Prisijungti Registruotis
Labai seni, bet geri LSGyvenimas laikai.
Parašė 01 lapkričio 2011 - 22:41
tie samdomi zudikai, teroristai tai nesvarbu ir be ju idomu. Narkotikai irgi netikroviskai. Idomiau buvo be variklio uzvedimo, be valgymo, be masinos letejimo ir uzgesimo kai atsitrenki, be akumuliatoriaus,be matuokliu, be tiek daug narkotiku. Va dabar viena gera dalyka padarei: isemei hs. Gi cia zaidimas, cia turi but ka veikt, o kam daryt ta ka tikrovei kiekviena diena darai ir tai nera idomu?Oho kokios foto! Net nostalgija apėmė.
Smagu, kad jūs prisimenat senus laikus, kai buvo free roamiški dalykai, tokie kaip teroristai, tačiau jie išimti su priežastim. Nemanau, kad dabartiniai žaidėjai jiems pritartu, visgi serveris eina RP link.
Parašė 11 lapkričio 2011 - 14:58
Parašė 24 lapkričio 2011 - 07:34
tie samdomi zudikai, teroristai tai nesvarbu ir be ju idomu. Narkotikai irgi netikroviskai. Idomiau buvo be variklio uzvedimo, be valgymo, be masinos letejimo ir uzgesimo kai atsitrenki, be akumuliatoriaus,be matuokliu, be tiek daug narkotiku. Va dabar viena gera dalyka padarei: isemei hs. Gi cia zaidimas, cia turi but ka veikt, o kam daryt ta ka tikrovei kiekviena diena darai ir tai nera idomu?
Milijono verti zodziai.
Parašė 24 lapkričio 2011 - 18:03
А мы дуть любим, вот мы и дуем.
БиС-БиС, дымись-ка на бис.
Респект тем кто с нами делится чудесами,
И зависает на весах под правильный sound,
Мы не из тех, кто на измене валит на Запад,
Перезвони если занят, мы всё взяли.
Parašė 24 lapkričio 2011 - 21:10
pamenu man lafestas buvo padovanojes nama salia Dovis_Chose , tai tas chose visad mano infernusa nuo skardzio nustumdavo ir BOOOM ... i diena po 20kartu stumdydavo :DD poto padariau ft gavo ban ... tada dar man sumokejo ^^ bet visvien geri laikai bv
Ryt pasijungsiu senuka pc, paieskosiu daugiau senu nuotrauku.
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)