Bonjour!
Aloha my friend! Taigi aš esu Titas. Žaidime mane atpažinsite kaip Tony_Martin.
___
Gimiau prieš 20 metų rugpjūčio 7d. Šiuo metų eina 21-etukai.
___
Gimiau,užaugau ir gyvenu mieste,kuriame kur patyriau pačias geriausias akimirkas ir geriausius įspūdžius t.y. - Kaunas <3
___
Hobiu turiu daug,bet pasakysiu tik tuos,kuriuos labiausiai mėgstu. 6-metus esu kaip dviratininkas, tik šiuo metu važinėjuos tik savo malonumui. Mėgstu žaisti futbolą,labiau negu žiūrėti. Mėgtu tūsintis,klausytis muzikos visu garsu,linksmai leist laiką su draugais bei iškylauti gamtoje. Šiuo metu noriu išbandyti kažką naujo ir būtėnt radau tai ko noriu. Bandau įstoti į pasieniečius ir ten testi savo gyvenimo kelią. Žaidimų per pc galima sakyt nežaidžiu.Dabar tik sa-mp LSG server
___
Jau virš metų turiu LSG Radija. 9-tas mėnesis eina kaip esu mechanikų direktorius,bei neperseniausiai pasiekiau savo tikslą gauti Administratoriaus pareigas. Ačiū Karinai.
___
Nežaiščiau,jeigu nebūtų įdomu. sa-mp mano karjera ištikro gan nemažą gal apie 6-7 metai,bet šitas servas man buvo vienas iš geriausių,tiksliau pats geriausias serveris. Kodel? Serveris unikalus,daugybę veiklos. Jei nori tikrai surasi. Daug įdomių žmonių su,kuriais įdomu bendrauti.
___
Apie savo ateitį jau vis daugiau pagalvoju,visą laika su Tėvais gal negyvensiu,tai po biški reiks stengtis statytis savo gyvenimo pamatą Šiuo metu bandau įstoti į Pasieniečius ir galbūt būsių Būsimas VSAT (Valstybės Sienos Apsaugos Taryba) Tiksliau pasienietis. Jeigu nepasisektų turiu šiuo metu gan neblogą darbą,kuriuo nesiskundžiu,bet vistiek reik statytis savo gyvenima ir stengtis,kad būtų kuo geriau. Sa-mp ateityje daug planų neturiu.. Šis serveris turbūt man bus paskutinis,bet dar nežadu kolkas leavinti. Stengsiuosi kuo galima daugiau pasiekti šiame serveryje,kad visi atsimintu mano vardą. cha cha
___
my favorite:
Daba jau aš :Dskubėjau į Gardina samagono.
Šį kart tiek :*
Šį pranešimą redagavo Tony_Martin: 26 kovo 2015 - 08:32