Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

aras Robka_Portugal

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

Nasir☆

Nasir☆

Rimtas

• Veteranas
  • 277 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metu cheateris

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nasir_Azuma
2. Data, kada darbuotojas nusižengė: 2025 01 16 laikas ft
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): https://imgur.com/a/3qYS8CZ

4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių)

60. Privaloma turėti įrodymus už visas bausmes.

Teisėti pareigūno reikalavimai (trumpinys - TPR): Neįvažiuoti į nurodytą teritoriją, o esant joje - pasišalinti (įsakyti gali tik Kareiviai ir ARAS su direktoriaus leidimu (jeigu nėra direktoriaus, leidimą gali suteikti garbės direktorius/darbuotojas)); Įsakymas nulipti nuo/išlipti iš pareigūno darbinės transporto priemonės (tik po vieno įspėjimo); Pareigūno reikalavimas patraukti transporto priemone / ją perstatyti, kuomet automobilis trukdo įvažiuoti ar išvažiuoti iš teritorijos. Pareigūno reikalavimas, pasitraukti nuo pareigūno saugiu atstumu (Negalima liepti pasitraukti, jei pareigūnas pats eina prie žmonių ar žmogus negali fiziškai pasitraukti dėl logiškų priežaščių pvz: surakintas, surištas ir panašiai)

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): nezinau neradau taisykles nemokejimas taisykliu situacija tokia kad liepe nesekiot nors vaziavo pakeliui nevisur pakeliui bet daug maz pakeliui ir liepe nesekiot nes star des nors pagal taisykle negali taip liept tada nuvaziavau prie hatos 332nr nes ten esu issaugotas ir jis kaiptik ten buvo pasislepes kazkur islindo ir dejo star

• 0

Portugal

Portugal

Pažengęs

• Veteranas
  • 218 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

Laba diena ponas Nasir.........

Štai pilnas video kaip tu mane sekioji, buvai ispetas....

O štai antras video įrodantis , kad 332nr tu nesinomuoji, GL sekmes\

• 0

Nasir☆

Nasir☆

Rimtas

• Veteranas
  • 277 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metu cheateris

Laba diena ponas Nasir.........

Štai pilnas video kaip tu mane sekioji, buvai ispetas....

O štai antras video įrodantis , kad 332nr tu nesinomuoji, GL sekmes\

parasiau issaugotas ten esu buvau nuomoi bet naujokui matomai mantaz isnuomojo o ir taisyklei neparasyta kad gali tart uz sekiojima gali tik paprasyt atstumo laikytis ka ir dariau poto pasislepes is po namo islindai ir itarei

• 0

Martynaz Winstonz

Martynaz Winstonz

Rimtas

• Teisėsaugos direktorius
  • 423 Pranešimai
  • Darbas:Teisėsauga
  • VIP:Taip
  • XP:50000
  • 2024 Metų direktorius:Teisesaugos!
Atmesta.
  • 1

Pasiekimai serveryje:

• Medikų direktorius 2x.
  • Transporto direktorius.
  • Serverio administratorius.
  • Nekilnojamo turto agentų direktorius | Garbės direktorius.
  • Teisėsaugos direktorius 3x.

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)