Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Pasiūlymai/klausimai teisėsaugai.

• Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
923 atsakymai į šią temą

Silveris

Silveris

���������������������

• Veteranas
  • 2.331 Pranešimai

Slapta policija vis dar ruošiama, todėl nepriimama daug žmonių, vos 3-4 ten tedirba, o jei taip padarė, įmesk skundą - permanently black list garantuotas ;) Palauk atnaujinimų ir viską pamatysi. :)

Tai gerai, imesciau skunda, bet is kur man zinot ar jis mentas ar ne??

• 0

• Svečias
Jei surakino tai ir mesk skundą, jei nerakino tu net nenutuokt turėtum, kad jis teisėsaugininkas, taip ir turi būti, slaptoji policija egzistuoja tam, kad sumažintų nusikalstamumą, nesvarbu ar tu prie jų ar ne :D
  • 0

Silveris

Silveris

���������������������

• Veteranas
  • 2.331 Pranešimai

Jei surakino tai ir mesk skundą, jei nerakino tu net nenutuokt turėtum, kad jis teisėsaugininkas, taip ir turi būti, slaptoji policija egzistuoja tam, kad sumažintų nusikalstamumą, nesvarbu ar tu prie jų ar ne :D

O kaip man irodyt kad jis isprovokavo ta mano saudyma saudydamas pats?

• 0

Ankle_Spankins

Ankle_Spankins

Naujokas

• Veteranas
  • 21 Pranešimai

1. Siulau padaryti bausme uz netvarkinga vaziavima, PVZ: vaziuoja ne ta eismo puse, dauzo stulpus. Siulau deti po 1 star.

2. Sugriestinti taisykle, kad kai tave gaudo policininkai neisijungia sirenu, tad kai vairuotojas negirdi kad ijungtos sirenos (jos yra isjungtos) galvoja kad jo negaudo, paskui privaziuoja pareigunas ir tau uzdeda dar viena star uz begima, nors jis pats kaltas, kad neisijunge sirenu.

• 0

• Svečias

O kaip man irodyt kad jis isprovokavo ta mano saudyma saudydamas pats?

Taip pat kaip jis turi įrodyt, kad tu relogini.

1. Siulau padaryti bausme uz netvarkinga vaziavima, PVZ: vaziuoja ne ta eismo puse, dauzo stulpus. Siulau deti po 1 star.
2. Sugriestinti taisykle, kad kai tave gaudo policininkai neisijungia sirenu, tad kai vairuotojas negirdi kad ijungtos sirenos (jos yra isjungtos) galvoja kad jo negaudo, paskui privaziuoja pareigunas ir tau uzdeda dar viena star uz begima, nors jis pats kaltas, kad neisijunge sirenu.

Visa šita jau yra.
  • 0

Ang3w

Ang3w

Pažengęs

• Veteranas
  • 243 Pranešimai
  • Gyv. vietaJamaica
  • VIP:Taip
  • XP:x

Čia tik mano nuomonė ir mano pasiūlymas, bet manau ten kur yra naujokus galima bausti už (tik su įrodymais):

• bėgimą.
  • šaudymą.
  • pagalbą nusikaltėliui.
  • nepagarba pareigūnui 

Manau reiktų pridėti dar vieną už nepagarbą pareigūnui, nes tokių atvejų pasitaiko nemažai. Todėl, kad naujokai per daug nagli pasidarę ne gana to, kad daro visus išvardintus punktus, bet dar ir įžeidinėja, kas labiausiai atsibosta.

Šį pranešimą redagavo Egiis: 22 lapkričio 2014 - 01:28

• 0

Cekuolio anukas

Cekuolio anukas

Naujokas

• Forumo dalyvis
  • 6 Pranešimai

http://lsgyvenimas.l...ienos/?p=514755
Manau žvaigždučių kiekį reiktų palikti tą patį, arba sumažinti iki 2, bet tą dalyką, kad už Ket-n privalomi įrodymai, reiktų pašalinti. Su screenshot'ais normaliai neįrodysi tiesos, o filmuojant, daugeliui žaidėjų Bandicam'as lagina, o Fraps leidžia tik 30 sekundžių filmuoti, tad nėra patogu vis spaudinėti tą Fraps, o po to apkarpinėti. Dėl relogo, tai suprantama, kad reikia įrodymų, nes dedama didelis kiekis žvaigždučių, o dėl Ket-n manau tikrai reikia šalinti šį dalyką.. Nes kurie negali padaryti įrodymų, nustoja gaudyti nusikaltusius už ket-n, tad mieste sumažėjo tvarkos, nespėjama visko daryti vienu metu. Tai tiek, mano nuomone, manau sutiktų visi teisėsaugos darbuotojai.

• 0

Muleris

Muleris

Dalyvis

• Forumo dalyvis
  • 37 Pranešimai
Fraps leidzia daugiau nei 30 sec, ismok atsisiust pilna versija, bandicam maziau lagina nei fraps paziurek per task manager (maziau resursu sunaudoja). Su fotkem irodyt imanoma. Neveltui direktoriai nusprende ivesti pakeitimus. Asmeniskai siulau pasalinti sviesoforus nereikalingose vietose ir palikt tik ten kur didelis eismas bei padaryti star dejima ketn - 2 star be irodymu.
  • 0

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Netgi yra parodytas pavizdys , kokia nuotrauka tinka .

• 0

Guest_Kipras_Easy_*

Guest_Kipras_Easy_*
  • Svečias
KET nesilaikymas – 3

Žmogžudystė - 1

Jus cia bled juokaujat?

Šį pranešimą redagavo Vladas Keinys: 30 lapkričio 2014 - 21:50

• 0

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai

KET nesilaikymas – 3

Žmogžudystė - 1

Jus cia bled juokaujat?

Nu matai tu nuzudimu logiskai ant kiekvieno kampo tai :D Cia pagal mano nuomone vps nerealus serveris jokia prasme , tai ir star dejimu neverta daryt realiais :)

• 0

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

KET nesilaikymas – 3

Žmogžudystė - 1

Jus cia bled juokaujat?

Už KET-N dedamų žvaigždučių kiekį mes tikrai mažinsim, nepergyvenkit.
  • 0

Marko Popovich

Marko Popovich

love is a drug, and I only get bad trips

• Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

Mažas Pasiūlymas armijai. Galėtų įdėti dar vieną armijai skina Skin_179.png 179id.   

Butu ivairiau :)

• 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai

Mažas Pasiūlymas armijai. Galėtų įdėti dar vieną armijai skina Skin_179.png 179id.   

Butu ivairiau :)

Nebūtinas dalykas , bet jeigu tuom susidomėtų tas kuris yra už tai atsakingas gal ir sueitu.

• 0

uzblokuotas

uzblokuotas

Dalyvis

• Forumo dalyvis
  • 42 Pranešimai

Naujas jūsų įstatymas dėl šaudymui reikalingų įrodymų mano nuomone yra visiška nesąmonė. Kai padarėt privalomus įrodymus už ket-n, aš buvau nieko prieš, kadangi žinojau jog su šiuo star dėjimu buvo piknaudžiaujama, bet padarydami privalomus įrodymus šaudymui jūs peržengėt ribą. Dabar žiūrėkit kaip viskas vyksta: žinau, jog dauguma teisėsaugos darbuotojų kompiuteriai filmuot negali dėl jų galingumo, todėl jiems tenka įrodymus daryti pasitelkant screen shot. Tačiau esmė tame, jog darant screen shot šaudymui reikia daryti ne vieną, kad jeigu ką galėtum apsiginti skunde, kadangi kaip sakė vienas iš teisėsaugos direktorių jog foto, kur matoma tik kaip žaidėjas yra nusitaikęs priliksta tik ginklo demonstravimui. O darant daug foto, kur iš tiesu matytusį šaudymas gali nespėt net surakint, nes bus nušautas, o vėliau surast per 15 min tą nusikaltėlį beveik neįmanoma. Todėl mano manymu dauguma darbuotojų tiesiog ignoruos šį star dėjimą, kas bus tik blogiau paprastiems LSG žaidėjams, kadangi be įrodymų nieks nedės, o kas pasiryš tai padaryt gali būti tiesiog išmestas darbo. Todėl dabar nusikaltėliai, gaujos galės daug laisviau šaudyti/žudyti mieste su daug mažesne baime gaut 2 star už šaudymą.

Čia tik mano nuomonė. Būtų gerai, jog pro pirštus nepraeitu tai ką rašiau ir nors kiek būtų atsižvelgta į tai ką parašiau..

• 0

Guest_Ben Stiller_*

Guest_Ben Stiller_*
  • Svečias

Naujas jūsų įstatymas dėl šaudymui reikalingų įrodymų mano nuomone yra visiška nesąmonė. Kai padarėt privalomus įrodymus už ket-n, aš buvau nieko prieš, kadangi žinojau jog su šiuo star dėjimu buvo piknaudžiaujama, bet padarydami privalomus įrodymus šaudymui jūs peržengėt ribą. Dabar žiūrėkit kaip viskas vyksta: žinau, jog dauguma teisėsaugos darbuotojų kompiuteriai filmuot negali dėl jų galingumo, todėl jiems tenka įrodymus daryti pasitelkant screen shot. Tačiau esmė tame, jog darant screen shot šaudymui reikia daryti ne vieną, kad jeigu ką galėtum apsiginti skunde, kadangi kaip sakė vienas iš teisėsaugos direktorių jog foto, kur matoma tik kaip žaidėjas yra nusitaikęs priliksta tik ginklo demonstravimui. O darant daug foto, kur iš tiesu matytusį šaudymas gali nespėt net surakint, nes bus nušautas, o vėliau surast per 15 min tą nusikaltėlį beveik neįmanoma. Todėl mano manymu dauguma darbuotojų tiesiog ignoruos šį star dėjimą, kas bus tik blogiau paprastiems LSG žaidėjams, kadangi be įrodymų nieks nedės, o kas pasiryš tai padaryt gali būti tiesiog išmestas darbo. Todėl dabar nusikaltėliai, gaujos galės daug laisviau šaudyti/žudyti mieste su daug mažesne baime gaut 2 star už šaudymą.

Čia tik mano nuomonė. Būtų gerai, jog pro pirštus nepraeitu tai ką rašiau ir nors kiek būtų atsižvelgta į tai ką parašiau..

Pastebėjome, kad darbuotojai pradėjo piknaudžiauti įtardami už šaudymą. Nes žmonės paprasčiausiai neturi galimybės įrodyti, kad jie yra nekalti. Na, o jei ir būdavo įkeliamas skundas, tai jis būdavo atmestas dėl įrodymų trūkumo. Norint sunaikinti šią spragą nusprendėme sukurti tokią taisyklę, kuri sako jog yra privalomi įrodymai prieš įtariant šaudymų. Tikimasi, kad free star'ų už šitą dalyką nebeliks. Na, o jei ir bus toks, kuris vistiek piknaudžiaus, tai tuomet jis bus nubaustas labai stipriai. 

Dėl blogų salygu fotografuojant. Suprantu, kad nevisi kompiuteriai yra geri. Todėl padarysiu Gidą kaip greitai ir be jokių striginėjimu (lag) padaryti foto įrodymus. 

• 0

Guest_Chief_Keef_*

Guest_Chief_Keef_*
  • Svečias

21. Nusikaltėliui atsisakius mokėti baudą, ją vėl siūlyti galima tik gavus jo leidimą.(Išimtis 45 nr taisyklė)

Menka klaida, 45 taisyklės nėra.

• 0

Langford

Langford

Privet Kentai

• Veteranas
  • 2.427 Pranešimai

21. Nusikaltėliui atsisakius mokėti baudą, ją vėl siūlyti galima tik gavus jo leidimą.(Išimtis 45 nr taisyklė)
Menka klaida, 45 taisyklės nėra.

grysiu namo istaisysiu apmazinau taisykliu tai ir numeris taisykles pasikeite. My bad dekui uz pastebejima.
  • 0

Capo Orlando

Capo Orlando

Dažnas dalyvis

• Forumo dalyvis
  • 91 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

Siulau grazinti taisykle: Negalima tykoti netoli kontrabandininku pasikrovimo vietu. Nes sios taisykles nebuvimu kai kurie labai naudojasi.

• 0
da_mystery_of_chessboxin.jpg

Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Gerbiamasis, tam yra sukurtos raudonosios zonos, o jeigu tyko už jos ribų - nematau jokio nusižengimo. Yra keli išvažiavimai, jei matot, kad tyko ten, tai važiuokit pro kitur. :)

• 0

3 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 3 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)