Naujas jūsų įstatymas dėl šaudymui reikalingų įrodymų mano nuomone yra visiška nesąmonė. Kai padarėt privalomus įrodymus už ket-n, aš buvau nieko prieš, kadangi žinojau jog su šiuo star dėjimu buvo piknaudžiaujama, bet padarydami privalomus įrodymus šaudymui jūs peržengėt ribą. Dabar žiūrėkit kaip viskas vyksta: žinau, jog dauguma teisėsaugos darbuotojų kompiuteriai filmuot negali dėl jų galingumo, todėl jiems tenka įrodymus daryti pasitelkant screen shot. Tačiau esmė tame, jog darant screen shot šaudymui reikia daryti ne vieną, kad jeigu ką galėtum apsiginti skunde, kadangi kaip sakė vienas iš teisėsaugos direktorių jog foto, kur matoma tik kaip žaidėjas yra nusitaikęs priliksta tik ginklo demonstravimui. O darant daug foto, kur iš tiesu matytusį šaudymas gali nespėt net surakint, nes bus nušautas, o vėliau surast per 15 min tą nusikaltėlį beveik neįmanoma. Todėl mano manymu dauguma darbuotojų tiesiog ignoruos šį star dėjimą, kas bus tik blogiau paprastiems LSG žaidėjams, kadangi be įrodymų nieks nedės, o kas pasiryš tai padaryt gali būti tiesiog išmestas darbo. Todėl dabar nusikaltėliai, gaujos galės daug laisviau šaudyti/žudyti mieste su daug mažesne baime gaut 2 star už šaudymą.
Čia tik mano nuomonė. Būtų gerai, jog pro pirštus nepraeitu tai ką rašiau ir nors kiek būtų atsižvelgta į tai ką parašiau..