Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Matthew_Hilton
Autorius
MatthewH .i.
, Geg 31 2013 19:33
Parašė 04 birželio 2013 - 19:33
Tiek samp'e bmx vazinieji tiek real ;DD sampe geriau pavarai ;D bet seip kaip 1sezona vazinejant tai labai gerai!
Parašė 06 birželio 2013 - 21:55
Visu pirma as ginu save ir neleisiu, kad kazkokie hiltonsubinlaiziai nekrautu ant manes, o tu ramiau biski. Paasakiau, kad nieko nemoki ir man neirodinek cia nesamoniuGal jau baigsi komentuot, nes žinau, kad esi ten koks neigalus vaikas temokantis klavetura maigyt.
Parašė 06 birželio 2013 - 22:06
Tu nesupranti lietuviškai gal tau lenkiškai paaiškint ?: karaluch zmierzchu. Tavo kritika vapšhe ne į tema sakai aš nieko nemoku ? Manau tu nei puses nepadarytum kiek aš padarau tau atrodo lengva viskas atsisėstum ant bmx'o ir baigutis mandrybės. Per video tikrai atrodo viskas labai lengva, bet kai reikia tai atlikti tai.. Taip, kad nestumkit čia taip žiauriai - "Tu nieko nemoki, mano močiutė geriau varo", "Diena raidinu ir geriau už tave", nes man tai yra neidomu aš parodžiau ką moku ir viskas.Visu pirma as ginu save ir neleisiu, kad kazkokie hiltonsubinlaiziai nekrautu ant manes, o tu ramiau biski. Paasakiau, kad nieko nemoki ir man neirodinek cia nesamoniu
kazkaip man niekada nesikeikiu ka apie mane mano
Parašė 17 birželio 2013 - 14:53
silpnokai, niekada nesikeikiu galvojau pisi cia vaizdu :s
Parašė 19 birželio 2013 - 06:06
Pizdavojates? ;D kur cia talentas? Atvarykit i Vilniusa ateikit i baltaja tilta, ten tokiu talentingu zmoniu ir geriau yra... nepik, bet puse video sugybu ir as padaryti... net gal geriau. Su viena ranka bent moki vazinet? neesi toks kiets kaip serveryje. Krc varau i lauka, pabandysiu sukurti video.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Krc niekada nesikeikiu... Bandziau pakartuoti Hilton'o jump'a 40:0 ir kas gavos, didelis greitis + nepersoktas bardiuras... :/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Krc niekada nesikeikiu... Bandziau pakartuoti Hilton'o jump'a 40:0 ir kas gavos, didelis greitis + nepersoktas bardiuras... :/
420
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)