1. Pavadinimas: Vardas_Pavardė (žaidime), trumpas talento apibūdinimas Deividas Ruzas. Manau viską pamatysite video.
2. Vaizdo medžiaga, įrodymai, kūrinys
Foto: http://www.part.lt/p...502ae92e915.jpg (Vilniuje)
http://www.part.lt/p...639225e2162.jpg (Gautas Lenkijoje)
3. Trumpas pristatymas ar savininko žodžiai. Užsiemu futbolu, esu futbolo komandoje. Kolkas niekur toliau nevažiuojam, bet mūsų miestelyje ir aplinkyse miestuose yra varžybos, kuriuose laimim. Esame buve 1 kartą Lenkijoje, kur gavau apdovanojimą Komandoje esu Puolėjas. Turime nemažai medalių ir apdobanojimų. Video pamatysite, ką moku su kamuoliu
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Deividas R. Futbolas
Autorius
Deividas.R
, Bir 05 2013 18:02
Parašė 05 birželio 2013 - 20:15
Gražiai kamuolį įvaldes, manau turi daug šansų laimėti nes čia kai kurie dalyviai tik medalius parodo, bet neirodo, kad čia jų darbas ir panašiai, o tu įrodei..
Give a man a fish, and you feed him for a day; show him how to catch fish, and you feed him for a lifetime.
Parašė 06 birželio 2013 - 12:37
Sveikas, na matau nebeapsimoka man kelti video su savo freestyle, nes yra kas jau tai padare. Saunu, kad tai uzsiemi, bet turiu biski pastebejimu. Cia tu vien jugglini ir beveik tas pats per tapati, tikrai man graziau butu atrode jei butum ilgiau kiek paprastai pajungglines, bet galejai dar ir kokiu dribblingu parodyt ar kokiu puikiu suviu, pvz finesse shot, nes manau, kad toki suvi tikrai ne visi gali padaryt. Na saunuolis, kad taip padariai. As uz tave ! Sekmes.
Neymaras.
Parašė 06 birželio 2013 - 18:15
Sukurk nauja video su naujais ''triukais'' ir 1 vieta garantuota.
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)