Padarykit, kad privaloma būtų turėti įrodymus už šaudymą, ne pirma ir ne antra karta lempiškai gaunu star už tai.
Prisijungti Registruotis
Pasiūlymai/klausimai teisėsaugai.
Parašė 24 spalio 2016 - 16:26
situacija, pagavo mane su vogta mašina, apkeikiau aną, įtarė už vogtą car, pasiūlė baudą, sumokėjau. tada sugalvojo už įžeidimus įtart. galima taip? ;DDDD tai tarkim pagauna tave už ketn, bėgimą, šaudymą kokį ir dar star, galima už kiekvieną nusižengimą atskirai dėt sau vos ne buginant nb?
Parašė 26 spalio 2016 - 21:55
nb bug-ban.situacija, pagavo mane su vogta mašina, apkeikiau aną, įtarė už vogtą car, pasiūlė baudą, sumokėjau. tada sugalvojo už įžeidimus įtart. galima taip? ;DDDD tai tarkim pagauna tave už ketn, bėgimą, šaudymą kokį ir dar star, galima už kiekvieną nusižengimą atskirai dėt sau vos ne buginant nb?
Siūlau pakelt nb policajams, nes per 58min 18nb įšauni ir tai nesistengdamas.
Parašė 03 gruodžio 2016 - 23:07
57. Draudžiama rakinti asmenį kuris turi 10star, asmenį privaloma nukauti. Asmuo turinti 10star priskiriamas prie Pavojingų nusikaltelių.Išimtys taikomos jei:
57.1.Nusikaltėlis neturi ginklų.
57.2.Nusikaltelis nesipriešina suemimui.
57.3.Nusikaltėlis bėga su transportu.
57.4.Nusikaltėlis yra saugioje zonoje.
Siūlyčiau išimti šią taisyklę, kadangi ši taisyklė visiškai nereikalinga ir nesąmoninga(ne aš vienas taip manau), suteikia per daug ženklų pranašumą nusikalteliams.
Parašė 03 gruodžio 2016 - 23:39
Ji yra tam, kad jus pagaliau saudytumėt57. Draudžiama rakinti asmenį kuris turi 10star, asmenį privaloma nukauti. Asmuo turinti 10star priskiriamas prie Pavojingų nusikaltelių.Išimtys taikomos jei:
Siūlyčiau išimti šią taisyklę, kadangi ši taisyklė visiškai nereikalinga ir nesąmoninga(ne aš vienas taip manau), suteikia per daug ženklų pranašumą nusikalteliams.
Parašė 04 gruodžio 2016 - 09:20
Ji yra tam, kad jus pagaliau saudytumėt
Okey, tarkim aš esu kobra11 turiu tik mp5, ką tu man siūlai daryt? Su mp5 saudyt prieš dgl? O jei ir paeina bent kažkiek hp nuimt tai tuoj pat pabėga su 99 skin.Direktoriai atsižvelkit į šį dalyką.
Parašė 18 gruodžio 2016 - 16:17
23. Elitinius teisėsaugos ginklus galima imti tik (įtraukimas į juodąjį sąrašą):
23.1. Vykstant pabėgimui iš kalėjimo (Imti tanko tokiu atveju - negalima);
23.2. Gavus direktoriaus leidimą;
23.3. Ginant teisėsaugos ginklų sandėlį;
23.4. Kai nusikaltėlis užsilipęs ant stogo šaudo ir neina jo pasiekti (Imti tanko tokiu atveju - negalima);
23.5. Siekiant įsodinti nusikaltėlį, kuris nepasiekiamoje vietoje ir neturi galimybės / atsisako nueiti į pasiekiamą vietą (imti armijos elitinių ginklų šiuo atveju negalima);
23.6. Vietovių gynime.
23.7. Grupuotė kurią sudaro daugiau nei 5asmenys mieste ar už miesto užsiima nelegalia veikla
Parašė 21 gruodžio 2016 - 20:53
19. Negalima papildomai nubausti asmens už nusižengimus, jei:
19.7. Asmuo iššoko iš pakrautos/pavogtos mašinos - negalima įtarti bėgimu ir/ar KET nesilaikymu;
19.8. Asmuo suvartojo narkotines medžiagas - negalima papildomai nubausti už narkotinų turėjimą.
Nes jeigu žmogus suvartoja narkotikus, tai reiškia, kad tą akimirka turėjo narkotines medžiagas už ką pareigūnas gali jį papildomai nubausti.
Parašė 22 gruodžio 2016 - 16:08
19. Negalima papildomai nubausti asmens už nusižengimus, jei:
19.1. Asmuo šaudė, negalima jo papildomai nubausti už ginklo demonstravimą;19.2. Asmuo nužudė žmogų, negalima papildomai baust už šaudymą;19.3. Asmuo tą patį nusikaltimą pakartojo kelis kartus ir nebuvo nubaustas, jį įtarti galima tik vieną kartą;19.4. Asmuo įžeidinėjo, nesumokėjo baudos, o po to grasino - negalima jo įtarti už abu prasižengimus, galima tik už pirmąjį;19.5. Asmuo vežė kontrabandą/vagių mašiną - negalima įtarti bėgimu ir/ar KET nesilaikymu.19.6. Asmuo platino narkotines medžiagas - negalima įtarti jo papildomai narkotinių medžiagų turėjimu.19.7. Asmuo iššoko iš pakrautos/pavogtos mašinos - negalima įtarti bėgimu ir/ar KET nesilaikymu;
19.8. Asmuo suvartojo narkotines medžiagas - negalima papildomai nubausti už narkotinų turėjimą.
Nes jeigu žmogus suvartoja narkotikus, tai reiškia, kad tą akimirka turėjo narkotines medžiagas už ką pareigūnas gali jį papildomai nubausti.
Nelogiška visai.Kaip įmanoma suvartoti narkotikus jų neturėjus? jeigu suvartojo tai ir taip aišku,kad turi arba turėjo narkotines medžiagas.
Parašė 23 gruodžio 2016 - 18:22
57. Draudžiama rakinti asmenį kuris turi 10star, asmenį privaloma nukauti. Asmuo turinti 10star priskiriamas prie Pavojingų nusikaltelių.Išimtys taikomos jei:
Labai durna taisyklė, siūlau išimti ją arba dadėti išimčių normalių. Aš esu pd ir ant manęs šoka kokie 4 žmonės su 10 star, kaip aš turiu su colt'ais juos nušaut? - nėra šansu, bent su /ant aš turėčiau galimybe susidorot su nusikaltėliais. Arba jei šoka kokie 7 žmonės ant manęs, lieka vienas o man low ir kaip aš turiu dar pasiūrėt /gaudomi ir ji su coltais šaudyt? nesamoninga taisyklė, išimkit, nes kenčia pareigūnai per ją
Parašė 27 gruodžio 2016 - 17:02
Labai durna taisyklė, siūlau išimti ją arba dadėti išimčių normalių. Aš esu pd ir ant manęs šoka kokie 4 žmonės su 10 star, kaip aš turiu su colt'ais juos nušaut? - nėra šansu, bent su /ant aš turėčiau galimybe susidorot su nusikaltėliais. Arba jei šoka kokie 7 žmonės ant manęs, lieka vienas o man low ir kaip aš turiu dar pasiūrėt /gaudomi ir ji su coltais šaudyt? nesamoninga taisyklė, išimkit, nes kenčia pareigūnai per ją
Pasitarėme ir nusprendėme tavo pasiūlymą įgyvendinti.Taisyklės jau nebėra
Parašė 31 gruodžio 2016 - 17:27
Pasitarėme ir nusprendėme tavo pasiūlymą įgyvendinti.Taisyklės jau nebėra
saika, tikrai nesamone, kam jus panaikinot ta 57 taisykle?
Tai jei esi POLICININKAS manau turetum nusipirkti geresnius ginklus, o ne su coltais vaiksciot
Grazinkit taisykle, bent idomiau zaisti budavo, o dabar!!!!!
Parašė 02 sausio 2017 - 14:22
Sugrįžus vėl į Teisėsaugos firmą, su direktoriaus apklausa, garbės darbuotojas, turi galimybe būti paaukštintas į Kobra 11 darbą;
Siūlyčiau šia privilegiją garbės darbuotojams išimt arba šiek tiek pakoreguot, kadangi pastebėjau, kad keletas GD narių palieka teisėsaugos darbą ir eina su gauja į sandelius, o po jų grįžta atgal į norimą teisėsaugos sritį per atrankas, sumažindami galimybes teisėsaugai užimti sandelį.Manau reiktu padaryt, kad gd narys grįždamas į darbą galėtų eiti tik į PD, o sekančią alga galėtų dirbt jau Kobra 11/Armija.Taip sumažės žmonių paliekančių teisėsauga.
Parašė 02 sausio 2017 - 21:05
gali, nes nuo nusikaltimo nepraejo 15min ir jis nusizenge 12 59 o ne veliau kada neleistina. Be to gali baust uz kitus ket pazeidimus, tik ne uz redKlausimas: Kaip zinuot nuo 01:00h negalima baust uz KET,o jaigu zaidejas pazeide KET taisykle kai laikas buvo 12:59:10.Ir iki 01:05 gaudziau as ji ir pagavau.Galiu baust?
Parašė 05 sausio 2017 - 18:53
Šiandien susiduriau su tokia problemą, aš baikeriu dirbu, ir važinėdamas po LS miestą, buvau sustabdytas iš oro ) galvoju tikrins kažką, tai ne duoda man star, kad aš kažką surišau, Fainai ane? vakar ta pati man buvo padarė. Šiandien rašiau skundą. Bet jis buvo atmestas, nes aš turėjau filmuot tai "kaip aš ne rišau" Tai čia man visą žaidymą savo filmuot, jei noriu, kad manęs ne įtarinėtu šeip sau? Tai yra nesažinynga... kiekvienas policininkas gali privažiuot duot star ir išvaryt, nes už tai ne baudžia
Tai mano pasiulymas, būtu, kad policija turėtu bent Screenshota padaryt, kaip žmogu suriša, nesunku gi F8 ir viskas.
Nelaimingas vaikis
Parašė 05 sausio 2017 - 19:57
Šiandien susiduriau su tokia problemą, aš baikeriu dirbu, ir važinėdamas po LS miestą, buvau sustabdytas iš oro ) galvoju tikrins kažką, tai ne duoda man star, kad aš kažką surišau, Fainai ane? vakar ta pati man buvo padarė. Šiandien rašiau skundą. Bet jis buvo atmestas, nes aš turėjau filmuot tai "kaip aš ne rišau" Tai čia man visą žaidymą savo filmuot, jei noriu, kad manęs ne įtarinėtu šeip sau? Tai yra nesažinynga... kiekvienas policininkas gali privažiuot duot star ir išvaryt, nes už tai ne baudžia
Tai mano pasiulymas, būtu, kad policija turėtu bent Screenshota padaryt, kaip žmogu suriša, nesunku gi F8 ir viskas.
Tai čia jau senas būnas norint lengvai susišaudyti nb. Tik reikia tarp free star dėjimų daryti šiokias tokias pauzes, kad nekiltu panika į '/admin'. Dėti star už nusikaltimus kuriem neprivaloma pasidaryti įrodymų. Jeigu nepatinka žmogus ir jis padarė nusikaltimą (pvz: KET-Nesilaikymas) ir jeigu nori, kad jis papildomai kentėtu gali įtarti betkuom kam nėra privaloma darytis įrodymus (pvz: bėgimas), tuomet galima dar atimti teisės, bei išvesti į kaleimą. Ir viskas, visas PD kofas kyla Tad prie to pačio mano pasiūlimas toks, jog visai teisėsaugai būtu privaloma pasidaryti įrodymus prieš įtariant nusikaltėli. Nematau nei vieno star dėjimo kuriam būtų neimanoma pasidaryti įrodymus
10 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 10 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)