Prisijungti Registruotis
Matthew_Hilton
Parašė 31 gegužės 2013 - 19:33
Per daug nepyzdavokit :/
Talentas čia ar ne, bet ne kiekviena sugebėtų taip padaryti
kazkaip man niekada nesikeikiu ka apie mane mano
Parašė 31 gegužės 2013 - 20:43
Tu zeurus rimtai kritikuot atsisedes uz savo plastikinio ekrano ir temoki :/ Pats ikelk čia, nes tikrai nervai ima kai tokias žinutes parašai :|cia bus tesinys, kai pradesi rodyt talenta, ar cia jau visas video?
Guest_Ignasijus Chose_*
Parašė 31 gegužės 2013 - 21:03
Tu zeurus rimtai kritikuot atsisedes uz savo plastikinio ekrano ir temoki :/ Pats ikelk čia, nes tikrai nervai ima kai tokias žinutes parašai :|
nepravirk tik. ekranas ne plastikinis, o skystuju kristalu. ka man cia ikelt, kaip dviraciu vazineju? koks to tolkas?
gi sakei per daug nepyzdavot. per daug nepyzdavoju. tiesa nera "per daug pyzdavojimas"
Parašė 31 gegužės 2013 - 21:06
Aš sakiau, kad kad tau su dviraciu važinet ? Sakau parodyk pats savo talenta, dėl ekrano tai nežinau kas ten per velnias pas taves.nepravirk tik. ekranas ne plastikinis, o skystuju kristalu. ka man cia ikelt, kaip dviraciu vazineju? koks to tolkas?
gi sakei per daug nepyzdavot. per daug nepyzdavoju. tiesa nera "per daug pyzdavojimas"
Guest_Ignasijus Chose_*
Parašė 31 gegužės 2013 - 21:09
Nerodysiu savo talento, nes nelabai zinau ar toki turiu. Moku daryt tai, ka moka ir kiti, tai toks cia ir talentas. Btw, manau jei tureciau talenta tai ji turetu vertint kiti, o iki siol neivertino tokio, kuri galeciau cia det. Bet ir cia tikslo det nelabai matau. Jei dedi savo "skilla" tai ismok ir kritika priimt neverkdamas ir nesinervuodamas, o jei neatlaikai paprasciausios miniatiurines kritikos tai nekankink saves ir nedalyvauk tokiuose konkursuose.Aš sakiau, kad kad tau su dviraciu važinet ? Sakau parodyk pats savo talenta, dėl ekrano tai nežinau kas ten per velnias pas taves.
Tai jei nezinai kas "pas manes" per velnias, tai ir nepateikinek savo "nuomones" kaip fakto.
Parašė 31 gegužės 2013 - 21:16
Nelaikyk manes durneliu, nes toks tikrai nesu specialiei toi žinutei bandei išprovokuot mane, kad parašyčiau ką nors negero, bet tau atrodo, kad tai "paprašciausia kritika" nu nežinau pas taves kitoks gal mastymas? Rišu mūsų konfliktą tai prašau neberašyti savo žinučių po mano šios žinutės, thanks and gud dei.Nerodysiu savo talento, nes nelabai zinau ar toki turiu. Moku daryt tai, ka moka ir kiti, tai toks cia ir talentas. Btw, manau jei tureciau talenta tai ji turetu vertint kiti, o iki siol neivertino tokio, kuri galeciau cia det. Bet ir cia tikslo det nelabai matau. Jei dedi savo "skilla" tai ismok ir kritika priimt neverkdamas ir nesinervuodamas, o jei neatlaikai paprasciausios miniatiurines kritikos tai nekankink saves ir nedalyvauk tokiuose konkursuose.
Tai jei nezinai kas "pas manes" per velnias, tai ir nepateikinek savo "nuomones" kaip fakto.
Guest_Ignasijus Chose_*
Parašė 31 gegužės 2013 - 21:20
provokavima turbut vienintelis ir tematai. oh well. sekmes konkurse.Nelaikyk manes durneliu, nes toks tikrai nesu specialiei toi žinutei bandei išprovokuot mane, kad parašyčiau ką nors negero, bet tau atrodo, kad tai "paprašciausia kritika" nu nežinau pas taves kitoks gal mastymas? Rišu mūsų konfliktą tai prašau neberašyti savo žinučių po mano šios žinutės, thanks and gud dei.
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)