Viršutinis tekstas (meniu) mano nuomonė gal šiek tiek per didelis, reikėtų sumažintį šriftą. Nario nick'as ♂ kažkaip atrodo, kad gražiau atrodytų jeigu čia irgi šriftas būtų bent šiek tiek mažesnis, Vardas viršuje, o pavardė atskirai apačioje ir abu būtų paBOLD'inti.
Serverio monitorius labai jau toks simple atrodo, bet aišku geriau kažkoks, nei kaip kad dabar, kur išvis jo forume nėra.
Keista, bet tiek visas šriftas čia, tiek tarkim ta icon'os ar nario nick'o spalva (ta žalsva) labai panašu į vieno projekto buvusį forumo dizainą. Galima sakyti vos ne viskas atitinka. Nesakau, kad kopijuota nuo to ar panašiai - būna, kad iš oro kažką sugalvoji ir po to pamatai, kad jau taip, arba panašiai buvo padaryta kitur.
Labai maža ir simple problema, bet visi 4 logotipai buvo į PS įklijuoti su baltu fonu, o ištrinant tą baltą foną pasiliko toks stroke, tai siūlyčiau ateity atsižvelgt į tai ir bandyti visus social media (ir ne tik) logotipus ieškoti, kad būtų be fono, kad nebūtų tokių problemų.
O aplamai, nors ir esu naujas forume, bet visiems pritariu, kad reikėtų naujo dizaino, daug kartų užeidavau čia dar neužsiregistravęs ir atrodydavo taip, kad esi kokiais 2016-2018'ais metais čia..
@Matt_Watson
"Keista, bet tiek visas šriftas čia, tiek tarkim ta icon'os ar nario nick'o spalva (ta žalsva) labai panašu į vieno projekto buvusį forumo dizainą. Galima sakyti vos ne viskas atitinka. Nesakau, kad kopijuota nuo to ar panašiai - būna, kad iš oro kažką sugalvoji ir po to pamatai, kad jau taip, arba panašiai buvo padaryta kitur."
nekopijuota. viskas daryta is idejos ir vieno kito pvz internete. kaip ir sakiau, cia pirma karta toki dizaina dariau. sriftas standartinis, siolaikiskas, ne vienam forume gali toki pamatyti. icona, tai viena is mano nesenai darytu avataru. rasi galerijoje kazkur. o del nick spalvu, tai parinkau tokias, kad deretu su forumo spalva.
"Labai maža ir simple problema, bet visi 4 logotipai buvo į PS įklijuoti su baltu fonu, o ištrinant tą baltą foną pasiliko toks stroke, tai siūlyčiau ateity atsižvelgt į tai ir bandyti visus social media (ir ne tik) logotipus ieškoti, kad būtų be fono, kad nebūtų tokių problemų."
nope. cia speceliai uzdejau overlay stroke 1 kazaip tuo metu atrode neblogai, bet toliau ziurint matosi, kad reikejo tiesiog paprastumo. nereikejo jokiu stroke'u.
"O aplamai, nors ir esu naujas forume, bet visiems pritariu, kad reikėtų naujo dizaino, daug kartų užeidavau čia dar neužsiregistravęs ir atrodydavo taip, kad esi kokiais 2016-2018'ais metais čia.."
pritariu, kad reikia, bet nepritariu, kad reikia butent sio dizaino. cia dariau visikai random. tiesiog save norejau isbandyti ir paziureti koki blyna galiu iskepti. nenoriu prikisineti, kad reikia keisti sena dizaina i si, nes sis dizainas tikrai netobulas.
aciu uz kritika, pastebejimus ir atsiliepima
Šį pranešimą redagavo Timothy: 04 lapkričio 2024 - 19:31