Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[ARAS] Jacob_Mueler

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

J. D. Pardo

J. D. Pardo

#STONKUSGOAT

• Senbuvis
  • 1.189 Pranešimai
  • Gyv. vietaMajemis
  • SEND*NUDES#5689
  • Darbas:Šlavėjas
  • VIP:Nereikalingas
  • XP:lemas
  • Laimėjo konkursą:Geriausias Naujoku Verbuotojas
  • JovitasPacevic

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Crystal_King

2. Data, kada darbuotojas nusižengė: 2024/11/05 17:22
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): https://imgur.com/a/bU595ux
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių): 61. Privaloma turėti įrodymus už visas bausmes. (1/1)

61.1. Už visus įtarimus vertus nedaugiau kaip 1 star, nepateikus įrodymų arba jei įrodymuose matomas neteisingas įtarimas  darbuotojas baudžiamas įspėjimu. (1/2). Už visus įtarimus vertiems 2 ar daugiau star, darbuotojas nepateikęs įrodymų arba jei įrodymuose matomas neteisingas įtarimas bus šalinamas iš darbo(1/1)

61.2. Esate teisėsaugos firmos direktorius, serverio administratorius, jums nereikalingi įrodymai, jei baudžiaute nepraėjus 5 minutėms nuo padaryto pažeidimo. (Įrodymai privalomi tik už relog gaudomam pd, patartina turėti savo įrodymus).

61.3. Išimtis 20. taisyklę. Neteisingai įtarę būsite baudžiami (1/2)

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): ?

• 0

Jacob_Mueller

Jacob_Mueller

Rimtas

• Senbuvis
  • 303 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva
  • Darbas:Policija
  • XP:60.000
  • Teisėsauga

Teisėti pareigūno reikalavimai (trumpinys - TPR):

• Neįvažiuoti į nurodytą teritoriją, o esant joje - pasišalinti (įsakyti gali tik Kareiviai ir ARAS su direktoriaus leidimu (jeigu nėra direktoriaus, leidimą gali suteikti garbės direktorius/darbuotojas));
  • Įsakymas nulipti nuo/išlipti iš pareigūno darbinės transporto priemonės (tik po vieno įspėjimo);
  • Pareigūno reikalavimas patraukti transporto priemone / ją perstatyti, kuomet automobilis trukdo įvažiuoti ar išvažiuoti iš teritorijos.
  • Pareigūno reikalavimas, pasitraukti nuo pareigūno saugiu atstumu (Negalima liepti pasitraukti, jei pareigūnas pats eina prie žmonių ar žmogus negali fiziškai pasitraukti dėl logiškų priežaščių pvz: surakintas, surištas ir panašiai)

Vaizdiniai įrodymai: 

https://youtu.be/5qBCIPLDy50  

Gražaus vakaro.

• 0
PILDAU Į TEISĖSAUGOS DIREKTORIAUS SOSTĄ! >> https://www.lsgyveni...page-?mode=show

J. D. Pardo

J. D. Pardo

#STONKUSGOAT

• Senbuvis
  • 1.189 Pranešimai
  • Gyv. vietaMajemis
  • SEND*NUDES#5689
  • Darbas:Šlavėjas
  • VIP:Nereikalingas
  • XP:lemas
  • Laimėjo konkursą:Geriausias Naujoku Verbuotojas
  • JovitasPacevic

tai nori pasakyt jei prie biuro ciuvelis stoves ir sakysi jam varyk is cia ir nevarys tarsi ji? Biski logikos truksta, per daug isnaudoji tprn. + savoka kuria pacitavai neatitinka realybes. 

• Pareigūno reikalavimas, pasitraukti nuo pareigūno saugiu atstumu (Negalima liepti pasitraukti, jei pareigūnas pats eina prie žmonių ar žmogus negali fiziškai pasitraukti dėl logiškų priežaščių pvz: surakintas, surištas ir panašiai)

• 0

Jacob_Mueller

Jacob_Mueller

Rimtas

• Senbuvis
  • 303 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva
  • Darbas:Policija
  • XP:60.000
  • Teisėsauga

Prie biuro stovintis žaidėjas ir pareigūną sekiojantis žaidėjas manau du skirtingi dalykai, o gal tu planavai atlikti nusikaltimą prieš mane, arba gal kažkam pranešinėjai mano buvimo vietą arba tesiog laukei momento kada išlipsiu iš tarnybinio automobilio ir bus tavo šansas mane surišti, mano reikalavimų ponas nevygdei, o aš tikrai saugiai nesijaučiau kai mane persekiojai visą tą laiką, manau pats supranti, kad tai tyčia padarei, o kai pasiūliau baudą tesiog neturėjai iš ko susimokėti ir taip galima suprasti, kad laikai man neapykanta ir nori tik pakenkti dėl to, nes išvežiau į kalėjimą. Sėkmės :)

Šį pranešimą redagavo Jacob_Mueller: Vakar, 18:12

• 0
PILDAU Į TEISĖSAUGOS DIREKTORIAUS SOSTĄ! >> https://www.lsgyveni...page-?mode=show

CrazY*

CrazY*

Rimtas

• Teisėsaugos direktorius
  • 435 Pranešimai

Patvirtinta. 

• 0

RoBiS CrAzY

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)