Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Pasiūlymai/klausimai teisėsaugai.

• Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
923 atsakymai į šią temą

Capo Orlando

Capo Orlando

Dažnas dalyvis

• Forumo dalyvis
  • 91 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

Gerbiamasis, tam yra sukurtos raudonosios zonos, o jeigu tyko už jos ribų - nematau jokio nusižengimo. Yra keli išvažiavimai, jei matot, kad tyko ten, tai važiuokit pro kitur. :)

Mh vaziuoji pro tuneli ir laaabai matai kas tychina uz jo sienos ai jis baigiasi.. lol

• 0
da_mystery_of_chessboxin.jpg

justRawson

justRawson

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 123 Pranešimai

Gavus darbuotojui skundą ir neparašius pasiaiškinimo per 24h - jis būtu ispėjamas/išmetamas

• 0

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Gavus darbuotojui skundą ir neparašius pasiaiškinimo per 24h - jis būtu ispėjamas/išmetamas

Senai ši nerašytinė taisyklė yra priimta, mes visados laukiam darbuotojų pasiaiškinimo per 24h. :)

Mh vaziuoji pro tuneli ir laaabai matai kas tychina uz jo sienos ai jis baigiasi.. lol

Tai nėra draudžiama.

Šį pranešimą redagavo Vladas Keinys: 30 gruodžio 2014 - 12:24

• 0

Guest_Chief_Keef_*

Guest_Chief_Keef_*
  • Svečias

Pridėti 2 naujus star dėjimus:

Provokacija - 1

• Tai nėra dažna situacija, tačiau tai įvyksta. Kai žaidėjas užsimano norįs būti pagaudomu teisėsaugai, ir žinąs, kad už tai jam nieko nebus, kai jį pagaus, kadangi kaip star dėjimas sako: Bėgimas nuo pareigūno - 2 (negalima bausti bėgimu, jeigu žmogus neturėjo dėl ko bėgti arba jeigu jis nieko nepadarė). Dažniausiai yra provokuojami teisėsaugos darbuotojai kaip: armija, swat bei vst darbuotojai, kadangi jie už ket-n dėti negali. Pavyzdžiui man provokacijos vyksta gal 1-2 kartus į dieną, o provokuojama yra tokiais būdais kaip: "aš turiu star", "aš turiu nark"

Kyšio siūlymas -1

• Na čia manau ir aiškint nereikia, tiesiog manau neturėtu būti toleruojami tokie žaidėjų siūlymai kaip: "e dwj aš tau 1k, o tu paleidi?"

Šį pranešimą redagavo Chief_Keef: 31 gruodžio 2014 - 16:08

• 0

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Pridėti 2 naujus star dėjimus:

Provokacija - 1

• Tai nėra dažna situacija, tačiau tai įvyksta. Kai žaidėjas užsimano norįs būti pagaudomu teisėsaugai, ir žinąs, kad už tai jam nieko nebus, kai jį pagaus, kadangi kaip star dėjimas sako: Bėgimas nuo pareigūno - 2 (negalima bausti bėgimu, jeigu žmogus neturėjo dėl ko bėgti arba jeigu jis nieko nepadarė). Dažniausiai yra provokuojami teisėsaugos darbuotojai kaip: armija, swat bei vst darbuotojai, kadangi jie už ket-n dėti negali. Pavyzdžiui man provokacijos vyksta gal 1-2 kartus į dieną, o provokuojama yra tokiais būdais kaip: "aš turiu star", "aš turiu nark"

Kyšio siūlymas -1

• Na čia manau ir aiškint nereikia, tiesiog manau neturėtu būti toleruojami tokie žaidėjų siūlymai kaip: "e dwj aš tau 1k, o tu paleidi?"

Apgalvosim.

• 0

Artūras

Artūras

Rimtas patarėjas

• Veteranas
  • 665 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:n

12-17 įvesta taisyklė prieštarauja star dėjimui:

2014-12-17

• Nuo šiol įtardami už šaudymą privalėsite turėti nuotrauką arba vaizdo įrašą, kitokiu atveju būsite šalinami iš darbo.
  • Nuo šiol VST nebegalės įtarti už šaudymą, kadangi VST neturi teisės naudoti komandos /kong.
  • Grąžinama įspėjimų sistema, tačiau darbuotojai įspėjimus galės gauti tik už iškvietimų ignoravimus bei kitus smulkius prasižengimus - už rimtesnius prasižengimus darbuotojai bus atleidžiami iš darbo.

Šaudymas - 2 + ginklų atėmimas (VST privalo iškviesti aukštesnio rango darbuotojus kad iš nusikaltėlio atimtu ginklus) (privalomi įrodymai)

+ prie šito star dėjimo parašykit [Auto], kadangi gali pasitaikyt darbuotojų, kurie už šį star dėjimą gali uždėti star: Žmogžudystė - 

Šį pranešimą redagavo KEEF: 11 sausio 2015 - 08:31

• 0

Haroldas_Dark

Haroldas_Dark

Palikęs Projektą

• Veteranas
  • 1.298 Pranešimai

Taisyklė skirta ARAS/Armijai

Į bustą laužtis teisėsaugos pareigūnai turi teisę tik turėdami tam pagrindą. Tad žaidėjai gali reikalauti atsakymo į klausimą - kokiu pagrindu vyksta įsilaužimas.

Ši taisyklė yra LSG Konstitucijoj, bet ar daug kas skaito jį? Tad siūlau pridėti šią taisyklę ir prie  teisėsaugos taisyklių

• 0

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Taisyklė skirta ARAS/Armijai

Į bustą laužtis teisėsaugos pareigūnai turi teisę tik turėdami tam pagrindą. Tad žaidėjai gali reikalauti atsakymo į klausimą - kokiu pagrindu vyksta įsilaužimas.

Ši taisyklė yra LSG Konstitucijoj, bet ar daug kas skaito jį? Tad siūlau pridėti šią taisyklę ir prie  teisėsaugos taisyklių

Taisykliu ir taip yra per daug.

• 0

Tvarkdarys

Tvarkdarys

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 109 Pranešimai
  • Darbas:so
  • VIP:t
  • XP:128.000

Sveiki aš greitai, tiesiai prie reikalo. Kur logika to žmogaus kur sugalvojo uždėti tokį star dėjima žmogus važiuoja ket-n 2 star nužudymas 1 star (auto) minimaliai tai turėtų būti 3 star. Ačiū iki :)

• 0

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai

Sveiki aš greitai, tiesiai prie reikalo. Kur logika to žmogaus kur sugalvojo uždėti tokį star dėjima žmogus važiuoja ket-n 2 star nužudymas 1 star (auto) minimaliai tai turėtų būti 3 star. Ačiū iki :)

Sveikas , aš atsakysiu taipogi labai greitai. Jeigu yra norinčių kad serveris taptu realiu gyvenimu manau reikėtų pradėti nuo kitur.

• 0

Tvarkdarys

Tvarkdarys

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 109 Pranešimai
  • Darbas:so
  • XP:128.000

Star dėjimas nuzudymas (Auto 1 Star)

logiškai pamastykit 2 star ket-n nuzudai žmogų 1 star - minimaliai turėtų būti 3 star.

• 0

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai

Star dėjimas nuzudymas (Auto 1 Star)
logiškai pamastykit 2 star ket-n nuzudai žmogų 1 star - minimaliai turėtų būti 3 star.

na mes teisesaugos direktoriai auto star pakeist negalim. Tada jau kreipkis pas kazka auksciau kas uz tai atsakingas.
  • 0

Guest_Lukas_Maja_*

Guest_Lukas_Maja_*
  • Svečias

Galetumet ideti taisykle, kad pries itardamas nusikalteli policininkas turetu surakinti ta zmogu. Man buvo taip kad nesurakines itare per atstuma, is dalies man gerai, bet is kitos puses blogai. Gerai - kad islipes galejau pabegti nuo policininko ir apsaudyti arba pabegti. Blogai - nes jeigu tu saudysi policiinka jis uzlindes uz kampo tave itars, atims ginklus ir tu nieko nebepadarysi ir tave sugaus arba nusaus, tai manau taip yra nesazininga.

• 0

Guest_Revolt_*

Guest_Revolt_*
  • Svečias

Na, prie tos pačios KET-N įrodymų turėjimo taisyklės noriu pasiūlyti dar vieną: kai visi gaudo vagis / kontrabandininkus - filmuoja. Taip pamažėtų relogerių, be to, būtų proga sustabdyti nelegalių programų naudojimą, pvz.: nametag'ą.

Šį pranešimą redagavo Totem: 01 vasario 2015 - 16:16

• 0

Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias
Du mentai gaudo vienas su name tag o kitas be ir filmuoja... gg o seio tai praplatinus kaska
  • 0

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Na, prie tos pačios KET-N įrodymų turėjimo taisyklės noriu pasiūlyti dar vieną: kai visi gaudo vagis / kontrabandininkus - filmuoja. Taip pamažėtų relogerių, be to, būtų proga sustabdyti nelegalių programų naudojimą, pvz.: nametag'ą.

Man asmeniškai tai nesukeltų problemų, tačiau kai kuriems darbuotojams manau tikrai sukeltų. Ne dėl neleistinų programų, o dėl to, kad kompiuteris striginėja, o kai pradėtum filmuot - nebeįmanoma žaist.
  • 0

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Galetumet ideti taisykle, kad pries itardamas nusikalteli policininkas turetu surakinti ta zmogu. Man buvo taip kad nesurakines itare per atstuma, is dalies man gerai, bet is kitos puses blogai. Gerai - kad islipes galejau pabegti nuo policininko ir apsaudyti arba pabegti. Blogai - nes jeigu tu saudysi policiinka jis uzlindes uz kampo tave itars, atims ginklus ir tu nieko nebepadarysi ir tave sugaus arba nusaus, tai manau taip yra nesazininga.

Ši taisyklė senai įdėta, policininkai gana ilgai nebegali įtarinėti per atstumą. :)
  • 0

Guest_Lukas_Maja_*

Guest_Lukas_Maja_*
  • Svečias

Ši taisyklė senai įdėta, policininkai gana ilgai nebegali įtarinėti per atstumą. :)

tai kaip sitas http://lsgyvenimas.l.../?hl=lukas_maja

• 0

Hailexas

Hailexas

-

• Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b

Sveiki Direktoriai.

Taigi buvo pranesta,kad tipo negalima zaisti pokeryje ir jame rodytis,nes jeigu direktoriai pamatys iskarto ismes.Bet nesuprantu kam to reikia.... ? kodel jus uzdraudziate zaidejams to ko jie nori,jeigu jiems pvz patinka zaisti pokeri ir jie to nori,priezasties taip ir nesuprantu.Kai paklausiau privaciai olego,tai sake kad tipo tai padare kad darbuotojai vien dirbtu.Suprantu idomus darbas tai visi ten po 200-300 dauguma surenka minuciu,bet kokia nauda is to ? isvkietimai visi buvo imami,beto kadangi idomus dabar beveik visi darba ir dirbdavo si,o pokeri zaisdavo kazkur apie 3-2 darbuotojus.Ne kad ivest taisykle pvz pokeri negalima zaisti jeigu ir tiek tiek daruotoju,o cia pilna,darbuotoju,viskas okey iskvietimai imami ir dar tokia nesamone sugalvojot.Tai mano pasiulymas butu paredaguokite bent taisykles,kad pvz jei yra maziau nei 5 darbuotojai ar kazkiek negalima zaisti pokeri ar kazkas tokio,nes dabar cia visiskai ne i tema sugalvojote.

• 0

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Sveiki Direktoriai.

Taigi buvo pranesta,kad tipo negalima zaisti pokeryje ir jame rodytis,nes jeigu direktoriai pamatys iskarto ismes.Bet nesuprantu kam to reikia.... ? kodel jus uzdraudziate zaidejams to ko jie nori,jeigu jiems pvz patinka zaisti pokeri ir jie to nori,priezasties taip ir nesuprantu.Kai paklausiau privaciai olego,tai sake kad tipo tai padare kad darbuotojai vien dirbtu.Suprantu idomus darbas tai visi ten po 200-300 dauguma surenka minuciu,bet kokia nauda is to ? isvkietimai visi buvo imami,beto kadangi idomus dabar beveik visi darba ir dirbdavo si,o pokeri zaisdavo kazkur apie 3-2 darbuotojus.Ne kad ivest taisykle pvz pokeri negalima zaisti jeigu ir tiek tiek daruotoju,o cia pilna,darbuotoju,viskas okey iskvietimai imami ir dar tokia nesamone sugalvojot.Tai mano pasiulymas butu paredaguokite bent taisykles,kad pvz jei yra maziau nei 5 darbuotojai ar kazkiek negalima zaisti pokeri ar kazkas tokio,nes dabar cia visiskai ne i tema sugalvojote.

Pala pala, visa teisėsauga pokeryje ir sedėdavo. Greitu metu rasime problemos sprendimą.
  • 0

7 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 7 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)