Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Traiškau arbūzus su papais. Karina_PeeWee
Autorius
peeWee
, Geg 29 2013 20:50
Parašė 03 birželio 2013 - 22:14
Labai gražūs darbai, reikalaujantys daug laiko ir kruopštumo. Vien tiek laiko skirti yra labai pagirtina, daug kas net nebandytų. Bet gal tai ne talentas? Galbūt tai didžiulės kantrybės ir ilgo darbo vaisius? Į šį klausimą atsakymą žino tik Karina. Realiausia kandidatė į prizinį fondą .
Parašė 06 birželio 2013 - 21:11
Jei kiekvienas tau cia padarytu tai rodyk kaip tu padarai man butu labai idomu paziuretGrazu, bet sorry, talento cia nematau, tai tik ilgas darbas, kiekvienas po 4h taip padarytu. Siam konkursui nemanau ar tinka.
kazkaip man niekada nesikeikiu ka apie mane mano
Parašė 06 birželio 2013 - 22:14
Grazu, bet sorry, talento cia nematau, tai tik ilgas darbas, kiekvienas po 4h taip padarytu. Siam konkursui nemanau ar tinka.
o gal aš šitus darbus per pusvalandį padarau ?:3 nežinau, nesiginčysiu. turbūt savaip supranti žodį "talentas". pagal tavo suvokimą, tai visus darbus galima šiame konkurse atmesti, nes visi jie yra tik dėka tavo įvardinto "ilgo darbo". tik kad jie tuos savo sugebėjimus ne per keturias valandas įgavo, o per kelis metus. tas ir yra talentas, kad vieni sėdi ir kritikuoja arba giria, o kiti tiesiog turi kantrybės ir valios visą tai išmokt ir padaryt patys. va čia jau yra talentas.
Parašė 06 birželio 2013 - 22:42
Bet fuck, koks cia talentas, ant lempos priklijuoti akmenelius? ;D Nu cia tik mano nuomone.
aahh cmon, negi aš vieną darbą įkėlus ? rodžiau kad ne vien piešimu užsiimu, o susigalvoju ir kitokių pramogų. aš susikuriu sau jaukią atmosferą pati, o ne perkuosi daiktus, kurie ją sukurtų. čia nėra talentas. čia yra tiesiog gebėjimas paprastus daiktus panaudot nepaprastose vietose. o jeigu tu pelytės žemyn pasukt nemoki ir pažiūrėt mano kitų piešinių - tai jau tada nereikia šaukt ant kitų, kad jie neturi talento. čia irgi tik mano nuomonė.:3
Parašė 06 birželio 2013 - 22:47
Pažečiau kaip tu per tas 4h padarytum taip aš tai pora metų dirbčiau, kad kažka ten padaryt išmokčiau, tad mažiau čia piskit prota.
http://lsgyvenimas.l...97-iskvietimai/ Pasiulymas darbams. Iskvietimai!
http://gerifilmai.ne...dimerasz-233666 Paspaudziam
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)