes tikrai yra sunku su fūra ir priekaba išsukti posūkį neužvažiavus ant bordiūro ar nenutrenkus stulpo, nes tai yra ilgas sastatas ir fūra yra nemanevringa.
O ir fūristo nks neitaria jeigu ten kirto biški šaligatvio, nebent ant nenormalaus pd užsirovei.
Parašė 04 birželio 2017 - 00:00
klausimas - del sandeliu ataskaitos. kiek suprantu ta diena dirikai gali net nedalyvaut ir patys darbuotojai sukelia ss kaip dalyvauja teisingai? saves kaip diriko nenusibausi 1/2, o kodel nera paprasciau ta diena istraukt chatlogus "bendradarbiai" ir suziet kas dalyvauja?
Parašė 12 birželio 2017 - 08:28
Šį pranešimą redagavo J.Sorrento: 12 birželio 2017 - 08:29
Parašė 15 birželio 2017 - 20:37
Siulymas paprastas:kad uz viska kuo pareigunas baudziau reikia yrodimu.Nes dbr kiekvienas gali baust visus us NARK Vartojima ir jam nk nebus nes uz tai yrodimu nereikia.Tai toks pasiulymas.
Parašė 03 rugpjūčio 2017 - 00:10
Parašė 06 rugpjūčio 2017 - 17:09
Pasiulymas paprastas.Sugražinkit Spec Bury kuriam priklausitu ARAS arba ARMIJOS darbuotojai.Padarikit kad reiktu rasyt anketas i bury.Burys kaip ir GD darbuotojai turetu n/3.Kuo efektiviau ilgiau ir naudingiau dirbtum bury tuo greiciau gautum GARBES DARBUOTOJA.
Nejuokauk. O tai Kobra11? Ten gi praktiškai tik GD ir yra, o ne šiaip
Parašė 06 rugpjūčio 2017 - 17:15
Pasiulymas paprastas.Sugražinkit Spec Bury kuriam priklausitu ARAS arba ARMIJOS darbuotojai.Padarikit kad reiktu rasyt anketas i bury.Burys kaip ir GD darbuotojai turetu n/3.Kuo efektiviau ilgiau ir naudingiau dirbtum bury tuo greiciau gautum GARBES DARBUOTOJA.
Būriui reik normalių direktorių :/ Tavo mintis apie spec. būrį nėra vykusi. Kodėl jie turi turėti n/3? Koks skirtumas ar aš are dirbsiu ar paims mane į būrį, nes savas dirikas ir gausiu greičiau gd ir galėsiu išeit į kitą darbą.
Parašė 23 rugpjūčio 2017 - 23:49
parasas
Guest_Jager'is_*
Parašė 27 rugpjūčio 2017 - 21:57
Siulyciau sumazinti naujoko statusa iki 2000xp, bei papildyti taisykle jog naujokus butu galima itarti uz izeidinejimus be ispejimo. Dauguma naujoku, arba senbuviai su naujoku acc, megsta piknaudziauti siuo statusu, tad mano siulymas butu ji apriboti.
Parašė 31 rugpjūčio 2017 - 14:01
[[NAUJA TAISYKLES]] Siulau padaryti kad kai parasai skunda policininkui jis turi idet video medziaga pries gaudyma 30 sekundziu, kad butu teisingai ivertinta situacija, nes dabar policininkas ideda 5 sec klipa arba ss kaip bega zmogus, o nera preteksto, pvz mentas galejo pats trenktis i zmogu...
Parašė 10 rugsėjo 2017 - 21:01
5.1. Esate Garbės darbuotojas.
Siulyciau isimti ta dalyka kad gd gali be uni dirbti nes nesamone yra tarkim jis dirbs be uni su bendradarbiu g sededamas ir pagaus kazka ir itars ten tarkim uz ket-n tai jai jis be uni dirba tai is kur man zinot ar jis armija ar kobra?
2 tarkim jis patruliuoja hp arba dirba su bendr g sedint itaria or t.t nu ir as noriu skunda kelt tai is kur vel man zinot kuom jis dirba? Jai jis be uni ?o jai temos pavadinime nebus irasyta pareiguno darbas vst/pd/aras/armija/kobra skundas bus atmestas
Parašė 10 rugsėjo 2017 - 22:24
Tiesos yra, bet, yra bet. Nera sunku adminu/drk/mentu paklaust kur jis dirba, tikrai ne visi meluos ar dar ka.5. Darbo metu privaloma dėvėti darbinę uniformą (įtraukimas į juodąjį sąrašą); (1/1)
5.1. Esate Garbės darbuotojas.
Siulyciau isimti ta dalyka kad gd gali be uni dirbti nes nesamone yra tarkim jis dirbs be uni su bendradarbiu g sededamas ir pagaus kazka ir itars ten tarkim uz ket-n tai jai jis be uni dirba tai is kur man zinot ar jis armija ar kobra?
2 tarkim jis patruliuoja hp arba dirba su bendr g sedint itaria or t.t nu ir as noriu skunda kelt tai is kur vel man zinot kuom jis dirba? Jai jis be uni ?o jai temos pavadinime nebus irasyta pareiguno darbas vst/pd/aras/armija/kobra skundas bus atmestas
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)