Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Juozas Samuolis

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

Artee_Solid

Artee_Solid

Veteranas

• Veteranas
  • 1.745 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Artee_Solid
2. Ban priežastis. cheat 
3. Tikslus laikas ir data. 2025-04-08 tikslus laikas foto 
4. Foto/video įrodymas, kad jus nekaltas  
https://imgur.com/a/kupmMxd
5. Situacijos aprašymas  us ka bla

• 2

Juozas_Samuolis

Juozas_Samuolis

Viršila

• Serverio administratorius
  • 1.450 Pranešimai
  • 2017 Metų Direktorius:Meras
  • Geriausias 2016 metų:Autoklubo direktorius!

Banas už invulą, taip Pedro norėjai nušaut, kad pamiršai atleist. N kulkų nelipusių + warningai.

https://streamable.com/p1ocwm

• 2

Artee_Solid

Artee_Solid

Veteranas

• Veteranas
  • 1.745 Pranešimai

Wow neturiu invulo visai, o prikolas tame, kad man net nerode makso tik vien pedro buvo ir pagal kulkas gali matyti, kad tik pedro mane isauna o to makso vapse net nebuvo  pagal video matosi, kad as nei vienos kulkos net nepataikau i maksa nors pagal nosi jis buvo ir saudau lyg jo nebutu, nei karto nesu naudojes invulo ir sitaip nesaudyciau, o jei video paletins priziuretojai matysis kad visos don pedro kulkos sulipo kuris buvo labai klisas, o niekas is makso nekibo tik.Serverio klaidos nezinau  ka daugiau pasakyti dar taip laikyti su full hp cia butu man labai neprotinga ir dar tiek laiko, jei liktu man 10hp ir jam ten banke suprantu vertetu, bet ne sitoj situacijoj. plius matos, kad lektuva noriu nuo medzio atsistumti ir net nematau, kad kazkas mane saudo ir tipo logiskai elgciaus taip laikyti?

Šį pranešimą redagavo Artee_Solid: 08 balandžio 2025 - 20:18

• 1

Juozas_Samuolis

Juozas_Samuolis

Viršila

• Serverio administratorius
  • 1.450 Pranešimai
  • 2017 Metų Direktorius:Meras
  • Geriausias 2016 metų:Autoklubo direktorius!

Tai kam pjaut bandei ir paskui nusekei paskui Maksą, jeigu tau jo nerodė ? :D

https://streamable.com/0ykg42

• 1

Artee_Solid

Artee_Solid

Veteranas

• Veteranas
  • 1.745 Pranešimai

Juozas_Samuolis, 08 Bal 2025 - 18:15, pasakė:

Tai kam pjaut bandei ir paskui nusekei paskui Maksą, jeigu tau jo nerodė ? :D

https://streamable.com/0ykg42

Tuo metu man rode, bet po to kai papjoviau perra man gryzus tik vienas pedro bebuvo matos kad ta lektuva nuo medzio noriu atsistumti? Ar cia tiek glusas tureciau buti kad mane saudo invula laikau ir stumiu lektuva kad pabegciau :DDD taigi adminas buves zinau kaip veikia invulai ir pns visi warningai 

KAS NAGRINES paziurekit video suletintai visos kulkos kurias pataike pedro man kibo, kurias saude maksas nei viena nekibo, nezinau nepastebejau, gal ped slotas man pradingo isitrenkus ar taip kazkaip susibugino, bet akivaizdiai matos, kad as jo nebemaciau tuo metu, nes nusoves nubegau lyg nieko nebutu nes nieko ir nebuvo ir bandziau stumti lektuva kad skristi is ten. Cia jau max parodo, kad jo man nerode per serverio klaidas kurios nutinka ir ant pacio galo rytis atvare ir nukale, nes vel ale atleidau invula.. :D  Plius dar pacioj pradzioj shawn matos, kad idomiai kazkaip ciuozti pradejo ir gryzo gal taip ir sucrashino viska nzn

Šį pranešimą redagavo Artee_Solid: 08 balandžio 2025 - 20:46

• 1

Rytis_Silent

Rytis_Silent

MĖSU NAIKINTOJAS

• Ban apeliacijos
  • 6.761 Pranešimai
  • Recka
  • Darbas:Mesu naikintojas
  • XP:Visos xp
  • 2023 Metų geriausias:Verksnys
  • 2024 Metų geriausias:Verksnys
  • 2022 Metų geriausias:Verksnys

Matosi tikrai, kad removimo Maksą Artei, šaudomas tik Pedro, matosi Makso aplamai nemato. Nušovęs Pedro tiesiog ramiai bega sraigta bando pasitraukt nes užstrigęs ir net nereaguoja, kad į jį šaudo dar vienas žmogus. Matosi, kai Pedro pataiko tai nuima hp tvarkingai, o kai Maksas neima, kitokio varianto nelabai matau, kad tiesiog susibugino. + as gale prilekiau ir pataikiau kulka i Arte ir ji nusoviau, kibo gerai. Unban.

• 2
Paveiksliukas

„Pasiduoti visada yra per anksti.“- Norman Vincent Peale

Niekuomet nelauk „tinkamo“ laiko, nes tokio niekada ir nebus.- Napoleon Hill

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)