Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Kobra 11 Marius_Janul

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

Ryderis_Blackas

Ryderis_Blackas

Naujokas

• Naujokas
  • 9 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ryder_Black

2. Data, kada darbuotojas nusižengė: 2024-11-05 14:07
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): https://imgur.com/a/2K6qbgx
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių): 1.  Naudoti komandos "/tikrinti", jeigu: (1/1)

1.1.  Kontrabandininkas yra ginklų ar narkotinių medžiagų pakrovime / iškrovime; (Draudžiama naudoti komandą "/tikrinti", jeigu kontrabandininko mašina liečia zoną)

1.2. Vagis yra vogtų mašinų pridavimo punkte.  (Draudžiama naudoti komandą "/tikrinti", jeigu vagies mašina liečia zoną nors ir automobilis yra iš kito pridavimo punkto)

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): Pagal mano foto matosi kad aš pilnai esu Zonoj vos už poros metrų jau yra pakrovimas tu ten atvažiavai ir mane aptikrinai tad sėkmės

• 0

𝙹𝚊𝚗𝚞𝚕𝚔𝚊

𝙹𝚊𝚗𝚞𝚕𝚔𝚊

infidelity

• Garbės moderatorius
  • 3.001 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Janulis#2992
  • XP:100k
  • Marius_Janul
  • 2022 Metų direktorius:Mechanikai!
  • 2022 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika.
  • 2021 Metų Direktorius:Mechanikų
  • 2021 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika
  • Rekordų savininkas:Narkobaronas (Žolė)

nematau savo pažeidimo, ačiū, gražios dienos

• 0

Ryderis_Blackas

Ryderis_Blackas

Naujokas

• Naujokas
  • 9 Pranešimai

Logus tegu adminai sutikrina ir pamatys tai is kur manai staras tada uz ka bauda siulai tu man jeigu staro nebuvo? Atsiusk savo video tenta kur sakei kad visalaik filmuoji man idomu butu paziet

Šį pranešimą redagavo Ryderis_Blackas: Šiandien, 14:48

• 0

𝙹𝚊𝚗𝚞𝚕𝚔𝚊

𝙹𝚊𝚗𝚞𝚕𝚔𝚊

infidelity

• Garbės moderatorius
  • 3.001 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Janulis#2992
  • XP:100k
  • Marius_Janul
  • 2022 Metų direktorius:Mechanikai!
  • 2022 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika.
  • 2021 Metų Direktorius:Mechanikų
  • 2021 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika
  • Rekordų savininkas:Narkobaronas (Žolė)

Logus tegu adminai sutikrina ir pamatys tai is kur manai staras tada uz ka bauda siulai tu man jeigu staro nebuvo? Atsiusk savo video tenta kur sakei kad visalaik filmuoji man idomu butu paziet

nu kaip ir sakiau, nesupranti tu visiškai kaip serveryje kokios pareigybės ką atlieka, adminai nemato, kur kada koks asmuo buvo surakintas, funny, lol. O dėl video, neturiu pateikt, šiaip niekad ir neclipinu, nebent ten reik įtarti už iššokimą iš vogtos, kam filmuot, dėl to kad filmuot ir taip jau mažai vietos

ZcWbi9t.png

• 0

Scottas

Scottas

Vietinio baro atstovas

• Teisėsaugos direktorius
  • 858 Pranešimai
  • Scott S.#4353
  • Darbas:Furistas
  • VIP:Yra
  • XP:150.000
  • 2020 Metų direktorius:Kroviniu transporto

Atmesta.

• 1
Paveiksliukas

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 1 slapti(-ų) nariai(-ių)