Taigi sveiki , pristatau musu sugebejimus ant skersinio ir lygiagrečiu ,Turniku užsiemam nelabai dažnai bet manau kaip noliferiams tai gerai pavarem , asmeniškai aš daug nesikačialinu aš mokausi triuku technikas ir pnš , šitas video yra padarytas for fun taigi jame yra sudeti netik musu sugebejimai bet ir failai :3 . taigi nepatingekit pažiurekit visa video manau pakels jum nuotaika ir galesite pamatyti linkejimus (Kam nepardavem linkejimu sorry .)
http://www.youtube.com/watch?v=uutewbV__k4
Ispeju!!! video yra žiauriai ilgas 16min~ ir jame yra DAUG KEISKMU taigi jeigu nepatiks nerašykite kažko panašaus i šitą (I wasted 16min of my life) .
Šiame video dar yra Jokubas Shadow jis yra už vairo real kentas ir banditas ;d , dar ikelsiu nuotrauką su mano ir Aivaro mazoliais http://www.part.lt/i...dd449cd8338.JPG
Nu ka gi sekmes visiems konkurse , Have a nice day ^.^
YOLO
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Rob Quintanilla ir Aivariklis Aivaras Sugebejimai ant Skersinio ir Lygiagrečiu
Autorius
Rob
, Bir 20 2013 08:47
Parašė 20 birželio 2013 - 08:47
Guest_Ignasijus Chose_*
Parašė 20 birželio 2013 - 09:48
Aivarikli, usus nusiskusk, Shadowzai, gera tacke, nors ir tevo turbut, bet visai zjbs, Robai - nesikeik
Antros dienos pradzios tas prikolas su dilbiais toks epic nafik ;o
galetu rusisko repo nebut tiek
Aivarikli, ne turnykai, o turnikai. ant u kairinis.
"Taip, mes pakeliui... - Ryza boba buvo.." :Ddddddddd
niekada nesikeikiu su tom nusmukusiom aivaro kelnem niekada nesikeikiu.. ;D
zodziu, zjbs video. dekui uz linkejimus
Antros dienos pradzios tas prikolas su dilbiais toks epic nafik ;o
galetu rusisko repo nebut tiek
Aivarikli, ne turnykai, o turnikai. ant u kairinis.
"Taip, mes pakeliui... - Ryza boba buvo.." :Ddddddddd
niekada nesikeikiu su tom nusmukusiom aivaro kelnem niekada nesikeikiu.. ;D
zodziu, zjbs video. dekui uz linkejimus
Parašė 20 birželio 2013 - 09:53
Grazu grazu , bet mozoliai tai nekas ;D
Parašė 20 birželio 2013 - 10:02
Pzdc... atiduodu balsa uz jus vyrai ;D masina, turnikai kaip pacanai. Ir kaip Svaras minejo, jokubai gera tacke, Kliaaavas Buvo labai ydomu ziureti, zinociau paimciau pop korno. Aisku turiu draugu kurie sugyba geriau, bet pochuj, nuotaika is ryto pakylo
P.S Naujaninkai respect, daznai bunu ten ant turniku bet gaila, kad ta vakara nesusitikom. Dar mokykla mano uzfiksavot ;D
P.S Naujaninkai respect, daznai bunu ten ant turniku bet gaila, kad ta vakara nesusitikom. Dar mokykla mano uzfiksavot ;D
420
Guest_Jokubas_Shadow_*
Parašė 20 birželio 2013 - 12:28
Tas kliaaavas tai pofig , aš išvis teisių neturiuPzdc... atiduodu balsa uz jus vyrai ;D masina, turnikai kaip pacanai. Ir kaip Svaras minejo, jokubai gera tacke, Kliaaavas Buvo labai ydomu ziureti, zinociau paimciau pop korno. Aisku turiu draugu kurie sugyba geriau, bet pochuj, nuotaika is ryto pakylo
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)