Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Prikeliam diskusiją! Koks jūsų pirmas automobilis?

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

Fontane.

Fontane.

Papai

• Apie viską
  • 1.241 Pranešimai

r06Eabb.png

Sveiki, 
pagalvojau, senokai čia jau ta diskusija vyko. Visgi daug naujų veidų, daug senų jau amžiną atilsį. Tad iš naują pradedame diskusiją apie pirmuosius automobilius – kokie jie buvo ir kokie įspūdžiai liko? Pasidalinkite savo istorijomis, galbūt net nuotraukomis! Tie, kurie dar neturite automobilio, papasakokite, kokį motorolerį ar kitą transporto priemonę vairuojate, o galbūt kokį automobilį pirmą kartą išbandėte, kokio norėtumėte. Įkeltos nuotraukos tikrai pagyvins mūsų diskusiją!

Nepamirštam laikytis bendrų skilties ir forumo taisyklių!

• 2

Timothy

Timothy

Rimtas

• Nuotraukos & GFX
  • 366 Pranešimai

*
Populiarus

Maždaug prieš 6-7 metus kai tik išsilaikiau teises, su draugeliu nusprendėme lėkti į Vilnių iš Tauragės pirkti mano pirmosios skarbonkės – "Seat Ibiza". Mažytė miesto "bitutė", bet tokia tragiška, kad net dabar juokas ima. Tuo metu atrodė, kad padori tačkė! Nusprendėme visai spontaniškai lėkti į Vilnių, nes turbūt buvome jauni ir durni :D. Nors galėjome susirasti kažką aplink Tauragę arba pačioje Tauragėje – "perekupų mieste", vis tiek nutarėme lėkti į Vilnių. Atvažiavome, nusipirkome mašiną, ir tą pačią akimirką, lyg kažkas namie būtų miręs, iš Vilniaus išdundėjome. Bet nieko, greitai susisukome!

Grįždami su draugu sustojome autostradoje dar džioni įdurti :D , kad kelelis nedulkėtų. Atgal lėkėm dugnais, bet pamenu, daugiau 180 km/h šita ubagė nevažiavo. Grįžome į Tauragę ir, žinoma, šokome į mano mažutę. Suraitėme dar vieną džionį ir random sugalvojau pasivažinėti mišku. Keliukai ten vingiuoti, kaip San Fierro mieste. Važiavau kokiu 50 km/h greičiu, ir vis didinau iki 70 km/h. Draugelis jau šaukė: "Davai, lėtink!", o man, niekada nesikeikiu snim, gal galvoje aptemo nuo dūmų arba pasitikėjimas savimi šoko virš bambos aukščio :D . Tuo metu buvau visiškai žalias prie vairo, tik ką iš regitros išgimdytas. Galvojau, ka čia.. čiut ne „profas“ esu ir viską easy išvairuosiu. AHA.  Viename staigiame posūkyje nulėkėme nuo kelio kaip karvė ant ledo. Nei rankinio traukiau, nei stabdžius spaudžiau, tik bandžiau su gazo pedalu išvairuoti, su savo 47 kW varikliuku :D

Laimei, nulekėme tiesiai tarp medžių. Tik tada, laikydamas už barankos, pagalvojau, ką iš tikrųjų dariau. Buvo šioks toks mini išgąstis, nes galvojau, kad gal mentai pro šalį pralėks, teises atkirs ar dar kas nutiks :DD. Svarbu mašinai nieko nenutiko, šiek tiek žemių pirisivalgė ir vsio. Pasisukome draugams, atlėkė ir išstūmėme mašiną atgal į kelią. Nuo tada važinėjau kaip pavyzdingas pilietis!  :lol: 

Hf9EtYL.jpeg

• 6

Prancuzass

Prancuzass

PokerioLaureatas

• Veteranas
  • 1.670 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • Darbas:Pilotas
  • VIP:0
  • XP:0

Pradėjau nuo cloverio, ahuena car, tik lenciūgas papuves buvo, pasikeiciau ir ledas.

• 0

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• Mechanikų direktorius
  • 6.259 Pranešimai

AUDI A4 B5 1997 metu, nuotrauku labai daug neturiu, liko tik paskutine jos akimirka. Pilna masina draugeliu ir vienas didelis griovis, pasiseke visi sveiki.

a91e2d737d8812f352e4c582278c7cab420.jpg

• 1

5d1e1b619f9f110aac4f890ede96d72d600.png

Teisėsaugos direktorius 2020.10.06 - 2020.11.17

ANKETA I MOD

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)