Labas,
Štai ir susitikom čia t.y anketoje į discord moderatorių.
Serveryje esu žinomas kaip Nelson_Navarro. Buvę nickai - Haroldas Afton, Antanas Kilimavicius, Pablo Spawno. Discorde: (NelsonasN arba nelsonas3333)
Serveryje gyvuoju 5 metai ir esu surinkęs 10900XP.
Serveryje esu užėmes:
- Gaisrinės direktorius - Pirmas direktorius nieko nenuveikiau tik atlikau direktoriaus pareigas.
- Autoklubo Direktorius - Pakeitimai firmoje / Direktoriaus pareigos / N kartų naudingiausias / aktyviausias / Sukurtas Konkursas.
- Transporto Direktorius - Pakeitimai / Direktoriaus pareigos / N kartų aktyviausias naudingiausias.
- Baikerių Direktorius - Direktoriaus Pareigos.
- Serverio Administratorius (Atsakingas už Aukcionus) - Administratoriaus pareigos bei aukcionai ir skundai.
- Naujokų verbuotojas n kartų - Pagalba Naujokams
- N kartų GoLiveFM - Darbas radijoje.
- Skelbėjų direktorius - Pakeitimai firmoje / Direktoriaus pareigos / Sukurtas konkursas.
- 2x Teisėsaugos Direktorius - Pakeitimai firmoje / Direktoriaus pareigų atlikimas.
- Dabartinis Serverio Administratoriaus atsakingas už Anti-Cheat komanda.
Ar esu buvęs DC modas?
Taip esu. Buvau LSG discordo moderatorium gal ilga laika kol nepadariau klaidos už kuria buvau nušalintas, bet dabar esu pasitaisęs!
Kodėl dc modas?
Serveryje esu aktyvus, draugiškas su dauguma, padedantis, skubiai suteikiantis pagalbą žaidėjams serveryje forume todėl noriu suteikti ir discorde. Šiaip esu paauglys kiles iš Šiaulių Rajono. Šiuo metu gyvenu UK. Esu asmuo kuris gali išklausyti bei ištiesti pagalbos ranką, bet kokiu paros metu. Praradau dc moderatorių, bet pasitaisiau iš savo klaidų kurių nekartosiu. Visai patiko man ten suteikiau pagalba žaidėjam gan greitai ir kokybiškai. Kadangi esu PD direktorius tai praverstų galėjimas patvirtinti darbuotoja ir tt.
Ką nuveiksiu?
- Prižadu prižiūrėti chatą/voice channelį.
- Išlikti nuošališkas visais klausimais.
- Greit reaguoti į pagalbos prašymus.
- Suteikti greitą ir kokybišką pagalbą.
Myliu. Su pagarba Nelson_Navarro
Šį pranešimą redagavo Nelsoniukas: 05 spalio 2024 - 23:23